HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HercUSrcu
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HercUSrcu » 28 feb 2014, 18:17

Ne miriše na cvijeće,reklo bi se.
Fale nam Dujković, Radeljić.
Stojkić nije prošao komplet pripreme no valjda je spreman kako spada.
Teren je natopljen.

To sve ide na ruku Vitezu.

No mi smo Zrinjski i treba lijepo napasti od prve minute i ići na sve ili ništa!
Imam osjećaj da ako dobijemo sutra Viteza da skidamo i Želju u gostima kolo
iza.
Samo da uđe jedna u prvom poluvremenu pa da se skine veliki pritisak.

Ajmo momci, po 3 boda!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 feb 2014, 21:05

HercUSrcu je napisao/la:Ne miriše na cvijeće,reklo bi se.
Fale nam Dujković, Radeljić.
Stojkić nije prošao komplet pripreme no valjda je spreman kako spada.
Teren je natopljen.

To sve ide na ruku Vitezu.

No mi smo Zrinjski i treba lijepo napasti od prve minute i ići na sve ili ništa!
Imam osjećaj da ako dobijemo sutra Viteza da skidamo i Želju u gostima kolo
iza.
Samo da uđe jedna u prvom poluvremenu pa da se skine veliki pritisak.

Ajmo momci, po 3 boda!
Što fali Dujković?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 mar 2014, 00:03

Mislim Brkovic a napisem Dujkovic
Moja greska :)

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 mar 2014, 00:22

na grbavici necemo izgubiti uvjeren sam,ali za sutra me nesto strah,dobar je vitez imaju dobreog trenera a i nemaju sta izgubit.dati sve od sebe pa cemo vidit

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 mar 2014, 11:07

werly je napisao/la:na grbavici necemo izgubiti uvjeren sam,ali za sutra me nesto strah,dobar je vitez imaju dobreog trenera a i nemaju sta izgubit.dati sve od sebe pa cemo vidit
Mene podsjeća na tekmu sa Rudarom :roll:.prvo kolo ,ne znaš na čemu si i kakva je forma,onda par pravih sansi zavrsi na prečki ili golman skine zicer i eto problema.Valjda neće isto završiti.Ako ne možemo dobiti Vitez onda o čemu pričamo ,kakva titula i europa.Samo oštro i na prvu :lol: :lol: Ma ljudi dobićemo danas ovo puno lakše nego što mislimo baš zato jer su svi oprezni i koncetrirani na tekmu bez podcjenjivanja protivnika.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 mar 2014, 13:08

Samo jako danas momci! 8-)
RIP CITY!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 mar 2014, 14:11

Ima li gdje kakav stream?

Nada umire posljednja pošto se moglo gledat Zrinjski-Sarajevo prošli vikend, možda sad
opet nešto bude :)

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 01 mar 2014, 16:33

opa.. pobjeda je tu.. ajmo dalje

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 01 mar 2014, 16:35

neki izvještaj ko je gledo..

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 mar 2014, 16:52

Bravo momci!
Bravo treneru!

Sad opušteno u Sarajevo probat preuzeti prvo mjesto!

Dobar start, još kad se novi i oporavljenici dignu u formi i uigraju,
biti će to dobro!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 mar 2014, 17:07

HercUSrcu je napisao/la:Bravo momci!
Bravo treneru!

Sad opušteno u Sarajevo probat preuzeti prvo mjesto!

Dobar start, još kad se novi i oporavljenici dignu u formi i uigraju,
biti će to dobro!
Prvp poluvrijeme muka za gledat i igrat po onoj kaljuži.Stojanović i Stojkić nespremni i tromi ali i takvi pravili su dosta problema Vitezu po lijevoj strani a Crnov potvrdio da je sve bolji i zasluženo igrač utakmice.Stoja obavezno na treningu raditi centaršuteve :o :roll: :oops:.Klučni potez napravio je Karačić uvođenjem Đurića i Simeunovića.Totalno druga ekipa na terenu sa njima.Konstantan pritisak koji je mogao uroditi u zadnjih 15-ak minuta sa još kojim golom.U odnosu kad sam ga gledao zadnji put Zlatić puno napredovao.Gosti su nezgodna ekipa i nikome neće biti lako sa njima ,zlatna sredina.
A sada Grbavica i pokušati ponovo ostati neporažen gore.Imamo šanse samo trebamo znati to iskoristiti.Osobno ne sumnjam da će Karačić to lakše odrađivati u gostima.Uz malo sreće moglo bi ovo biti jako lijepo proljeće :D :D.Fino nam se posložiše ostali rezultati i evo nas drugi.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 mar 2014, 17:44

Dobro je,sve u svemu najbitnije da su 3 boda upisana mnogo bolja igra nakon onih izmjena kada su ušli Deni i Đuka i posebno jer je Crnov prešao na lijevu stranu napokon,odmah im je počeo raditi čuda.
Sada lagano na Grbavicu pa šta bude,ja mislim da možemo do 3 boda gore,treba pametno ući u utakmicu ne napraviti neku glupost i doći će naša šansa,samo jako.

HOĆEMO TITULU !

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 mar 2014, 17:52

Mi ako uspijemo u prve četiri utakmice 9 bodova uzeti, biti ćemo sigurno u top 2 na kraju prvenstva.
Uzimajući u obzir da imamo nekoliko igrača koji nisu još ni u formi s obzirom
na to da nisu igrali dugo, bili su ozlijeđeni ili su se kasno priključili pripremama,
može kako dolazi kraj prvenstva biti samo bolje s tim igračima.

Još kad Bekić nebi zaj.... i potpisao taj ugovor više a ne letio u oblacima,bilo bi super
Jer treba nam uz Nikolića još jedan napadač.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 mar 2014, 18:39

Deni prva postava mora bit' rekao sam ja :) . Po onakvom terenu je bilo tesko igrat, kamoli zabit 2 gola. Bravo za igrace i trenera.

Grbavica je sljedeca stanica, sigurno da gore imamo sta za reci i nadam se da cemo to i pokazati. Za 3 boda vrijedna vodeceg mejsta nadam se.
RIP CITY!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 mar 2014, 19:32

Lillard0 je napisao/la:Deni prva postava mora bit' rekao sam ja :) . Po onakvom terenu je bilo tesko igrat, kamoli zabit 2 gola. Bravo za igrace i trenera.

Grbavica je sljedeca stanica, sigurno da gore imamo sta za reci i nadam se da cemo to i pokazati. Za 3 boda vrijedna vodeceg mejsta nadam se.

Evo i Borac nam uljepša dan.Još 10 kola,jedno po jedno rješavati laganini.Žrijeb za kup u utorak,valjda je red da i nas malo sreća pomazi. a to znači da dobijemo Mladost ili komšinice :lol: :lol:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 02 mar 2014, 15:57

Hoce li bit' prijenosa utakmice u subotu?
RIP CITY!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 02 mar 2014, 22:00

Mile jeste dijete Zrinje, ali brate lopte ne zna igrat tako da Deni MORA igrati umjesto njega u pocetnoj postavi. Lijeva strana jucer zakazala, a to bi trebala biti glavna snaga ekipe i valjda Pero i Stoja prorade. Sve u svemu bitno da su upisana 3 boda s obzirom na uvjete i to da je prva proljetna utakmica.

Po pozitivan rezultat na Grbavicu :arrow:

P.S. Bekicu potpisuj taj ugovor !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 03 mar 2014, 09:34

spominjali su neku televiziju as da ce na njoj bit prijenos,navodno je utakmica u 14 i 30 ali nezna se jos jeli taj termin konacan.ja mislim da cemo u zdrijebu sutra dobiti velez :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 mar 2014, 09:37

Lillard0 je napisao/la:Hoce li bit' prijenosa utakmice u subotu?
Arenasport BH,subota 14:30

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 mar 2014, 17:39

HŠK Zrinjski: Zašto skrivati da želimo naslov prvaka kada je to naš cilj

Plemići su proljeće otvorili pobjedom protiv Viteza (2:0), a iako nije išlo glatko kao što su neki očekivali, na kraju je ipak ispalo - rutinski. Iako i Pod Bijelim brijegom kurtoazno govore kako ne žele razmišljati o konkurentima, naravno da su u subotu jednako bili sretni i zbog njihovih rezultata, jer je Zrinjski epilogom 20. kola došao na samo dva boda od lidera. Taj lider je i dalje Željezničar, sljedeći protivnik Zrinjskog u prvenstvu.

- Imamo puno razloga da budemo zadovoljni nakon startne pobjede, a vidjet ćemo hoćemo li u istom raspoloženju biti i nakon sljedećeg kola. Ja se nadam da hoćemo, izjavio je Branko Karačić nakon pobjede protiv Viteza (2:0), trijumfa koji je definitivno imao njegov potpis, budući da je sredinom drugog poluvremena preokrenuo tijek utakmice odlukom da uvede Velibora Đurića i Denija Simeunovića te promjeni mjesta Ivanu Crnovu i Mili Peharu.

Zanimljivo, iako je Zrinjski osvojio dvije titule, Mostarci u klupskoj povijesti još nisu bili u ovakvoj situaciji. Naime, 2005. i 2009. Zrinjski je nakon dvije trećine prvenstva imao sigurnu prednost ispred Željezničara i Slavije, dok nikad nije bio u situaciji da deset kola prije kraja ima samo dva boda manje od lidera. Iako su mnogi uoči proljeća priču u borbi za titulu željeli svesti na utrku Željezničara i Sarajeva, sada je vjerojatno svima jasno da to neće biti utrka dva kluba. Uostalom, u Zrinjskom svoje ambicije ne skrivaju odavno.

- Zašto skrivati da želimo naslov prvaka kada je to naš cilj, izjavio je klupski dopredsjednik Danko Šulenta desetak dana prije proljetnog starta.
Utakmicu protiv Viteza s dva pogotka obilježio je Ivan Crnov, igrač koji je bio prvo ime Mostaraca u pripremama, ali iako su ga golovi učinili igračem utakmice, najbolji Plemić u subotu ipak je bio Hrvoje Barišić, koji je tako nastavio s vrlo dobrim igrama iz prvog dijela sezone. Zanimljivo, Barišić je prije godinu dana slovio za "najveći promašaj" zimskog prijelaznog roka, a već dugo je isti taj Barišić igrač bez kojeg Karačić niti ne pomišlja početi utakmicu
RIP CITY!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.