FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 00:14

dino lj je napisao/la:
Pišem ono što mislim,moj klub je jedina svetinja u mom životu poslije porodice,imam toliko godina života i toliko odgledanih utakmica u životu da mi niko nemože soliti pamet i govorit kakav sam navijać Želje samo zato što ne mrzim druge i što imam dostojanstva da drugom čestitam na zasluženom uspjehu.Zbog svog Želje sam vjeruj mi prolio više suza(i niti zbog ijedne žalim) nego 95% ovih što pišu na stranici moga kluba.Za mene nije bitno ni ko igra ni ko trenira niti ko vodi Želju,za mene je bitan samo Željo,jer svi dođu i prođu i svi su zamjenjivi a samo Željo ostaje za sva vremena i ništa i niko ga nikada nemože zamjeniti.Ali sada su takva vremena da se odanost i ljubav prema svom klubu(mislim na sve klubove) ne ogleda srcem več mržnjom prema drugom.Poštuj da bi bio poštovan.
? ¥, " $ ".
Let's go, Fighter!

"!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 01 mar 2011, 00:49

Ako mene netko pita za komentar tekme u Sirokom, rekao bi mu sasvim zasluzno!! Zasto to Borac ne moze pobijediti dole?? Ne vidim razloga zasto!! Mislim ljudi, svaka cast, posteno, jako, momacki, prava igra za gostovanja. Igra je licina na neku kukavicku, neku kopiju Murunja u Interu, ali igra bila kukavicka ili ne donjela je bodove. Mislim, svaka cast jos jednom na konkretnoj igri i na zasluzeoj pobjedi. I ne znam zasto se toliko bura digra oko kupovine meca. Pa sta i da ste kupili??, kupit cemo i mi ako nademo dokaze da ste i vi kupili. Ali do tada nista!! Mislim po meni je sve koretno, nego me neke izjave me pravo nerviraju.!! Hvala!! :D :D

Nego jedno pitanje za Lesinare. Kako to da vas je vise bilo u Beogradu, nego u Sirokom?? :D :D Moram reci iskreno, culi ste se pravo u BG i skidam kapu.

SRETNO U NASTAVKU PRVENSTVA I BEZ BELEJA!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 08:26

Nisam pripadnik Lesinara, ali mislim da je odgovor vise nego jednostavan, atraktivni protivnik. A i lakse doci do BG nego do SB, mislim manje se putuje iako je SB u km blizi :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 mar 2011, 09:38

Lesinari sretan vam 1. mart dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 01 mar 2011, 10:07

:mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 mar 2011, 10:11

elSaik je napisao/la:
* GLAS: Da li se plašite suspenzije Saveza i mogućeg neizlaska u Evropu zbog pritisaka UEFA i FIFA da se ukine tročlano Predsjedništvo FS BiH?
KOPANjA: To je već stvar politike. Stav Upravnog odbora Borca je da Fudbalski savez BiH treba da bude uređen kao i država BiH. Dakle, Predsjedništvo mora ostati!
Drugim riječima, politika vam je bitnija od kluba.
ili jos jednostavnije,mane evrope,mane para,svakako pehar leti u Vrbas i samim tim ne vidim u nastavku prvenstva zasto bi bio prisutan takmicarski duh,kad isti nema nikakvog znacaja....znaci jadno i zalosno....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 01 mar 2011, 10:13

FK Sarajevo je napisao/la:Lesinari sretan vam 1. mart dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine
TM87

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 10:16

tm-ovac iz mase je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Lesinari sretan vam 1. mart dan Nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Hvala, takodje. :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 mar 2011, 10:21

moze Srdjane,ali bi trebali vasi sportski kolektivi da kazu da hoce napredak,a ne nazadak....cemu onda borba u prvenstvu? i jeli zasluzuje da tvoj Borac ne izađe u Evropu zbog raznih ublehasa koji gledaju samo sebe,ali nije tako...nazalost,jer su ti isti kolektivi porucili da to ne zele i cemu onda ovo vodi.znaci rjesenje jednostavno,ko nece suspenduj njega i zdravo,a ne da drugi ispastaju zbog nekih kojima sport dođe da operu lovu i sl.,a za ostalo ih zaboli neka stvar.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 10:25

Oticicemo daleko. Samo mogu reci, ne mogu se politicka pitanja rijesavati preko sporta. Znaci, nikada nece proci prijedlog jedan precjedavajuci u drzavi BIH. Pametnom dosta... 8-)

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 01 mar 2011, 10:32

Stvarno bih htio da mi neko odgovori od navijaca Borca sta vi mislite o ovom savezu,ukidanje predsjednisva itd..?Pa ako nas suspenduju ,suspendovat ce sve nas,ok vas ne interesuje repka i vjerov.je vecini i drago sto se nece takmiciti al klubovi,eto vi ako budete prvi-pretkolo lige prvaka ..ili da se igrate po rs-u samo..i mi isto tako..neznam uopošte ne prvociram samo da mi neko odgovori sta mislite vi??kako dalje za sta da se igra onda liga uoopšte?za koga ba?eto i nasa federalni savez nije ok,al pa ovaj fudbal s eigra radi navijaca,fudbalera,jel?i ti neki delegati sto u zivotu nisu igrali ozbiljnog fudbala ce odluciti da nema tog ukidananja predsjednistva ili cega vec..vidim evo srđan je napisao da s enemogu politicka pitanja rijesavati preko sporta??pa Srđane mi smo jedini savez u svijetu sto ima 3 predsjednika?mi smo usli u fifu niko nas nije natjerao da ulazimo to je ba firma care..to je isto kao da ti dođes kod men krenes raditi i onda meni postavljas uvjete sta ces raditi i kako??jer fakat mislis da nam treba 3 predjednika?u sportu u politici neka ih eto sta ces takava drzava,al sport???Pa predsjednik Jelic je potpisao 2002 mislim u Nionu da ce u narednih 4-5 god.biti ukinuto predsjednistvo taj dokument ima u FiFI mi smo usli u tu organizaciju niko nas nije natjerao..neznam ovi iz rs-a vjerov.ne svi odmah misle politika bla bla..

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 01 mar 2011, 10:34

" " ? " $ $, ево ја "! ? ' $ ? а тај & $ $ $ ", а не " " " " је $ ? " " $ на "! $, &, ", ", "... То су $ $ " ' " % $!!!
? у срцу, & у '!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 mar 2011, 10:43

aleksandar_veliki je napisao/la:TEMA JE?
malo zdravog razgovora ne smeta nikome,ja mislim...jer ovo o cemu pricamo tice se sviju...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 10:56

Protiv saveza ovakav kakav je imam puno toga, tacnije ljudi koji vode savez, delegata sudija, starog gen. sekretara, selektora itd.
Sto se tice uredjenje saveza ja licno nisam za ukidanje predsjednistva, zasto, evo odgovora.
Prvo, htijeli to priznati ili ne ko god bude taj predsjednik, a da nije totalno apoliticna osoba i sportska legenda a takvi ce tesko dobiti priliku, ce vuci na svoju stranu ko god bio, to je 100% tako. U vecini slucajeva taj predsjedavajuci ce biti Bosnjak, oni se uvijek guraju da budu glavni u BIH to je cinjenica, i uvijek ce vuci na stranu Zelje i Sarajeva jer i danas ti klubovi imaju najveci uticaj u savezu.

Drugo, uvodjenjem jednog predsijednika momentalno dolazi do minimalizacije FSRS, a sa tim i minimalizacije uticaja klubova iz RS na FSBIH, znamo svi ko vuce konce u FSBIH, a sa tim se nikada nece sloziti delegati iz RS jer glupo je sijeci granu na kojoj sjedis. A i nisam za to da se Borac opet bori za opstanak pa da mu opet Zeljo i Zepce i BUducnost iz Banovica kroje kapu, a to bi se garantujem desilo ovim izmijenama u savezu 8-)

Ako ce FSBIH u ruke sportista, nemam nista protiv jednog predskednika, a svi znamo da nece nikad to da se desi, jer u BIH sve odlucuju politicari, nazalost.
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 01 mar 2011, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 mar 2011, 10:57

" je napisao/la:" " ? " $ $, ево ја "! ? ' $ ? а тај & $ $ $ ", а не " " " " је $ ? " " $ на "! $, &, ", ", "... То су $ $ " ' " % $!!!
Moze li Predrag Pasic??Ni ja nisam protiv da bude jedan predsjednik i da on bude Srbin.Neka bude i Kinez,samo da nam svima bude bolje.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 01 mar 2011, 10:58

" je napisao/la:" " ? " $ $, ево ја "! ? ' $ ? а тај & $ $ $ ", а не " " " " је $ ? " " $ на "! $, &, ", ", "... То су $ $ " ' " % $!!!
bravo kralju!!!
nije uopšte bitno šta je već ko je!

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 01 mar 2011, 11:08

Mora se od neceg poceti,ne mozemo vjecno ovako. Sve je fino jer mi se cini kada bi se ova obicna raja dogovarala,
da bi se dogovorila prije nego ovi klocevi! Najgore je sto klubovi ce ispastati a bogami i repka! Oni da hoce moglo
bi se naci super alternativa za sviju! Barem se nadam! Sretan svima 1mart!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 mar 2011, 11:10

SAMO BORDO je napisao/la:Mora se od neceg poceti,ne mozemo vjecno ovako. Sve je fino jer mi se cini kada bi se ova obicna raja dogovarala,
da bi se dogovorila prije nego ovi klocevi! Najgore je sto klubovi ce ispastati a bogami i repka! Oni da hoce moglo
bi se naci super alternativa za sviju! Barem se nadam! Sretan svima 1mart!
Ne bi ni obicna raja,vidis da su Borac,Leotar,Slavija i Drina odbili novi statut,a sta su oni nego obicna raja.

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 01 mar 2011, 11:15

FK Sarajevo je napisao/la:
Moze li Predrag Pasic??Ni ja nisam protiv da bude jedan predsjednik i da on bude Srbin.Neka bude i Kinez,samo da nam svima bude bolje.
Ma & је ' $ ? $ вјероватно " $ $ $ $ - " $ у ову & тражену /, на ? ?...
", ја " " ? $ " $ савеза " Сергеј &, јер ? $ тај & " ? " $ " ", а " тога, ? $ је $ $ ? $ " су ? " $!

А са ' се не " ? јер ? $ у $ не & " " " ", $ је то $ & " ?, " & - ", ? $ се & & $ " " $ то не $ &.
& % & ¥, УЕФА " " су & ", " ' " " ?, то је & $ " " $ ? " - " $ у ?, ' је $, & " % - нас " " " ", & & " $, " ' ?, " ' &!
А ", % је " $ $ " ? ", ", " " " за " $ % " ", ? ' $ ? су $ у Сарајеву ? по " савеза, па $ $ сте ? ? све " " ", а " " $ протествујете & &...
? у срцу, & у '!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 11:15

Pa ako su ga odbitli vecina klubova iz RS, to moze znaciti samo da klubovima pod okriljem RS ne ide u prilog, onda se opet vracamo na moju tezu da bi u tom slucaju njima kapu krijili, Zeljo i Sarajevo podpomognuti seoskim klubovima iz FBIH, sto se vece desavalo. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.