Moderator/ica: rio_Ferdy88
To se znalo.SF6 je napisao/la:Vettel zvanicno vozac br. 2
jesi ti nekad gledao RusijuTedBundy je napisao/la:Leclerc, koliko god mi drag bio, nema Vettelov tempo danas.
Kanye je napisao/la:Lec i Vet ko Ham i Alo 2007.
Donnie Darko je napisao/la:Ako je Leclerc stvarno dobar koliko se cini u ovom Sauberu, ova sezona je posljednja Vettelova sansa da osvoji titulu sa Ferarijem.
Nema sanse da ne podrze njega u duelu sa Vettelom ako ovaj ispusi titulu sa najjacim bolidom. Pogotovo ako dobro starta sezonu.
Donnie Darko je napisao/la:
Ako poslije 6,7 utrka Leclerc bude imao otprilike isto bodova kao Vettel ili više, očekujem Hamilton-Alonso situaciju iz 2007., gdje će tim stati u potpunosti iza vozača koji je njihova budućnost.
Nedavno sam pisao da je Vettel najbolji uz Hamiltona danas, ali sam 100% siguran da će izgubiti povjerenje Ferarija ako ne osvoji titulu ove godine. Nema nikakvih opravdanja.
Donnie Darko je napisao/la:Kanye je napisao/la:Lec i Vet ko Ham i Alo 2007.Donnie Darko je napisao/la:Ako je Leclerc stvarno dobar koliko se cini u ovom Sauberu, ova sezona je posljednja Vettelova sansa da osvoji titulu sa Ferarijem.
Nema sanse da ne podrze njega u duelu sa Vettelom ako ovaj ispusi titulu sa najjacim bolidom. Pogotovo ako dobro starta sezonu.Donnie Darko je napisao/la:
Ako poslije 6,7 utrka Leclerc bude imao otprilike isto bodova kao Vettel ili više, očekujem Hamilton-Alonso situaciju iz 2007., gdje će tim stati u potpunosti iza vozača koji je njihova budućnost.
Nedavno sam pisao da je Vettel najbolji uz Hamiltona danas, ali sam 100% siguran da će izgubiti povjerenje Ferarija ako ne osvoji titulu ove godine. Nema nikakvih opravdanja.![]()
![]()
Steta pa se hamilton ugurao u sendvic.Vettel ima bolji tempo u trci od Charlesa
Dirty air u najboljem izdanjumessilla je napisao/la:Zaboravio sam koliko je Rusija uzasna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.