FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 11 feb 2018, 10:33

Poznati termini utakmica prvog kola nastavka Premijer lige BiH 11.02.2018 u 09:13 Sljedećeg vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine, a na programu su utakmice 19. kola. Četiri utakmice su na programu u subotu, a dva duela su na rasporedu u nedjelju. U subotu će od 14.30 sati igrati Zrinjski-GOŠK, Sloboda-Mladost, te Krupa-Željezničar što je duel koji će biti u direktnom prijenosu na Moja TV dok će posljednji susret subotnjeg dijela programa odigrati Čelik i Vitez od 17.30 sati. Preostale dvije utakmice između Radnika i Borca, te Širokog Brijega i Sarajeva su na programu u nedjelju. Susret u Bijeljini je na programu u 14.30 sati, a duel sa Pecare će početi u 17.30 sati uz direktan prijenos također na Moja TV.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 11 feb 2018, 10:58

harry_90 je napisao/la:Salihovic uzdanica u borbi za opstanak sto se tice odbrane,Tipuric noga,iako je bio nas,al ga otjerase par dana pred pocetak sezone,Skaha i Mehmedagic povredjeni,ima tu i Ignjatovic,malo bolji od Salihovica.. prave odluke nema sta :tokralju:

Nigerijac propao transfer,pojacanja iz Tanzanije ,Salihovic drzi odbranu :lol: :lol:
Sta Slavko zna, glupan

Ti bi to fino posložio, imaš iskustva pogotov sa sklapanjem zadnje linije. Čuo sam ja za tebe, kažu da si se profesionalno bavio fudbalom u Njemačkoj

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2018, 12:26

RollingPaper je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Salihovic uzdanica u borbi za opstanak sto se tice odbrane,Tipuric noga,iako je bio nas,al ga otjerase par dana pred pocetak sezone,Skaha i Mehmedagic povredjeni,ima tu i Ignjatovic,malo bolji od Salihovica.. prave odluke nema sta :tokralju:

Nigerijac propao transfer,pojacanja iz Tanzanije ,Salihovic drzi odbranu :lol: :lol:
Sta Slavko zna, glupan

Ti bi to fino posložio, imaš iskustva pogotov sa sklapanjem zadnje linije. Čuo sam ja za tebe, kažu da si se profesionalno bavio fudbalom u Njemačkoj
Nista se ne moze sakriti jbg :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2018, 13:04

Mos ti mislit kolko je Sale los da je nakon vise od godine bar po tom pitanju ujedinio cijeli PDF... ahahahhahahaha...sad zamisli o kakvom trnokopu se radi.... covjek tacno tesko da bi izborio mjesto u nekom federalnom ligasu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 11 feb 2018, 13:24

kostic je pravi slobodas i rado bi se vratio u slobodu jer tu je proveo najljepse trenutke a mrznja je jaca kod nas
fukare

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2018, 13:32

Ja ba Sale je extra stoper,sigurno jedan od najvecih razloga sto je Slavko dosao u Slobodu..lik je napravio gresaka mali milion,nas je al jbg kad ne zna..

Volio bih da me demantuje ali ide to veoma tesko jos od federalne lige..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 11 feb 2018, 13:37

Kad pogledas kojii su sve treneri radili sa Saletom,samo u prvom timu:Vojvoda,Sadikovic,Blazevic,Musemic,Petrovic,Jagodic itd,a frajer antitalenat.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 feb 2018, 13:48

staragarda je napisao/la:Mos ti mislit kolko je Sale los da je nakon vise od godine bar po tom pitanju ujedinio cijeli PDF... ahahahhahahaha...sad zamisli o kakvom trnokopu se radi.... covjek tacno tesko da bi izborio mjesto u nekom federalnom ligasu
Potpisujem :lol: Sale ujedinio Slobodase :tokralju:

Doktora za iduceg preCjednika :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 feb 2018, 13:54

fukaroni je napisao/la:kostic je pravi slobodas i rado bi se vratio u slobodu jer tu je proveo najljepse trenutke a mrznja je jaca kod nas
Jedino bi podrzao povratak Efeta iz sloge jer je Slobodas. Ostali su plaćenici i neka ih gdje su otišli :salut:

I Dedic zdravo otisao si i zbogom ne bi ga volio vidjeti nikad vise u Slobodi. Ko ga yebe ionako je pitic.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 11 feb 2018, 16:30

Danas pričam sa menadžerom jednog od naših novih igrača, kaže da mu je Senco rekao ovo:

"on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"

Bit će zanimljivo pratiti poteze uprave u narednom periodu, samo se bojim da ne bude dugova.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 feb 2018, 17:12

Donesi je Senade prvo kup pa titulu ima licno da finansiram tvoju bistu ispred Tusnja sam sebi to zadajem za kaznu samo ti uzmi titulu :cry:
Ma niko nema pojma kakvo je finansijsko stanje u klubu,ko daje koliko,ko upisuje pozajmicu ko ne,kako....klub svih nas ali slabo ko da zna i povrsinski.
Ostaje da vidimo kada odu sta je i kako je kao i do sada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2018, 17:39

RollingPaper je napisao/la:Danas pričam sa menadžerom jednog od naših novih igrača, kaže da mu je Senco rekao ovo:

"on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"

Bit će zanimljivo pratiti poteze uprave u narednom periodu, samo se bojim da ne bude dugova.
O, Boze :facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 feb 2018, 17:39

RollingPaper je napisao/la:Danas pričam sa menadžerom jednog od naših novih igrača, kaže da mu je Senco rekao ovo:

Vazda je bio čovjek od riječi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 feb 2018, 17:57

Tanzanijac navodno bi trebao ostati i potpisati ugovor naredne sedmice.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 11 feb 2018, 18:04

Ne kontam, kako su odustali od onog nigerijca navodno zbog toga sto ce se nacekati za radnu dozvolu a ovog ce eto kao ostavit a isto ce se nacekati za papire dok ga registruju, nigdje veze.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2018, 18:14

HElo je napisao/la:Ne kontam, kako su odustali od onog nigerijca navodno zbog toga sto ce se nacekati za radnu dozvolu a ovog ce eto kao ostavit a isto ce se nacekati za papire dok ga registruju, nigdje veze.
De bolan,ko jos pusi ove njihove smijurije...ovo sto oni lupetaju po medijima ne bi prodali ni djetetu od 7 godina....cu,naljutio se Macak zbog Azmirove izjave pa ce sad uzet titulu il' sta li vec... frajer se do sad 100 puta obruka glupostima... hahahhaha

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 feb 2018, 18:23

HElo je napisao/la:Ne kontam, kako su odustali od onog nigerijca navodno zbog toga sto ce se nacekati za radnu dozvolu a ovog ce eto kao ostavit a isto ce se nacekati za papire dok ga registruju, nigdje veze.
Da li se isplati kockati. On je vjerovatno jako skup, cekaj radnu dozvolu, cekaj da se uklopi i dodje maj. Kraj prvenstva. Ovaj drugi niger garant nije papren, placaj ga tri ili cetiri mjeseca, ako upali -upali, jbt ga.
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 feb 2018, 18:26

Da se bogdom naljutio pa da kaže dajte dokaz koliko je kesa dao Azmir da i ja dam vise. Ali yebes to prevazidjena tema. Danas sam vidio Tanzanijca Tomasa u BCC šeta lagano pitam ga jel ostaje, veli manager odlučuje i trener. Eh sad je konta manager Senco kao predsjednik ili njegov manager ne znam. Slavko sigurno može uticati. Ako nije skup treba ga ostaviti. Ima on slifa sigurno i snage
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 11 feb 2018, 18:35

Sloboda je u generalnoj probi za nastavak sezone poražena od Zvijezde sa 1:2.
U drugom poluvremenu meča na pomoćnom terenu stadiona Tušanj za “crveno-crne” je nastupio reprezentativac Tanzanije, Thomas Ulimwengu.
Ovaj 24-godišnji fudbaler koji igra na pozicijama desnog krila i centralnog napadača je zadovoljio ukuse stručnog štaba Slobode i vrlo je izvjesno da će uskoro i potpisati ugovor nakon što Slavko Petrović detaljnije sagleda njegove igračke kapacitete.
Sloboda sezonu nastavlja domaćom utakmicom protiv Mladosti, a Petrović je zadovoljan bez obzira na poraz od lidera Prve lige FBiH.
“Mogu biti zadovoljan kako je odigrala prva postava. Trkački tempo je bio solidan, odrađen je dobar presing i to su stvari kojima možemo biti zadovoljni. Sličnu utakmicu možemo očekivati i protiv Mladosti, da se protivnik zatvara, igra destruktivno…Golove smo primili kad je igrala druga postava”, rekao je Petrović.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 11 feb 2018, 18:38

Hitman22 je napisao/la:Da se bogdom naljutio pa da kaže dajte dokaz koliko je kesa dao Azmir da i ja dam vise. Ali yebes to prevazidjena tema. Danas sam vidio Tanzanijca Tomasa u BCC šeta lagano pitam ga jel ostaje, veli manager odlučuje i trener. Eh sad je konta manager Senco kao predsjednik ili njegov manager ne znam. Slavko sigurno može uticati. Ako nije skup treba ga ostaviti. Ima on slifa sigurno i snage
Nije los, al nije ni igracina sto bi se reklo, standardan igrac. Moze proc'. SAlihovic i Husic, na njih se pare bacaju..
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 10 gostiju.