Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Leipzig od 2:0 do 2:2 u 10 minuta 

-
- Kontakt:
Atletico - Espanyol , 5+ žutih za dobitak, 0 u prvom pol.
Baš ga potrefi !

- rob do bagro
- Kontakt:
Milan 1X 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bitadze unio pometnju! Ni u Premieru ni u Wwinu nema ponude za košarkaše sa utakmice Mega - Igokea. 

Imal ko 2,3 km premier ili wwin,vracam sutra,da ispratim bracu iz Cedevite
Cekam **** Voluntari 3,40 kvota u basketu..3 minute do kraja 3/4 imaju 14 razlike..sad pogleda izgubise ...majku vam
!
Hajde jos Frankfurt gol za joju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ide to sigurnomiky_hz je napisao/la:Hajde jos Frankfurt gol za joju

!
Nista vise nije sigurno,nemogu na gol pogledati,nista od ovogbambus je napisao/la:Ide to sigurnomiky_hz je napisao/la:Hajde jos Frankfurt gol za joju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzet sedmicni bilten i otic u Fojnicu sa njim 5 dana i vratit se za vikend,sta znas mozda nesto i pogodimo.miky_hz je napisao/la:
Nista vise nije sigurno,nemogu na gol pogledati,nista od ovog

!
Uzas ja nista nemogu pogoditi ,hiljadu sam u minusu od SP do sad zivotami.Nesmijem ni da uzmem da sabiram.Bas me stalo haosbambus je napisao/la:Uzet sedmicni bilten i otic u Fojnicu sa njim 5 dana i vratit se za vikend,sta znas mozda nesto i pogodimo.miky_hz je napisao/la:
Nista vise nije sigurno,nemogu na gol pogledati,nista od ovog

Dobio sam ja nesto pocetkom mjeseca i stalo do bola.A i prije tog teska katastrofa.Pa sramota je da sam prvi put pogodio engleze u 20-om kolu (ove nizeligase igram).20 kola nisam dobio,brate sramota.Stid me,vjeruj.miky_hz je napisao/la:
Uzas ja nista nemogu pogoditi ,hiljadu sam u minusu od SP do sad zivotami.Nesmijem ni da uzmem da sabiram.Bas me stalo haos
!
Nikad se nije desilo da odigram Partizan a da on pobijedi...
George (24.5) više - Oklahoma ide u goste kod Utah, PG je u odlicnoj formi, zadnjih 10 tekmi na prosjeku od 29 poena, zadnjih 5 prosjek cak 31 poen. Prije 2 tjedna su igrali s njima kod kuce i PG je zabio 31. Jednostavno kad igra ovako dobro ga moram odigrati po ovoj granici.
D.Gallinari (20.5) više - Nesto slicno i s njime. U zadnje vrijeme igra odlicno i uz Harrisa zabija najvise u Clippersima. Zadnje tri utakmice zabija 28, 22 i 32. Denver mu je bivsi klub gdje je proveo 6 sezona i vjerujem da ce i to biti dodatna motivacija, a uz to je Denver i vodeca momcad Zapadne konferencije i ukoliko Clippersi zele pobjedu trebat ce raspolozenog Galu uz vec spomenutog Harrisa.
D.Ayton (15.5) više - Sunsi igraju protiv Washingtona koji je ocajan na centru, odnosno pod kosem. Redovno ih svaki malo bolji centar napuni a Ayton u zadnje tri igra super i zabija 18, 21 i 23. S druge strane Washington je u nekim od zadnjih 10 utakmica primao: Capela 20, Collins 20 (Dedmon 13), Turner 26, T.Thompson 23. Ayton je i nekim ekipama koje su bolje pod kosem zabijao po 20 pa vjerujem da moze i ovakvim Wizardsima.
D.Gallinari (20.5) više - Nesto slicno i s njime. U zadnje vrijeme igra odlicno i uz Harrisa zabija najvise u Clippersima. Zadnje tri utakmice zabija 28, 22 i 32. Denver mu je bivsi klub gdje je proveo 6 sezona i vjerujem da ce i to biti dodatna motivacija, a uz to je Denver i vodeca momcad Zapadne konferencije i ukoliko Clippersi zele pobjedu trebat ce raspolozenog Galu uz vec spomenutog Harrisa.
D.Ayton (15.5) više - Sunsi igraju protiv Washingtona koji je ocajan na centru, odnosno pod kosem. Redovno ih svaki malo bolji centar napuni a Ayton u zadnje tri igra super i zabija 18, 21 i 23. S druge strane Washington je u nekim od zadnjih 10 utakmica primao: Capela 20, Collins 20 (Dedmon 13), Turner 26, T.Thompson 23. Ayton je i nekim ekipama koje su bolje pod kosem zabijao po 20 pa vjerujem da moze i ovakvim Wizardsima.
- kladionicar03
@jopaa uzeo sam ovu trojicu sretno nam 

Sretno! Da vidimo sad odmah Galu sto mozekladionicar03 je napisao/la:@jopaa uzeo sam ovu trojicu sretno nam

- kladionicar03
9 pts u prvoj cetvrtini,dobar dobarjopaa7 je napisao/la:Sretno! Da vidimo sad odmah Galu sto mozekladionicar03 je napisao/la:@jopaa uzeo sam ovu trojicu sretno nam

Nije lose ali samo 11, da je bar 13-14, ovako ce biti napetokladionicar03 je napisao/la: 9 pts u prvoj cetvrtini,dobar dobar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.