PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kad ce sreca na vrijeme ga odmah otjerali iz Čelika 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
ma bio i kod nas nesto malo, pronalazio se i nije se pronasao na kraju.redbull93 je napisao/la:Kad ce sreca na vrijeme ga odmah otjerali iz Čelika

Al nekako ne želim da vjerujem da je ovo istina... Nekako mi previse glupo za igrača da na ovaj način preko wapp da dogovara prodaju tekme i sl.. al dosta stvari ide u korist ovih što pisu protiv njega, on kaze da nije isti sastav a Boga mi isti sastav kao sto je on napisoa u poruci, recimo to.. pa jos neke sitnice koje govore protiv onoga sto je on rekao. A s druge strane UNMR mi ne izgledaju da iznose laži..nezzz
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
i kad bulića spomenu 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jako bitna utakmica protiv Listiće,sto zbog bodova,a u slijedecem kolu bi morali gristi protiv Zrinjskog.Za vratom im puse i Željo,pa i Čelik koji ide gotovo otpisanoj Krupi.
Čak ni navijači Željezničara nisu mogli postići gol. Naime, na poluvremenu su izvučene tri ulaznice i njihovi vlasnici imali su šansu dobiti glavnu nagradu predviđenu za derbi, a zadatak je bio da njih trojica odrade akciju koja kreće s polovice terena i da postignu gol Željinom rezervnom golmanu. Akcija je okončana bezuspješno tako da su te noći mreže tresli samo igrači Sarajeva Darko Lazić, Krste Velkoski i Benjamin Tatar.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
a frajer pitar mrtvi nema šanse da bi im dao da zabijubenko21 je napisao/la:Čak ni navijači Željezničara nisu mogli postići gol. Naime, na poluvremenu su izvučene tri ulaznice i njihovi vlasnici imali su šansu dobiti glavnu nagradu predviđenu za derbi, a zadatak je bio da njih trojica odrade akciju koja kreće s polovice terena i da postignu gol Željinom rezervnom golmanu. Akcija je okončana bezuspješno tako da su te noći mreže tresli samo igrači Sarajeva Darko Lazić, Krste Velkoski i Benjamin Tatar.
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Jako bitna utakmica protiv Listiće,sto zbog bodova,a u slijedecem kolu bi morali gristi protiv Zrinjskog.Za vratom im puse i Željo,pa i Čelik koji ide gotovo otpisanoj Krupi.

- svrakino1921
- Kontakt:
Najveca ponuda u PL BiH od strane jednog kluba za jednog igraca-Duljevic
450 000 eura
GOLEM SI ZELJO
450 000 eura
GOLEM SI ZELJO
Cime bi platili GOLEMI ??? Pavlakom jel ?svrakino1921 je napisao/la:Najveca ponuda u PL BiH od strane jednog kluba za jednog igraca-Duljevic
450 000 eura
GOLEM SI ZELJO

- svrakino1921
- Kontakt:
Vas odgovor na nas upit sve govoriStroj1946 je napisao/la:Cime bi platili GOLEMI ??? Pavlakom jel ?svrakino1921 je napisao/la:Najveca ponuda u PL BiH od strane jednog kluba za jednog igraca-Duljevic
450 000 eura
GOLEM SI ZELJO![]()

Prvo vi evropu izborite, pa cemo za ostalo lakosvrakino1921 je napisao/la:Vas odgovor na nas upit sve govoriStroj1946 je napisao/la:Cime bi platili GOLEMI ??? Pavlakom jel ?svrakino1921 je napisao/la:Najveca ponuda u PL BiH od strane jednog kluba za jednog igraca-Duljevic
450 000 eura
GOLEM SI ZELJO![]()
![]()

Sad šatro nikad nisu čuli za kup plasmana u Europu i titulu prvaka hvatanja posljednjeg voza za Europu. Dakle, dupla u najavi 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prvo vi evropu izborite, pa cemo za ostalo lako
E cuj bore se za evropu
"U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i Kupa osvajači"
[/quote]
kad su ispali iz kup takmicenja rekli su okrecemo se ligi kad su i tu p.opusili okrecemo se proslavi nove godine

kad su ispali iz kup takmicenja rekli su okrecemo se ligi kad su i tu p.opusili okrecemo se proslavi nove godine

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 08 apr 2019, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
Reprezentacija igra na nasim nekretninama
A jos ako Edin ode u west ham
Edin Visca u neki klub lige petice
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba

Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma čajnoslu procurilo...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"izasao 5 minuta prije kraja sa sjevera, dusa me boli ne mogu da gledam policija neda da se izadje..
I onako naslonio se na zid zapalio cigaru i slusam njihovo " olee, olee " na svaki pas..
ljudi odavno mi onako nije bilo tesko u zivotu, toliko sam se jadno osjecao.."

I onako naslonio se na zid zapalio cigaru i slusam njihovo " olee, olee " na svaki pas..

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja ne znam je li taj stadion dobar za vas,nema ko vas ne dobi na njemu,najbolje da igrate u Olovu na stadionu Stupcanice...svrakino1921 je napisao/la:Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Ma to ti je kompleks zvanibenko21 je napisao/la:"izasao 5 minuta prije kraja sa sjevera, dusa me boli ne mogu da gledam policija neda da se izadje..
DUPLA KRUNA PITARIMA C...

Al eto ako nekad osvojite bit ce ti bolje na to olee
Gledat ces na PL drugacije
Znas mi smo dvaput Duplu osvojili
svrakino1921 je napisao/la:Ma to ti je kompleks zvanibenko21 je napisao/la:"izasao 5 minuta prije kraja sa sjevera, dusa me boli ne mogu da gledam policija neda da se izadje..
DUPLA KRUNA PITARIMA C...
![]()
![]()
Al eto ako nekad osvojite bit ce ti bolje na to olee
Gledat ces na PL drugacije
Znas mi smo dvaput Duplu osvojili

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Ja ne znam je li taj stadion dobar za vas,nema ko vas ne dobi na njemu,najbolje da igrate u Olovu na stadionu Stupcanice...svrakino1921 je napisao/la:Ne moramo u Europu
Mi nista ne moramo
Imamo svoje nekretnine
I Veca u Tursku
Pa nama to vise ne treba
![]()
![]()
![]()
(Obavezna tri smajlija)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar

Olovo je u Ze-Do kantonu ne moremo tamo
Imal sta u kantonu Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.