FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista , zaboravit i nadat se, jos ne mogu prezalit Delaca , ko zna kad cemo imat takvog golmana opet.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
FK Sarajevo
Vratiti Kodru, Dzeno odlazi
Ovaj Head odmara dupe na moru, i unosi negativu na forum..
Koliko si znao podici atmosferu, toliko je i kvaris sada..
Ko ovde zna sta se i kako radi u Sloveniji.. Niko, il jedno-dvoje maximalno.. I svi nasli ovde unositi nervozu ko eto sad ono se zajebavaju, a mi zivce kidamo..
A Kusta, Dino i Ibrak na svakom treningu, prate sta se desava..
Eto igraci su ludi pa ce se zajebavati pored najjacih ljudi u klubu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ovaj Head odmara dupe na moru, i unosi negativu na forum..
Koliko si znao podici atmosferu, toliko je i kvaris sada..
Ko ovde zna sta se i kako radi u Sloveniji.. Niko, il jedno-dvoje maximalno.. I svi nasli ovde unositi nervozu ko eto sad ono se zajebavaju, a mi zivce kidamo..
A Kusta, Dino i Ibrak na svakom treningu, prate sta se desava..
Eto igraci su ludi pa ce se zajebavati pored najjacih ljudi u klubu...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 jul 2015, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
to sam i ja rekao kada ste ga doveli pa si me iskritiziraojoker90 je napisao/la:Moj sabe on moze explodirati jedino ako postane bombas samoubica..Sabinho je napisao/la:Imam ja.joker90 je napisao/la:Je li Mesa explodirao, ima li ih jos sa osjecajem tim?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Moj sabe on moze explodirati jedino ako postane bombas samoubica..Sabinho je napisao/la:Imam ja.joker90 je napisao/la:Je li Mesa explodirao, ima li ih jos sa osjecajem tim?

I jedno misljenje sa strane (ako moze?)

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BasFrancescoTotti je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jbt koja kuknjava, ne vjerujem
recite mi samo hoce li ovako isto biti ako ispadnemo od Lecha da ne ulazim na forum dok se ne smiri situacija 

Pyro is not a crime !
Nije nimalo prijatno a opet covjek ne moze bit na cisto o cemu se radi. Ekipa na papiru nikad jaca, rezultati na pripremama ne mogu se sjetit da su ikad bili slabiji. Igra kriminalna bezvoljna a opet kad znamo da nas Lech skautira u detalje i oni sto govore da je ovo namjerno prica im ima smisla. Nema druge nego sacekati jos 7 dana i vidjeti na cemu smo. Tad nece bit ni izgovora ni taktiziranja. Nedaj boze ako nas nalupaju na ovakve rezultate sa priprema Uscuplic bi mogao biti prvi trener koji je smijenjen i prije nego sezona krene 

-
- Kontakt:
Eto nek je Stojčev dobar na pripremama. Najgori ubjedljivo, dobije crveni na prijateljskoj. Pokušaji spina na mešu nisu utemeljeni. Stojčev je igrao kako nikako, bolje da nije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Koja smo mi **** ccc
Tražimo titulu i dobijemo,odjednom ocemo grupu LP,stadion,igrače,sponzora... Nevalja nam Ibrakovic, Dzeno, ovaj,onaj.. PU,PU,PU
Tražimo titulu i dobijemo,odjednom ocemo grupu LP,stadion,igrače,sponzora... Nevalja nam Ibrakovic, Dzeno, ovaj,onaj.. PU,PU,PU
Sabrine mi moje!
Stvarno pojedince ne razumijem. Ne kažem da je lijepo izgubiti gotovo sve pripremne tekme, ali ljudi dragi sačekajte prvu zvaničnu pa ćemo imati prostora za diskusiju i sumiranje dešavanja. Kakav su garant prijateljske utakmice da eventualno pobijedimo ili prođemo Leh ?
Kao što sam već ranije napisao ovi porazi se mogu odraziti na ekipu samo na psihološkom planu, međutiom nemojte olahko zaboravljati da je ova ekipa prošlo ljeto igrala egal utakmicu na Koševu sa jednom Borusiom M.
Možda nam je upravo ovo trebalo. Previše smo pali pod pritisak euforije i od jedne vrlo ozbiljne ekipe Leha napravili prosječan tim koji ćemo proći bez ikakvih problema. Onda ti dođe jedna Rijeka ili Vorskla i ohladi te. Nadam se da je ovo pozitivan šok za ekipu i samo motivacija da se još jače i bolje spreme za utakmicu koja nam dolazi.
Samo nemojte kontradiktornosti i licemjerstva molim vas. Cijele četiri stranice ispišete hvalospjeve na račun ekipe, novog sponzora, Ikandea, rekonstrukcije Koševa, a već nakon tri prijateljske tekme spinijete priču i iznosite negativnosti. Znam ja nas, **** ti nas ..
Kao što sam već ranije napisao ovi porazi se mogu odraziti na ekipu samo na psihološkom planu, međutiom nemojte olahko zaboravljati da je ova ekipa prošlo ljeto igrala egal utakmicu na Koševu sa jednom Borusiom M.
Možda nam je upravo ovo trebalo. Previše smo pali pod pritisak euforije i od jedne vrlo ozbiljne ekipe Leha napravili prosječan tim koji ćemo proći bez ikakvih problema. Onda ti dođe jedna Rijeka ili Vorskla i ohladi te. Nadam se da je ovo pozitivan šok za ekipu i samo motivacija da se još jače i bolje spreme za utakmicu koja nam dolazi.
Samo nemojte kontradiktornosti i licemjerstva molim vas. Cijele četiri stranice ispišete hvalospjeve na račun ekipe, novog sponzora, Ikandea, rekonstrukcije Koševa, a već nakon tri prijateljske tekme spinijete priču i iznosite negativnosti. Znam ja nas, **** ti nas ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje se sve ponavlja 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E cuj vec prica oko trenera pa jedino sto cu uraditi je
na ovu temu i zaobilazenje u sirokom luku.
Jadovi jadni 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Alpasinac upravo to brate .
popustite ba malo, kao da smo izgubili derbi a ne pripremnu utakmicu u Sloveniji....
popustite ba malo, kao da smo izgubili derbi a ne pripremnu utakmicu u Sloveniji....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ako dobijemo Kakanj-Doboj -Zavidovici-Nemila ne znam kako se zovu. Komentari ce biti "setamo se LP" 

-
- Kontakt:
Opusteno sve je to odlicno. Yebo rezultat u prijateljskim, yebo i igru..nije to mjerilo nikakvo. Idemo dalje.
@Sabinho
Pa to smo mi brate. To je naš mentalitet i to je naše razmišljanje i rezonovanje. Od zvijezda do ponora u samo nekoliko sati.
Pa to smo mi brate. To je naš mentalitet i to je naše razmišljanje i rezonovanje. Od zvijezda do ponora u samo nekoliko sati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hajmo se iftarit, možda smo zato mrzovoljni 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ni utakmice nisu pogledalo ono vec sve zna.
Pogledaj te malo kad su nam golovi padali. 2 gola prije samog finisa poluvrijemena i utakmice, i jedan iz prekida poslije crvenog kartona. Ovaj rezultat i utakmicu ko uzme za ozbiljno nema pojma sta znaci PRIPREMNA utakmica.
Pogledaj te malo kad su nam golovi padali. 2 gola prije samog finisa poluvrijemena i utakmice, i jedan iz prekida poslije crvenog kartona. Ovaj rezultat i utakmicu ko uzme za ozbiljno nema pojma sta znaci PRIPREMNA utakmica.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Tu se apsolutno slažem sa tobom, ali Dženo nas je jednostavno previše zadužio sa osvajanjem trofeja (prošle sezone kup, ove titula) tako da jednostavno nije udure da mu neko kaže OPET "Hvala ti ali mi bi neko zvučnije ime za trenera...!" mada ima i onaj argument oko licence itd. ali ponavljam; jednostavno po meni ima fore čitavu iduću sezonu, makar ništa ne osvojili a hoćemo makar kup uzeti!SlevinKelevra je napisao/la:joker90 je napisao/la:Moj sabe on moze explodirati jedino ako postane bombas samoubica..Sabinho je napisao/la: Imam ja.![]()
I jedno misljenje sa strane (ako moze?): ako mislite praviti ozbiljnu ekipu, morate naci ozbiljnog trenera. Realno, koliko god nesrece ste imali sa Kodrom (kad se sjetim prvog poluvremena protiv Veleza), sve vam se to vratilo pod Uscuplicem, a i igracima se nesto igralo odjednom. Njegova naivnost se pokazala prosle godine protiv Gladbacha, a i umnogim jacim tekmama. Sarajevu treba ozbiljan trener.

-
- Kontakt:
da po ko zna koji put ponovim,nema nishta gore od euforichnog pitara,pa ne mozhe sve preko nochi,ima more propusta,igracha bezveznjakovicha,trenerskog i struchnog kadra(ne mislim na dzenu a pretpostavljam da svi znate koga ne gotivim) pa shta?klub ide uzlaznom putanjom i na nama je da ga podrzhimo al i da bacimo dobronamjernu kritiku,pa ne mozhe sve preko nochi,sjetite se gdje smo bili prije 3 godine a gdje smo sad,ove godine opet uzeti titulu inshAllah i biti nosioci iduche godine,raditi na akademiji,lakapo ba
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, ebi46, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, MNON, Varijantas8 i 49 gostiju.