adnan_hz je napisao/la:amir je napisao/la:no comment je napisao/la:irbicic je izmislio fudbal za ronaldinha po Ciri tako da ja nevidim velike sanse da se desi tako nesto...
a sto se tice onog
malog Selima iz Hoffe, i on da dode nebi mu bilo vise od klupe...mora jednostavno igrati Ibricic.
onaj sistem gore sto sam naveo ljudi, je bio samo sala

.
Poz.
Jeli ti i ovo "šala" za Selima ili neznas da je sada u Frankfurtu sa Bajramovicem
ma sad se izvlaci da se salio.. vidis da se puca sa necim zestokim xD
amire, ti da analiziras cirine izjave upola tako kao moje, nebi stalno se ponavljao (Ciro majtore) kao pokvarena ploca

.
hajde ba ljudi, sta vam je, sav ovaj uspijeh je svakako relativan. Jedni kazu da netreba ovde spominjati politiku i razno zato sto je ovo sportski forum, ali Ciro je upravo politika. Pa on je upravo taj ljudi moji, koji je kandidovao za predsjednika susjedne nam drzave. Gost je raznih Tv-emisija, reality shows umjesto da odrzi onu svoju rijec i da ode popricati sa nekoliko fudbalera nasih, prvi primjer i jesu Papac i Salih. Eto da je to naprimjer rijesio bio bi i za mene covijek od rijeci, pa onda nebi ni ovi rezultati (poraz od Irana i Rijeke) bili za mene tako kriticni, mada tada nebi ni doslo to takvih poraza, da on vodi repku tako kako bi mogao i da mu se savez nemijesa u rad kako on to tvrdi. Ali on nece ni da proba postaviti komunikaciju izmedu tih igraca jer zna da pojedini fudbaleri tipa Sasa Papac necu da igraju dok sjedi ova bagra tu dje sjedi, tako da se ja zapitam kako je onda Ciro prihvatio kada je ova bagra tu, kako njemu da nesmeta da nam je generalni sekretar pred sudom dje odgovara za kradu novca iz saveza. A da nepricam o svim onim prodajama fudbalera preko A-repke iz godine u godinu, onaj pasalic se javno oprostio od funkcije a prije tekme sa Iranom se nasao u Sarajevu sa Cirom legendom. Rezultat sve te zalosti je Ivan Radeljic.
Ali opet je to sve relativno kako sam gore naveo iz tog razloga zato sto drugi mogu kontrirati da on ima rezultate (iako ja nisam tog misljenja, za mene bi imao rezultate da je barem Tursku ili Spaniju u gostima capio) ali ipak, i moja teza se moze kontrirati stim da je Ciru sbagrom ali takode i nasi igraci...
Neznam, neki pricaju i o Ibrahimovicu, kada ukucate na youtube.com Ibrahimovic Bosna, ima dosta videa o njemu, i siguran u to da nas savez nije koruptan onako kako jeste, da je ovaj igrac "mogao" biti nas.
Tako da moj sastav onaj gore sto sam "pod uticajem droge"

sastavio i nije toliko nerealan da je nas savez odgovoran i profesionalan u svom radu.
Sto se tice tebera i dje igra, i nezanima me, ima tu dosta boljih igraca i od njega i ostalih Sharbinija, zato i neznam dje sada igra niti me zanima.
Ostajem pri onom prvom sastavu sa Ibrom us picu, hvata me doza nostalgije

!