Izvalcenje ima 100%karlovacko je napisao/la:Nije zelja Bgm ,nego tako rece lik danas kad' smo tekmu gledali .Znaci fur'o nas ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čestitam svakom igraču na terenu, treneru koji je dobro izribao igrače na poluvremneu, našim navijačima koji su prevalili toliki put svijetla obraza, forumašima koji su vjerovali u bajke, dušmanima što su nas unaprijed otpisali i sudiji kojeg smo se najviše bojali a pokazao je danas čovjek svoju klasu.
U petak ćemo saznati narednog protivnika, što će biti motiv više da igrači daju 200 % svojih mogućnosti i izbace Plzena. Jedan nas go dijeli, pod uslovom da ne primimo nijedan.
Ovo su nam mogući rivali u trećem pretkolu LP ako Bog da:
Winners of match involving Moldova Sheriff Tiraspol CC: 11.533
Winners of match involving Slovenia Maribor CC: 9.941
Winners of match involving Slovakia Slovan Bratislava CC: 8.341
Winners of match involving Sweden Elfsborg CC: 8.125
Winners of match involving Israel Maccabi Tel Aviv CC: 8.075
Winners of match involving Norway Molde CC: 7.835
Winners of match involving Finland HJK CC: 6.701
Winners of match involving Lithuania Ekranas CC: 6.300
Winners of match involving Azerbaijan Neftchi Baku CC: 5.708
Winners of match involving Georgia Dinamo Tbilisi CC: 5.333
U petak ćemo saznati narednog protivnika, što će biti motiv više da igrači daju 200 % svojih mogućnosti i izbace Plzena. Jedan nas go dijeli, pod uslovom da ne primimo nijedan.
Ovo su nam mogući rivali u trećem pretkolu LP ako Bog da:
Winners of match involving Moldova Sheriff Tiraspol CC: 11.533
Winners of match involving Slovenia Maribor CC: 9.941
Winners of match involving Slovakia Slovan Bratislava CC: 8.341
Winners of match involving Sweden Elfsborg CC: 8.125
Winners of match involving Israel Maccabi Tel Aviv CC: 8.075
Winners of match involving Norway Molde CC: 7.835
Winners of match involving Finland HJK CC: 6.701
Winners of match involving Lithuania Ekranas CC: 6.300
Winners of match involving Azerbaijan Neftchi Baku CC: 5.708
Winners of match involving Georgia Dinamo Tbilisi CC: 5.333
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Trequartista
- Kontakt:
Vidi ove dvojice što sami sebe hvale.
Pa izvlačenje za treće pretkolo je već u ovaj petak.

Pa izvlačenje za treće pretkolo je već u ovaj petak.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Eto vam Plzen,j.ebo vas Plzen!!! Kolko ste skidali gace prije utakmice (vecina) prepao sam se da ce se i igraci predat unaprijed. Zivotni porazi su od nekih tacno napravili vjecne gubitnike,i prije nego sto pocne bitka.
Ovdje se i vidio najveci napredak ekipe-onaj u glavi. Tu sve pocinje i zavrsava.
Drugo je trka i zalaganje,i sad se najezim kad se sjetim. Hvala im od srca na ovom ponosu. Al brate,krajnje je vrijeme i bilo da se jednom pocne ispravljat kicma.
Trece su navijaci. Ono je nevjerovatno. Gazde!
Najmanje sto svi mozemo uraditi za momke je napuniti Kosevo. Pokazati im da su veliki,puno veci nego sto mnogi misle.
I,brate stvarno su neukusni komentari pojedinih o Adilovicu. Ono bas prelaze granicu ljudskosti. Sramota!
Ovdje se i vidio najveci napredak ekipe-onaj u glavi. Tu sve pocinje i zavrsava.
Drugo je trka i zalaganje,i sad se najezim kad se sjetim. Hvala im od srca na ovom ponosu. Al brate,krajnje je vrijeme i bilo da se jednom pocne ispravljat kicma.
Trece su navijaci. Ono je nevjerovatno. Gazde!
Najmanje sto svi mozemo uraditi za momke je napuniti Kosevo. Pokazati im da su veliki,puno veci nego sto mnogi misle.
I,brate stvarno su neukusni komentari pojedinih o Adilovicu. Ono bas prelaze granicu ljudskosti. Sramota!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Ultras1921
- Kontakt:
rmogu igrati i Svraka i Colic u revansu?
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mogu, al ja se nadam da ce Zeljkovic ostati na beku, a eto Muamer nek' igra, ali ako ne bude ginuo za svaku loptu nece dobro biti, zadnji vezni je veoma vazna i odgovorna pozicijaUltras1921 je napisao/la:rmogu igrati i Svraka i Colic u revansu?
- ibrakadabra
- Kontakt:
Komentar iz komsiluka
Tacno su ovi Bosanci prevladali onaj yu mentalitet.
Do zadnje kapi krvi su se borili.
Svaka im cast.
Tacno su ovi Bosanci prevladali onaj yu mentalitet.
Do zadnje kapi krvi su se borili.
Svaka im cast.
- karlovacko
- Kontakt:
Ja ne bi' nista mjenj'o ,nek' pocne opet istih 11. 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ja vam ne mogu opisati kolika tisina je zavladala poslije svakog gola Plzena na Grbavici, gotovo pa da se najezis.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
mozda samo Svraka umjesto Hasanovica, jer je Svraka dobar i u ofanzivi, a i ako Hasanovic bude povrijedjen ne daj Bozekarlovacko je napisao/la:Ja ne bi' nista mjenj'o ,nek' pocne opet istih 11.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
nego ako neko zna ove sto prave zeljo tv da urade jednu emisiju samo o toj tekme jedno 4 dana prije tekme da naloze raju maksimalo kao furacki ovo ono ja mislim da ce se dosta raje bas preko toga naloziti da dodju na tekmu ha ya 

Sad nekoliko sati poslije utakmice kad se sagledaju neke stvari vidim kako smo glupe golove dobili. Ako smo vec trebali dobiti cetiri gola, onda je to trebalo biti u prvom poluvremenu. Hadzic je vec osigurao pocetnu postavu i on je jos jedan primjer da Zeljo u posljednjih nekoliko sezona radi dobru stvar s golmanima.
Srijeda, svi na Kosevo! Po ovim vecerasnjim nekim pricama, ocekujte oko 3-4000 iz Travnika, Novog Travnika i Viteza. Karte se moraju dva-tri dana ranije pustiti u prodaju. Jos mi recite koliki je sad kapacitet zapada?
Forza Zeljo!
Srijeda, svi na Kosevo! Po ovim vecerasnjim nekim pricama, ocekujte oko 3-4000 iz Travnika, Novog Travnika i Viteza. Karte se moraju dva-tri dana ranije pustiti u prodaju. Jos mi recite koliki je sad kapacitet zapada?
Forza Zeljo!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- fanatic1991
- Kontakt:
Ja u uzvratu zelim barem istu borbenost kao i veceras (ako ne i vecu) a ako prodjemo prodjemo 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zamjeniti Svraku sa Hasanovićem i to je to
Mali Zeljković igra odlično. BTW još ne mogu vjerovat u borbenost

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- karlovacko
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Zamjeniti Svraku sa Hasanovićem i to je to![]()

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- hule_barca
- Kontakt:
Bravo Željo. Konačno jedan "iskorakčić" u Ligi Prvaka što se odavno čekalo. Bilo je tu sreće, ali sreća prati hrabre. Očigledno je da stil igre koju česi gaje nama odgovara, jer nema neke prevelike brzine u njihovoj igri. Uglavnom to ide na krila i na pokušaje centaršuteva. Plzen je po mom mišljenju bolja ekipa kada igra na kontranapade, što i dokazuje njihov omjer u ligi. Ipak, rezultat je veoma aktivan, i pametnom igrom sa povratnikom Svrakom pokušati uz krcato Koševo doći do tog podviga koji u svima nama bukti. Sigurno je da atmosfera može imati dosta uticaja na igrače, ali ne smije se gubiti glava ako se primi gol. Cilj Plzena je jasan. Oni će prepustiti igru Želji i čekati ono u čemu su najbolji-kontranapadi. Samo kad bi Željo nekim slučajem poveo prvi, česi bi bili u nokautu i samo bi ih trebalo dokrajčiti.
Mes Que Un Club
Izvinjavam se svim onim koji su bili optimiste i koji su me kritikovali što sam drugacije razmišljao!
MOram priznati da su me napravili najsretnijim likom u Sarajvu! HVALA
[youtube][/youtube]
MOram priznati da su me napravili najsretnijim likom u Sarajvu! HVALA
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
bice tesko al' daje ovo proc' jer vecina ovih protivnika koje bi mogli dobiti u 3. pretkolu nisu puno bolji od nas,bilo bi ludilo...LIMVO TE LJOŽE
EDIT : kolike ce biti cijene karti,sta mislite ?
EDIT : kolike ce biti cijene karti,sta mislite ?
Tek sam se sad usr'o. Ulog je veliki, jos 4 utakmice minimum + nosioci + brdo para i pitarima zacepljena usta za sva vremena. Ako nesretno ispadnemo zao ce mi biti sto nismo nakantani 6:1 tamo
A znam da cemo ih stisnuti na Kosevu, jer smo stisnuli sve ekipe od Hapoela poslije one petarde, preko Serifa, Makabija i sve do Maribora lani, izgubili smo 3/4 tekme, al' nismo zasluzili poraz + ce sad bit jedno grlo iz 25 000 ljudi nadam se i velika sansa. Sa Bozijom pomoci nadam se cudu.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
kapacitet zapada je sada oko 12.000 toliko su klupa postavili....caseres je napisao/la:Sad nekoliko sati poslije utakmice kad se sagledaju neke stvari vidim kako smo glupe golove dobili. Ako smo vec trebali dobiti cetiri gola, onda je to trebalo biti u prvom poluvremenu. Hadzic je vec osigurao pocetnu postavu i on je jos jedan primjer da Zeljo u posljednjih nekoliko sezona radi dobru stvar s golmanima.
Forza Zeljo!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM