Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ostala jos Sevilla daje gol za stoju,ako i ovi danas izdaju idem hodzi da mi prouci nesto. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ajmo Rangersi do preokreta 

I meni treba jos jedan goljopaa7 je napisao/la:Ajmo Rangersi do preokreta

I Feyenoord zeza cc

Isti smoVGS je napisao/la:I meni treba jos jedan goljopaa7 je napisao/la:Ajmo Rangersi do preokreta![]()
I Feyenoord zeza cc

Odigrao sve ovo ranije:
Hsv 3+
Paderborn 3+
Brugge 1
Leeds oba daju
Feyenoord 2
Rangers 2
Lecce 1
Ne treba ovaj jad od Feyenoorda nikad igrati 

ebo majku šta je na wwinu, kliknem hokej magintogorsk 2, a na tiketu dvojka na neku italijansku košarku i to 2 liga
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Falio mi union oba daju za pare. To je jedina od 4 partija gdje nije pao gol
Grob te ne yebo, od 5 listica, na 4 po jedan padam. Ybm ti Hoffenheim i stative...

Beal jucer 50 minuta, Wall moguce da zaigra veceras i mislim da tesko nakon sinoc Beal moze prebaciti ovu granicu. Ja sam odigrao oko 14h, sad su vec spustili na 24,5.
Turner je season high ostvario upravo protiv Washingtona sa 26 poena, jucer sam pisao da su ocajni pod kosem i opet idem s jednim centrom protiv njih.
Conley iako igra odlicno, upravo je u utakmici protiv Lakersa ostao ispod 20ak poena, tocnije imao je 12 uz sut 4-12. BO pobjeda Lakersa u gostima. Veceras Lakersi igraju doma, a Ball zna odigrati jako dobru obranu, cak i s klupe Rondo takoder pa se nadam da Conley nece veceras preko 21. Ovo onako vise navijacki

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Conley igra pod povred(ic)om. I kad god ja takve ganjam "under", oni pobudale. Zato sam se ja odlučio za Gasola. Može Marc odraditi dobru utakmicu protiv Lakersa, to sam ubijeđen.
Usput, evo šta sam ja danas ganjao na standardnom sistemu 11/15:
Drummond 18+
Young 16+
Holiday 22+
Davis 29+
Irving 24+
Oladipo 22+
George under 26
Westbrook 23+ (ne znam zašto)
Vučević 20+
Nurkić under 14
Barnes under 20
Gasol 17+
Curry 29+
Durant 27+
Wiggins under 18
Čim ovdje postavim, očekujem sedam-osam padova. Inače, Younga iz Atlante ne gotivim, ali nema Collinsa, Prince je odavno povrijeđen, tako da će uzeti dovoljan broj šuteva i valjda može ubaciti 16 poena. Oladipa sam uzeo, jer Bogdanovića će ganjati Ariza, a Dipo svakako ima mnogo veći usage i sigurno će uzeti popriličan broj šuteva. Davis i Holiday igraju protiv Kingsa - očekujem milion koševa.
Ostalo je mnogo više na "osjećaj" i to je to.
Usput, evo šta sam ja danas ganjao na standardnom sistemu 11/15:
Drummond 18+
Young 16+
Holiday 22+
Davis 29+
Irving 24+
Oladipo 22+
George under 26
Westbrook 23+ (ne znam zašto)
Vučević 20+
Nurkić under 14
Barnes under 20
Gasol 17+
Curry 29+
Durant 27+
Wiggins under 18
Čim ovdje postavim, očekujem sedam-osam padova. Inače, Younga iz Atlante ne gotivim, ali nema Collinsa, Prince je odavno povrijeđen, tako da će uzeti dovoljan broj šuteva i valjda može ubaciti 16 poena. Oladipa sam uzeo, jer Bogdanovića će ganjati Ariza, a Dipo svakako ima mnogo veći usage i sigurno će uzeti popriličan broj šuteva. Davis i Holiday igraju protiv Kingsa - očekujem milion koševa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hofenhajm promasio milion prilika a Bayern bio egal do zadnje minute

Zadnja izmjena: VGS, dana/u 27 dec 2018, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- kladionicar03
na kakvog konja bacam pare,glupan reggie vise faulova ima na poluvrijeme nego poena 

Uvijek ga igram manje, a danas me 13,5 granica navukla da igram preko, ma trejdovat ce oni njega,ma kad vidim da Casey daje sve vise minuta Calderonu meni se placekladionicar03 je napisao/la:na kakvog konja bacam pare,glupan reggie vise faulova ima na poluvrijeme nego poena

- kladionicar03
a meni je nekako drag igrac neznam sto,protiv atlante sam iskreno mislio jedno 10 poena da zabije u prvom poluvremenuSemirP je napisao/la:Uvijek ga igram manje, a danas me 13,5 granica navukla da igram preko, ma trejdovat ce oni njega,ma kad vidim da Casey daje sve vise minuta Calderonu meni se placekladionicar03 je napisao/la:na kakvog konja bacam pare,glupan reggie vise faulova ima na poluvrijeme nego poena

Ma kakva egal utakmica retard Griffin nasao da glumi PG i suta trice, lik samo snagu ima, nista vise
Neka njega s tricama samo, imam ga under 

- kladionicar03
ovaj griffin ofulo profesiju,trebo je biti hrvacSemirP je napisao/la:Ma kakva egal utakmica retard Griffin nasao da glumi PG i suta trice, lik samo snagu ima, nista vise

Ma djabe sve kad me Bogdanovic za*ebo na svim listicima, cuva njega Ariza cuva ali za nesto drugo

- kladionicar03
bravo reggie 14,kako je lose poceo bio na utakmicu ali je presao na kraju 

Prosao sam ga na premieru a na bet at home granica 14.5kladionicar03 je napisao/la:bravo reggie 14,kako je lose poceo bio na utakmicu ali je presao na kraju

Evo ga jos 2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.