Glavni trenutno Hare i Skaha su povrijeđeni. Znaci sad glavni izbor Ignjatovic i Sale. Ima da dobijemo golova zbog njega tovar.75000 je napisao/la:joj glavni, lik 4ti stoper, sta hocete Nestu za 4tog stopera...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Bolje da se povrijedio Bekic je bolji na stoperu od njega. Lik je multiantitalenat za fudbal.fukaroni je napisao/la:koji smo mi baksuzi juce zamalo da se sale povrijedi
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi bas komentarisemo kako se frajer nikad nije povrijedio,j e b o sve svojefukaroni je napisao/la:koji smo mi baksuzi juce zamalo da se sale povrijedi

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kud je miran i vaspitan pa ni crveni karton nikad nije zaradio.
Kada primi loptu i "zaganja"ga igrac vidis na njemu da se usro.
Nije to licno nesto sada da ga mrzi neko ali godinama je tu i ne zna covjek bm ga ja
Hajde ima li makar nesto od onog rvata ako crnju necemo.
Nije to licno nesto sada da ga mrzi neko ali godinama je tu i ne zna covjek bm ga ja

Hajde ima li makar nesto od onog rvata ako crnju necemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
kako ce se povrijedit kada je doktor
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
obzirom da Bekic izgleda jako dobro na pripremama i ako crnac ostane mozda taj spic i nije tolika nuzda. Sad pratiti stanje povreda Skahica i Harija da se vidi oko stopera. Ostalo djeluje ok
napad: Bekic, Smajic, Husic
krila: Todorovic, Vajser, Tanzanija ako ostane
vezni: Mijic, Osmanagic, Grahovac, Rustemovic
odbrana:Ivetic, Lazevski, Terzic, Skahic, Mehmedagic, Ignjatovic.
golmani: Muminovic, Hadzic.
18, hajmo rec, provjerenih igraca, od kojih po potrebi vecina moze uskakati na vise pozicija (Pero na stopera i veznog, Skaha veznog i beka, Mijic-Osmanagic-Vajser ofanzivne pozicije, Smajic-Husic krilo ). Sve u svemu nije lose. Puno bolje nego sto smo ocekivali.
A ako bude jos kakvo iznenadjenje tipa stopera ili ipak tog spica, dobro doslo.
18, hajmo rec, provjerenih igraca, od kojih po potrebi vecina moze uskakati na vise pozicija (Pero na stopera i veznog, Skaha veznog i beka, Mijic-Osmanagic-Vajser ofanzivne pozicije, Smajic-Husic krilo ). Sve u svemu nije lose. Puno bolje nego sto smo ocekivali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Prije dovođenja pojačanja odbrana je bila jaci dio tima. Ove povrede prva dva stoper je peh totalni. Odjednom nam je to najveci problem postao jbg.
Sale nije ni za cvajte igrač realno.
Sale nije ni za cvajte igrač realno.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al kakva neozbiljnost i u vezi ovog Tipurica ,covjece.... nevjerojatno majke mi.... zadovoljni, potpisuje,samo ljekarski da prodje, trenira,tu je,samo formalnost i onda sutradan....nije zadovoljio.... ccccc....skontali na osnovu jedne pripremne utakmice.... direktni krivac za totalno nebitnu tekmu.... ahahahhahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima smislaChinaglia je napisao/la:kako ce se povrijedit kada je doktor

Skahic se oporavlja brze od ocekivanog mozda bude spreman odma, ako ne bude ja bi Ivetica i Ignjatovica na stopere lijevo Lazevskog.
-
- Kontakt:
Ne znam sta ce izmisliti, ali sa saletom na stoperu sto igra Celo cijelo vrijeme mi smo donji. Necemo moci nadavati golova koliko ćemo primiti zbog doktora slabe karike.
Ja mislim da Sale truje i sabotira Skahu i Mehmedagica da bi igro
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Definitivno ili ima nenu pa im strave saljevaPenaltiky je napisao/la:Ja mislim da Sale truje i sabotira Skahu i Mehmedagica da bi igro

Salihovic uzdanica u borbi za opstanak sto se tice odbrane,Tipuric noga,iako je bio nas,al ga otjerase par dana pred pocetak sezone,Skaha i Mehmedagic povredjeni,ima tu i Ignjatovic,malo bolji od Salihovica.. prave odluke nema sta 
Nigerijac propao transfer,pojacanja iz Tanzanije ,Salihovic drzi odbranu

Nigerijac propao transfer,pojacanja iz Tanzanije ,Salihovic drzi odbranu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Penaltiky je napisao/la:Ja mislim da Sale truje i sabotira Skahu i Mehmedagica da bi igro

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Onaj crnac je odlican igrac. Ako ga ne ostave to je samo zbog boje koze. Stop rasizmu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Crnac je više pokazao jučer nego Tandir za sve prilike što je dobivao 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Weitzer nije krilo.ultrasstyle_tz je napisao/la:obzirom da Bekic izgleda jako dobro na pripremama i ako crnac ostane mozda taj spic i nije tolika nuzda. Sad pratiti stanje povreda Skahica i Harija da se vidi oko stopera. Ostalo djeluje ok
Mi nismo nista bolji od ekipe iz prosle polusezone mozda za nijansu da smo jaci jedino zbog Pere i njegove borbenosti i ovog Weitzera (ako dode) zbog prekida jer od kako je Zeba otisao niko u ekipi slobodnjaka nije znao izvesti. Sve ostalo je tu negdje za kup premalo za opstanak u ligi valjda dovoljno.
I kako je Smajic "provjeren" igrac na osnovu cega ?
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 10 feb 2018, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ima li Weitzera, Volas sta bi. Mada stoper je sad najpotrebniji. Tipuric sam mislio da ce pokrpiti do povratka povrijeđenih ali izjalovi se. Ima li kakvih stopera u svatovcu treba zvat jahu raspitat se.
-
- Kontakt:
Najveca pojacanja Pero i Rustem, pa Bekic. Posebno Rustem gdje su igrali jaha i culum totalne krampe.HElo je napisao/la:Weitzer nije krilo.ultrasstyle_tz je napisao/la:obzirom da Bekic izgleda jako dobro na pripremama i ako crnac ostane mozda taj spic i nije tolika nuzda. Sad pratiti stanje povreda Skahica i Harija da se vidi oko stopera. Ostalo djeluje ok
Mi nismo nista bolji od ekipe iz prosle polusezone mozda za nijansu da smo jaci jedino zbog Pere i njegove borbonesti i ovog Weitzera (ako dode) zbog prekida jer od kako je Zeba otisao niko u ekipi slobodnjaka nije znao izvesti. Sve ostalo je tu negdje za kup premalo za opstanak u ligi valjda dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.