FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baske11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baske11 » 17 jul 2013, 00:49

Hoče li biti otvorena i zapadna tribina za navijace u utorak ?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 jul 2013, 00:50

Baske11 je napisao/la:Hoče li biti otvorena i zapadna tribina za navijace u utorak ?
hoce

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 jul 2013, 00:50

corleone87 je napisao/la:Sad ce ovo vrijeme da se otegne ko godina. :mrgreen:
Bas sviju mi . Nikad' docekat Utorak i 9 sati . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 17 jul 2013, 00:56

Trequartista je napisao/la:Aaaa zaboravio sam na Stanu, onda sve isto kao večeras, samo će Svraka uletiti, ne znam za Zeljkovića, dobar je bio, možda i on bude prva postava.

Večeras sam se samo nekako u Kerlu razočarao, a fakat treba pohvaliti Jamaka, Bučana, Urdinova i Zeljkovića koji nisu imali nimalo respekta prema protivniku.

Sadiković i Bajić su naše zlato.
zeljkovic na stopera umjesto kerle. colic na beka. bajic u napadu umjesto adila a hodzica spica. hasanovic - svraka to bi bilo idealno...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 jul 2013, 00:57

IPE GDJE SI DA AZURIRAS STRANICU, TAMAN SE REDOVNO AZURIRALO NEMOJ DA NEMA IZVJESTAJA IZ PLZENA, MORAM POHVALITI PO KO ZNA KOJI PUT STO SE TO AKTIVIRALO
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 jul 2013, 00:58

Moze li mi neko reci koliko ce karata u prodaji biti za utakmicu Zeljo-Plzen na Kosevu ?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 17 jul 2013, 01:01

MrRiccoli je napisao/la:IPE GDJE SI DA AZURIRAS STRANICU, TAMAN SE REDOVNO AZURIRALO NEMOJ DA NEMA IZVJESTAJA IZ PLZENA, MORAM POHVALITI PO KO ZNA KOJI PUT STO SE TO AKTIVIRALO
vraca se brat iz plzena :)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 17 jul 2013, 01:03

Ja cu samo da kazem da je i dobar teren odradio svoje, lopta nije zapinjala! 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jul 2013, 01:07

MrRiccoli je napisao/la:IPE GDJE SI DA AZURIRAS STRANICU, TAMAN SE REDOVNO AZURIRALO NEMOJ DA NEMA IZVJESTAJA IZ PLZENA, MORAM POHVALITI PO KO ZNA KOJI PUT STO SE TO AKTIVIRALO
Dok se vrati kuci, bice foto, video, izvjestaj itd

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 jul 2013, 01:07

E haj sad, malo su se slegli utisci... Prvo cisto rezultatski, ovo je perfektno u odnosu na ono sta sam ocekivao, prije par dana sam napisao da bih bio zadovoljan sa 3:1, a ovo je puno bolji rezultat, rekao bih u rangu 0:0. Realno i bez euforije je ovo rezultat koji nam daje sanse za prolaz, jesu li one 3%, 6% ili vise, to ne znam.

Gledajuci desavanja na terenu, ni tu ne mogu biti nezadovoljan. Koliko god je to 11 ljudi na 11 ljudi treba uzeti u obzir ko su oni, a ko smo mi. Koliko vrijede oni, a koliko mi. To se iskreno i vidjelo, pa i svih 90 minuta, ali ko je nesto drugo ocekivao, pojma nema. Momci su iako protiv nadmocnog protivnika pokazali zasto im trebamo vjerovat, zasto trebamo dolazit na utakmice i davat im podrsku. Nismo ravnopravni, i nismo favoriti, ali smo bili hrabri i odlucni i to nam se isplatilo. Cestitke Amaru i igracima, ovo je veliki rezultat iako smo izgubili, mozda cak i veci nego prolaz protiv Serifa. Da se razumijemo bilo je i srece, ali u ovom omjeru snaga nesto mozes napravit samo ako imas srece.

Od revansa ocekujem da opet budem ponosan kao i danas, ocekujem bespostednu borbu i ogromnu podrsku s tribina, ovim su to zasluzili. Ocekivati prolaz od njih je mozda puno, ali dok postoji nada, treba se nadati. Vidjelo se da su tanki u odbrani, a sjecam se nasih utakmica u Evropi koje smo igrali na Kosevu i cini mi se da nas niko nije nadigrao. Necemo bezglavo jurisati, a nece se ni oni braniti, bit ce opet jedna fina utakmica. Svaka pobjeda nas vodi dalje!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 jul 2013, 01:12

Ma gdje ćeš s Jamakom kapitenom... :mrgreen:

slika
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 jul 2013, 01:13

nime_tm87 je napisao/la:
Dok se vrati kuci, bice foto, video, izvjestaj itd
eh to svaka mu cast...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 17 jul 2013, 01:14

exbabilon je napisao/la:E haj sad, malo su se slegli utisci... Prvo cisto rezultatski, ovo je perfektno u odnosu na ono sta sam ocekivao, prije par dana sam napisao da bih bio zadovoljan sa 3:1, a ovo je puno bolji rezultat, rekao bih u rangu 0:0. Realno i bez euforije je ovo rezultat koji nam daje sanse za prolaz, jesu li one 3%, 6% ili vise, to ne znam.

Gledajuci desavanja na terenu, ni tu ne mogu biti nezadovoljan. Koliko god je to 11 ljudi na 11 ljudi treba uzeti u obzir ko su oni, a ko smo mi. Koliko vrijede oni, a koliko mi. To se iskreno i vidjelo, pa i svih 90 minuta, ali ko je nesto drugo ocekivao, pojma nema. Momci su iako protiv nadmocnog protivnika pokazali zasto im trebamo vjerovat, zasto trebamo dolazit na utakmice i davat im podrsku. Nismo ravnopravni, i nismo favoriti, ali smo bili hrabri i odlucni i to nam se isplatilo. Cestitke Amaru i igracima, ovo je veliki rezultat iako smo izgubili, mozda cak i veci nego prolaz protiv Serifa. Da se razumijemo bilo je i srece, ali u ovom omjeru snaga nesto mozes napravit samo ako imas srece.

Od revansa ocekujem da opet budem ponosan kao i danas, ocekujem bespostednu borbu i ogromnu podrsku s tribina, ovim su to zasluzili. Ocekivati prolaz od njih je mozda puno, ali dok postoji nada, treba se nadati. Vidjelo se da su tanki u odbrani, a sjecam se nasih utakmica u Evropi koje smo igrali na Kosevu i cini mi se da nas niko nije nadigrao. Necemo bezglavo jurisati, a nece se ni oni braniti, bit ce opet jedna fina utakmica. Svaka pobjeda nas vodi dalje!
sve dobro receno, samo uzmi u obzir da ce teren biti jako los na sta smo navikli a oni nikako. kako se oni snadu to ce i odrediti utakmicu. ako se ne snadu imamo veliku sansu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 jul 2013, 01:17

Cestitke momcima... ja sam prije utakmice bio prezadovoljan sa 3:1. Ovo je istinski podvig i jedan od najboljih rezultata u zadnjih 15 godina. Plzen je nevjerovatno jak i tri klase najmanje iznad nas u svemu, ako ne i vise...

Amare prodaj im koji fazon u revansu.

Onaj osjecaj kad Zeljkovic ima duel i bez ikakve sekiracije ga ispratis. Sta je nama taj decko radio u prosloj polusezoni protiv Borca kada se samo sjetim. Pojeo je sve na toj strani.

Cestitke jos jednom, zadnji put sam ovako skakao kad je Dzeko zabio prvi gol Grcima.

Bez euforije, ljudi su realno u ogromnoj prednosti i ako malo dodje do opustanja ili pada koncentacije zabice nam gol tek tako, da nam pokazu da mogu.

Eh da, sve se rastalilo, Amare odlazi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 jul 2013, 01:23

Danas jedan lik rece da ako prodjemo ove idemo na boljeg Serif-Sutjeska ? :?

Volim te Željo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jul 2013, 01:24

karlovacko je napisao/la:Danas jedan lik rece da ako prodjemo ove idemo na boljeg Serif-Sutjeska ? :?
Izvlacenje je 19 cini mi se al taj par je nekako najslabiji mislim daje to bila njegova zelja.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2013, 01:26

NAPUNIMO KOSEVO

svaka cast ss.ba na pracenju SAMPIONA, zivjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 jul 2013, 01:27

Nije zelja Bgm ,nego tako rece lik danas kad' smo tekmu gledali .Znaci fur'o nas ...

Volim te Željo!

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 17 jul 2013, 01:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Joj kako ovaj SportSport isprati bh. prvaka u Ligi prvaka, ko CNN su :). Molim!
Svaka čast!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2013, 01:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Joj kako ovaj SportSport isprati bh. prvaka u Ligi prvaka, ko CNN su :). Molim!
Aferim.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.