Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Istaliraj ona čuda net framework i ostalo, imaš na nosteam.ro
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015

jel kome više ovo dopizidilo, po 3534 put se desava, sve cu razlupat po kuciiii

-
- Kontakt:
drug mi dao cd orginalni fm 15 al kod je i on koristio ja sam vec pokusao al ko sto sam i pretspotavljao nemoze jer je on to vec iskoristio e imal sad neke sanse da obadvojica igramo sa tim jednim kodom ili?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa nek ti da user i pasa od steama, ti inataliraj ga sebi (dok to radiš nek on ne bude online na steamu) i nakon inatalacije sebi idi gore lijevo prvo pa klikni go offlibe, i et možda i ti igrat samo nemoj ići onlinedzekooooTz je napisao/la:drug mi dao cd orginalni fm 15 al kod je i on koristio ja sam vec pokusao al ko sto sam i pretspotavljao nemoze jer je on to vec iskoristio e imal sad neke sanse da obadvojica igramo sa tim jednim kodom ili?

Koja ti je formacija ? ja se mucim sa njima 15. na tabeliQUARTERBACK je napisao/la:
jel kome više ovo dopizidilo, po 3534 put se desava, sve cu razlupat po kuciiii![]()

Upravo to. Neka ti da podatke od svog steama, spojis se na njegov steam i on bi trebao na svoj mail dobiti kod koji ti da i s kojim imas pristup steamu. Dok je jedan online i instalira igru, drugo je stavio steam u offline mod. Kad zavrsis instalaciju odes u offline i gotovoJoseMourinho je napisao/la:Pa nek ti da user i pasa od steama, ti inataliraj ga sebi (dok to radiš nek on ne bude online na steamu) i nakon inatalacije sebi idi gore lijevo prvo pa klikni go offlibe, i et možda i ti igrat samo nemoj ići onlinedzekooooTz je napisao/la:drug mi dao cd orginalni fm 15 al kod je i on koristio ja sam vec pokusao al ko sto sam i pretspotavljao nemoze jer je on to vec iskoristio e imal sad neke sanse da obadvojica igramo sa tim jednim kodom ili?

- QUARTERBACK
- Kontakt:
4-1-2-3 (jedan zadnji vezni, dva centralna vezna i 3 napadača, ne krila nego 3 napadača)MElloo je napisao/la:Koja ti je formacija ? ja se mucim sa njima 15. na tabeliQUARTERBACK je napisao/la:
jel kome više ovo dopizidilo, po 3534 put se desava, sve cu razlupat po kuciiii![]()
malo mi je nidje veze jer sam u drugoj sezoni osvojio ligu, ligu prvaka i capital one cup, al et sta mogu kad je igrica glupo napravljena..
-
- Kontakt:
a mozel vako da on ode to go ofline i onda ja cu bit online i ukucam taj kod i instalira mi se i onda odemo go ofline a on online jel moguce takojopaa7 je napisao/la:Upravo to. Neka ti da podatke od svog steama, spojis se na njegov steam i on bi trebao na svoj mail dobiti kod koji ti da i s kojim imas pristup steamu. Dok je jedan online i instalira igru, drugo je stavio steam u offline mod. Kad zavrsis instalaciju odes u offline i gotovoJoseMourinho je napisao/la:Pa nek ti da user i pasa od steama, ti inataliraj ga sebi (dok to radiš nek on ne bude online na steamu) i nakon inatalacije sebi idi gore lijevo prvo pa klikni go offlibe, i et možda i ti igrat samo nemoj ići onlinedzekooooTz je napisao/la:drug mi dao cd orginalni fm 15 al kod je i on koristio ja sam vec pokusao al ko sto sam i pretspotavljao nemoze jer je on to vec iskoristio e imal sad neke sanse da obadvojica igramo sa tim jednim kodom ili?
- SteveHeighway
- Kontakt:
Moze li mi neko poslati na pp link s kojeg mogu skinuti ovaj FM i sta sve treba da se instalira,trebaju li kakvi directi i ostala sranjja ili da ovdje postavi ?
Bio bih mu zahvalan 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa samo udji na njegov steam on nek ide offline i idi install, pa kad ti instalira idi ti offlibe on onda može onlinedzekooooTz je napisao/la: a mozel vako da on ode to go ofline i onda ja cu bit online i ukucam taj kod i instalira mi se i onda odemo go ofline a on online jel moguce tako
Fmbosnia.tk imaš tu uputstvo i linkoveMoze li mi neko poslati na pp link s kojeg mogu skinuti ovaj FM i sta sve treba da se instalira,trebaju li kakvi directi i ostala sranjja ili da ovdje postavi ?Bio bih mu zahvalan

Izgleda da si pravi doktor igriceQUARTERBACK je napisao/la:4-1-2-3 (jedan zadnji vezni, dva centralna vezna i 3 napadača, ne krila nego 3 napadača)MElloo je napisao/la:Koja ti je formacija ? ja se mucim sa njima 15. na tabeliQUARTERBACK je napisao/la:
malo mi je nidje veze jer sam u drugoj sezoni osvojio ligu, ligu prvaka i capital one cup, al et sta mogu kad je igrica glupo napravljena..

Moram bar u EL

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma brate nisam ja doktor nego je igrica qrc.. vidis ti otprilike slicnu ekipu kao ja a u drugom si dijelu tabele, dje tu logika, ne moze biti tolika razlika da je taktika ne znam ti koliko drugacija..
joj ja samo prodajem igrače, ne zelim nikoga da zadrzim cim dolaze dobre ponude za njih, npr Wanyamu prodao za 50m poslije prve sezone Arsenalu, doveo ono Krychowiaka iz Seville za 6m to mu je otkupna klauzula bila, i prodao ga poslije te sezone kad sam osvojio ligu prvaka za 47m u City.
Dobar je Dybala, odlicno se razvija a i Barbosa je strahoba samo sto je kod mene vec presao u Šalke
Moje preporuke su ti Gil Romero i Lucas Romero za sredinu ako vec zelis jeftina pojacanja (Gil Romero se za 5m moze dovest a Lucas Romero za 7m) a da su odlicni igraci. Uredno ih mozes prodat za min. 30m poslije pola sezone.. u napadu Lucas Boye iz Rivera za 5m, jedan od najboljih napadača postane.. i odbrana neizostavni Eder Alvarez Balanta.
Ako hoš slikat ću ti i instrukcije i taktiku pa pokusaj sta primijeniti na svoju ekipu..
joj ja samo prodajem igrače, ne zelim nikoga da zadrzim cim dolaze dobre ponude za njih, npr Wanyamu prodao za 50m poslije prve sezone Arsenalu, doveo ono Krychowiaka iz Seville za 6m to mu je otkupna klauzula bila, i prodao ga poslije te sezone kad sam osvojio ligu prvaka za 47m u City.

Dobar je Dybala, odlicno se razvija a i Barbosa je strahoba samo sto je kod mene vec presao u Šalke

Moje preporuke su ti Gil Romero i Lucas Romero za sredinu ako vec zelis jeftina pojacanja (Gil Romero se za 5m moze dovest a Lucas Romero za 7m) a da su odlicni igraci. Uredno ih mozes prodat za min. 30m poslije pola sezone.. u napadu Lucas Boye iz Rivera za 5m, jedan od najboljih napadača postane.. i odbrana neizostavni Eder Alvarez Balanta.

Ako hoš slikat ću ti i instrukcije i taktiku pa pokusaj sta primijeniti na svoju ekipu..
Mogao si mi uslikat igrace i taktiku pa poslat da vidim 
Clynea mi htio Totham ja ga nisam dao i sad mi on ljut i slabo igra trebao sam ga prodat..
Al ih i prodajes svaka cast

Clynea mi htio Totham ja ga nisam dao i sad mi on ljut i slabo igra trebao sam ga prodat..

- SteveHeighway
- Kontakt:
Hvala @JoseMourinho
Još jedno pitanje u vezi slika igrača i grafike
Jel slike igrača zauzimaju 6,5 giga a grbovi 1,2 gige,reko da ne skidam nesta pogresno ??
Jel slike igrača zauzimaju 6,5 giga a grbovi 1,2 gige,reko da ne skidam nesta pogresno ??
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jest tu negdjeSteveHeighway je napisao/la:Hvala @JoseMourinho

- SteveHeighway
- Kontakt:
oke hvala,i imam problem sa skidanjem ovog patcha,mislim skinuo sam ja njega,ali evo u kojem mi formatu skine,jel mi saad treba neki program da pokrenem ovaj patch,posto sam totalni laik za ovakve stvari,a i tek sam oborio sistem pa nemam nistaJoseMourinho je napisao/la:Jest tu negdjeSteveHeighway je napisao/la:Hvala @JoseMourinho

a ovo mi se pojavi kad mi tek skine

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Idi show all downloads pa harm me please, izgleda da ti ga chrome prepoznaje ko "virus" pa ga ne skine do kraja 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo brate nije frka..MElloo je napisao/la:Mogao si mi uslikat igrace i taktiku pa poslat da vidim
evo tima i tipa igre

instrukcije

set pieces

transfer 1. sezona

transfer 2. sezona

transferi 3. sezona

Šnajderlin definitivno najbolji igrač ekipe, bio u konkurenciji za Balon d'or 2015. godine ali nije nista osvojio. kuknjava

Lucas Romero s 22 godine yebe keve..

i Lucas Boye uz Sama Gallaghera ce da yebe keve u skorijoj buducnosti, u drugoj sezoni inace debitantskoj 28 golova u svim takmicenjima..

Eto brate nadam se da sam ti pomogao bar malo, evo vidis dao sam za 3 sezona 150miliona za pojacanja, ali sam zato zaradio 280m pa se moze trositi koliko god se zeli..

- JoseMourinho
- Kontakt:
zajebo si porto
samo ti od ovih bugova fali odegard i onaj zadnji vezni danas sa k cini mi se

- QUARTERBACK
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:zajebo si porto![]()
![]()

necu odegaarda nikad dovesti, ni na jednom saveu, to sam sam sebi obecao

ne znam na kojeg zadnjeg veznog mislis, Kranevitter? ako mislis na njega, tu je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.