NK Zvijezda Gradačac

gradacac10
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la gradacac10 » 13 dec 2012, 00:05

Jel moguce da ovolike cifre spominjete?!

Pa ljudi moji kad bi barem pola od tih para otislo u rukomet, u Gradaccu bi se svake godine Liga prvaka igrala, Barcelona, Kiel i ostali bi dolazili, **** fudbal ionako nema nista od toga...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 dec 2012, 00:14

gradacac10 je napisao/la:Jel moguce da ovolike cifre spominjete?!

Pa ljudi moji kad bi barem pola od tih para otislo u rukomet, u Gradaccu bi se svake godine Liga prvaka igrala, Barcelona, Kiel i ostali bi dolazili, **** fudbal ionako nema nista od toga...
kada zvijezda bude igrala evropske tekme i kada dodjes na tu tekmu,shvatit ces puno toga
pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 dec 2012, 00:43

slažem se da vama... rukomet je jako lijep sport i trenutno je takvo vrijeme da se uz prosječna ulaganja može dostići svake godine europa... ali valjda ce se neke firme povuc iz ovih brojini mali klubova i da počne konačno ulagati i u ozbiljne ekipe.... nk zvijzeda, rk gradačac, ok kula

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 dec 2012, 06:52

ne kaze se dzabe fudbal prva sporedna stvar na svijetu,ja licno volim sve sportove cesto pogledam i rukomet i odbojku nekad i kosarku ali kada igra zvijezda to je nesto posebno,sav se posao ostavlja i gleda se....rk je igrao evropu i isao sam gledati bilo je lijepo ali kada bi zvijezda izborila evropu mislim da bi nas stadion bio mal da primi sve gledatelje.nadam se da cemo u skorije vrijeme izboriti evropu mislim da to nije tesko samo da se steknu uslovi na stadionu i onda juris :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 dec 2012, 11:49

astra1922 je napisao/la:

ne kaze se dzabe fudbal prva sporedna stvar na svijetu,ja licno volim sve sportove cesto pogledam i rukomet i odbojku nekad i kosarku ali kada igra zvijezda to je nesto posebno,sav se posao ostavlja i gleda se....rk je igrao evropu i isao sam gledati bilo je lijepo ali kada bi zvijezda izborila evropu mislim da bi nas stadion bio mal da primi sve gledatelje.nadam se da cemo u skorije vrijeme izboriti evropu mislim da to nije tesko samo da se steknu uslovi na stadionu i onda juris :D
Mislim da bi bili centar zbivanja u regionu.Vjerujte,zbog velikana imat ćemo prepreka do cilja,ali vjerujem u evropsku noćnu utakmicu pod reflektorima na Banji.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 dec 2012, 12:04

vatreni ,mnogi od nas zive za taj dan ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 13 dec 2012, 12:07

Moje mišljenje je da će mo bit u Evropi samo kad Nurdo ili Fadil bude predsjednik FS BiH, Modriča je biola prva zbog Milana Jelića jel tad niko nije smio poslat suđenje na štetu Modriče a i čitav savez je imo zadatak da Modriča izbori Evropu :o a vidi gdje je sad Modriča. Ulaskom u Evro kupove klub dobiva velika materijalna sredstva plus od reklama i svaka pobjeda se nagrađuje tako da se tu vrti velika para i na tu hebenu Evropu svi pucaju od Želje, Sarajeva, Borca, Širokog, Zrinskog, Čelika i za te klubove ako ne izađu u Evrokupove nastaje bankrot. Sarajlije su to sebi uvezale i od toga žive godinama još uspiju zahvljujući Evrokupovima prodat kojeg igrača i tako se održavaju na životu i to su stručno uvezali da je pitanje ko taj lanac može razbit ;) dobro ovima u svezu dobro klubovima koji izđu u Evropu bitno da se vrti para jer svi imaju koristi a mi da bi upali u taj krug treba puno toga da se desi ;) Ko zna možda nas Mustafa i Zoran uvedu u Evropu :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 dec 2012, 13:56

Zmajjj je napisao/la:Moje mišljenje je da će mo bit u Evropi samo kad Nurdo ili Fadil bude predsjednik FS BiH, Modriča je biola prva zbog Milana Jelića jel tad niko nije smio poslat suđenje na štetu Modriče a i čitav savez je imo zadatak da Modriča izbori Evropu :o a vidi gdje je sad Modriča. Ulaskom u Evro kupove klub dobiva velika materijalna sredstva plus od reklama i svaka pobjeda se nagrađuje tako da se tu vrti velika para i na tu hebenu Evropu svi pucaju od Želje, Sarajeva, Borca, Širokog, Zrinskog, Čelika i za te klubove ako ne izađu u Evrokupove nastaje bankrot. Sarajlije su to sebi uvezale i od toga žive godinama još uspiju zahvljujući Evrokupovima prodat kojeg igrača i tako se održavaju na životu i to su stručno uvezali da je pitanje ko taj lanac može razbit ;) dobro ovima u svezu dobro klubovima koji izđu u Evropu bitno da se vrti para jer svi imaju koristi a mi da bi upali u taj krug treba puno toga da se desi ;) Ko zna možda nas Mustafa i Zoran uvedu u Evropu :lol: :lol:
Kad bi Nurdu danas izabrali bilo bi to puno drugacije

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2012, 14:28

astra1922 je napisao/la:
maksi je napisao/la:Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača
cak je i od hamze stariji :lol: :lol: :lol: :lol:
Bratic i sa preko 40 godina moze da bude doktor fudbala.Odavno nisam video igraca koji sa toliko godina ima toliko zelje za igrom,za treningom i za pobedama.A pri tome je kvalitet,realno u svakoj ekipi u Srbiji bi trenutno imao mesta.
Za mene vrlo cudna i dosta iznenadjujuca informacija,ako je tacna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 13 dec 2012, 15:10

Ma takvi igraci kao bratic u ovoj nasoj ligi mogu igrati do 50 pa sjetite se samo onog vasica iz modrice pokoj mu dusi covjek je u 40 godini bio medju 3 najbolja defanzivca u ligi.Kazu nasi strucnjaci sto komentarisu ma star je ovo ono pa gledatel vi uopste fudbal jeste li isli gdje preko granice pratili evropske utakmice nema ekipe a da nema iskusnih igraca zapamtite.U nas je vazno da ima 19 god a da li sta zna to nije bitno e vidis na zapadu nije tako tamo izadjes na teren i ako onaj od 40 god pruza vise od onog sa 19 taj od 40 god ce da igra rezultat se trazi rodjaci.I logicno je taj da je neki talenat sa 19 pregazio bi ovog sa 40 i ovaj bi se povukao.Pa otjerali su hamzu kao nisu ali jesu samo malo lage koji vam je bio zidan nevalja on kao star sad se borite za opstanak.Pa nije valjda da nurdo i ti vasi krimosi bolje znaju od fergusona koji gigsu i skolsu daje ugovore do 50 malo razmislite

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 dec 2012, 15:56

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

Mislim da bi bili centar zbivanja u regionu.Vjerujte,zbog velikana imat ćemo prepreka do cilja,ali vjerujem u evropsku noćnu utakmicu pod reflektorima na Banji.
Nazalost morat ce mo biti mnogo jaci od tih prepreka da bi isli u evropu a znamo i zasto!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 dec 2012, 16:04

sloboda je napisao/la:Ma takvi igraci kao bratic u ovoj nasoj ligi mogu igrati do 50 pa sjetite se samo onog vasica iz modrice pokoj mu dusi covjek je u 40 godini bio medju 3 najbolja defanzivca u ligi.Kazu nasi strucnjaci sto komentarisu ma star je ovo ono pa gledatel vi uopste fudbal jeste li isli gdje preko granice pratili evropske utakmice nema ekipe a da nema iskusnih igraca zapamtite.U nas je vazno da ima 19 god a da li sta zna to nije bitno e vidis na zapadu nije tako tamo izadjes na teren i ako onaj od 40 god pruza vise od onog sa 19 taj od 40 god ce da igra rezultat se trazi rodjaci.I logicno je taj da je neki talenat sa 19 pregazio bi ovog sa 40 i ovaj bi se povukao.Pa otjerali su hamzu kao nisu ali jesu samo malo lage koji vam je bio zidan nevalja on kao star sad se borite za opstanak.Pa nije valjda da nurdo i ti vasi krimosi bolje znaju od fergusona koji gigsu i skolsu daje ugovore do 50 malo razmislite
Čitao sam za ovog Bratića.Istna da je na zalasku karijere,ali igra na takvoj poziciji gdje igrači njegovih kvaliteta i iskustva često budu nepremostiva prepreka napadačima,posebno onim iz nase lige.Tako da mislim da bi s njim imali daleko jaču odbranu i manje golova primili nego u prvom dijelu.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 dec 2012, 16:15

Pratio sam u ovih par sezona Jelen Super ligu i moram priznati da VIDAK BRATIC prava STOPERCINA kao sto Devil rece DOKTOR FUDBALA.Iako ima 36 godina Bratic bi bez ikakave dileme bio najbolji stoper u nasoj Premijer ligi.Covjek koji ima veliko iskustvo igranja u Vojvodini,Crvenoj zvezdi,Svicarskoj,Rusiji odlicno bi nam dosao.
Sada je drugo pitanje koliko ima istine o njegovom dolasku u Zvijezdu, ali kada se uzme u obzir da su Mustafa i Kuntic vezani za Suboticu i Braticev sadasnji klub Spartak onda ne bi bilo nemoguce da pojaca Zvijezdu.

Braticev pogodak Partizanu prije par dana
" onclick="window.open(this.href);return false;

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 13 dec 2012, 16:17

evo Nurdo je u izvršnom odboru N/FSBiH
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 dec 2012, 16:18

ODLICNE VIJESTI ZA ZVIJEZDU!
NURDO IZABRAN U IZVRSNI ODBOR NS BiH!
CESTITKE!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 dec 2012, 17:17

Bosanski zmaj je napisao/la:ODLICNE VIJESTI ZA ZVIJEZDU!
NURDO IZABRAN U IZVRSNI ODBOR NS BiH!
CESTITKE!
to majstore

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 13 dec 2012, 17:44

Evo pitam sad normalne iskrene navijace zvijezde danas bio uzi izbor odnosno 2 kandidata sa naseg kantona nurdo i secerbegovic da bi usli u taj izvrsni odbor bih.Secera uopste ne gotivim ali ipak je on bio veliki igrac i frajer ne udje u izvrsni odbor udje nurdo znaci tu se ne gleda ko je uradio sta u sportu sto je i logicno znaci oni koji se razumiju u ovu igru, oni izaberu nurdu hocu da kazem primaju se pekari apotekari sve je korumpirano i otislo u pm.Pa to je isto da se kandiduje dragan dzajic za presjednika zvijezde i dodje covjek koji je direktor neke firme veze nema o sportu i pobjedi nema gorih ljudi od nas.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 dec 2012, 17:50

sloboda je napisao/la:Evo pitam sad normalne iskrene navijace zvijezde danas bio uzi izbor odnosno 2 kandidata sa naseg kantona nurdo i secerbegovic da bi usli u taj izvrsni odbor bih.Secera uopste ne gotivim ali ipak je on bio veliki igrac i frajer ne udje u izvrsni odbor udje nurdo znaci tu se ne gleda ko je uradio sta u sportu sto je i logicno znaci oni koji se razumiju u ovu igru, oni izaberu nurdu hocu da kazem primaju se pekari apotekari sve je korumpirano i otislo u pm.Pa to je isto da se kandiduje dragan dzajic za presjednika zvijezde i dodje covjek koji je direktor neke firme veze nema o sportu i pobjedi nema gorih ljudi od nas.
8-)

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 13 dec 2012, 17:53

Sve je to u redu al imalo ko zna kako funkcionisu stvari reci ce vrati fudbal sportskim radnicima oni koji su proveli zivot tu itd.Znaci bolje i ne zasluzujemo ja sam da se liga prosiri na 22 kluba da nam se kvalitet poboljsa

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 13 dec 2012, 18:31

Čestitke za NURDU

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.