Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
ima jos nesto, nije misterija al je interesantno, kazu da je zapravo Afrika itekako najveći kontinent i njegova veličina nije poput one u atlasima, jer se u atlasu koristi karta stara preko 600 godina
e sad koliko je to tačno..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
A sateliti ?ZahaKING je napisao/la:ima jos nesto, nije misterija al je interesantno, kazu da je zapravo Afrika itekako najveći kontinent i njegova veličina nije poput one u atlasima, jer se u atlasu koristi karta stara preko 600 godinae sad koliko je to tačno..
Google earth, maps .. ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa vidis da je covjek na pocetku stranice spomenuo a ja samo to malo doradio.nedim93 je napisao/la:Pa oprali ste sa paralenim univerzumima. Nisam pratio diskusiju al otkud vam ideja da imaju veze sa snovima.
A što se tiče deja vua i paralelnom univerzuma, to tek nema veze. Deja vu je reakcija mozga kad pokušava da ponavlja postupak i tako umisli da se to nekad indetično desilo u prošlosti. Deja vu ima i suprotan efekat a zove se Jamais vu, a to je npr kad ponavljate neku riječ toliko dugo da se na kraju zapitate da li ta riječ uopšte postoji.
I plus ideja o paralilnim univerzumima i "sudaranjima" istih je puna paradoksa da jednostavno šanse da funkcioniše su.
znam ja te svjetske misterije i te teorije, al da vjerujem i ne vjerujem baš. Nemam vremena za to.
Naravno da ne mislim da je na zemlji sve onako kako se predstavlja i siguran sam da su se dešavale nadprirodne stvari i da postoje, ali...
Ni u jednom trenutku nisam povjerao u istinitost toga.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne znam jbg, procitah to danas...usput
http://www.strogopovjerljivo.com/13/pok ... y-800.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.srednja.hr/Novosti/Jeste-li- ... je-zavjere" onclick="window.open(this.href);return false;
"Deja vu se događa kad se isti događaj odvija u dvije dimnezije istovremeno
Neki parapsiholozi tvrde kako je deja vu uzrokovan sličnim događajima koji se simultano odvijaju u različitim dimenzijama. Drugi pak govore kako je ovaj fenomen uzrokovan proživljavanjem događaja iz prošlog života."
http://www.strogopovjerljivo.com/13/pok ... y-800.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.srednja.hr/Novosti/Jeste-li- ... je-zavjere" onclick="window.open(this.href);return false;
"Deja vu se događa kad se isti događaj odvija u dvije dimnezije istovremeno
Neki parapsiholozi tvrde kako je deja vu uzrokovan sličnim događajima koji se simultano odvijaju u različitim dimenzijama. Drugi pak govore kako je ovaj fenomen uzrokovan proživljavanjem događaja iz prošlog života."
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- zubanovic89
- Kontakt:
Najveća svjetska misterija, kako Travnik sa igračem više prima 3 gola od sarajeva i od 2:0 dolazi do preokreta protiv borca u zadnjem kolu 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
zubanovic89 je napisao/la:Najveća svjetska misterija, kako Travnik sa igračem više prima 3 gola od sarajeva i od 2:0 dolazi do preokreta protiv borca u zadnjem kolu
- Cautinho
- Kontakt:
Na dodatnoj nastavi iz psihologije kao predmet svakoga sata imamo referate koje pišu učenici i te teme koje obrađuju postaju tema toga sata (zapravo je to dva sata).Došlo je vrijeme i na mene naravno.Do sada je to sve bilo perfektno obrađeno,bilo je dobrih tema i puno truda je uloženo od strane učenika i puno se istraživalo.Ja sam temu odabrao nedavno,a moram nešto što mi je najviše zanimljivo i ima smisla.Tema mi je "teorije zavjere".
Naravno,ja sam i otvorio ovu temu,i tako nešto mi je i bilo na pameti,a taj referat,koj je u petak,hoću da dobro odradim.
Ali eto,ne znam šta sve da napišem,o čemu da napišem,šta da tražim,pa sam evo ovom prilikom htio zamoliti neke teorije zavjere koje su najpoznatije i o kojima se može najviše pisati,gdje ima najviše poznatih podataka.
Treba mi i naravno dobar uvod,ali ne znam kako sve to odraditi...
eto,ako netko može pomoći,neka kaže,hvala i pozz
Naravno,ja sam i otvorio ovu temu,i tako nešto mi je i bilo na pameti,a taj referat,koj je u petak,hoću da dobro odradim.
Ali eto,ne znam šta sve da napišem,o čemu da napišem,šta da tražim,pa sam evo ovom prilikom htio zamoliti neke teorije zavjere koje su najpoznatije i o kojima se može najviše pisati,gdje ima najviše poznatih podataka.
Keep walking.
Piši o 11. Septembru, ako te privedu znaj da si dobro to odradioCautinho je napisao/la:Na dodatnoj nastavi iz psihologije kao predmet svakoga sata imamo referate koje pišu učenici i te teme koje obrađuju postaju tema toga sata (zapravo je to dva sata).Došlo je vrijeme i na mene naravno.Do sada je to sve bilo perfektno obrađeno,bilo je dobrih tema i puno truda je uloženo od strane učenika i puno se istraživalo.Ja sam temu odabrao nedavno,a moram nešto što mi je najviše zanimljivo i ima smisla.Tema mi je "teorije zavjere".
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Tu verovatno najbolje prolaze oni koji pisu o Atlantidi ali takvih ce biti jos 15 uz tebe.Cautinho je napisao/la:Na dodatnoj nastavi iz psihologije kao predmet svakoga sata imamo referate koje pišu učenici i te teme koje obrađuju postaju tema toga sata (zapravo je to dva sata).Došlo je vrijeme i na mene naravno.Do sada je to sve bilo perfektno obrađeno,bilo je dobrih tema i puno truda je uloženo od strane učenika i puno se istraživalo.Ja sam temu odabrao nedavno,a moram nešto što mi je najviše zanimljivo i ima smisla.Tema mi je "teorije zavjere".
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ubistvo JFK, o tome bi se danima moglo pisati.Cautinho je napisao/la:Na dodatnoj nastavi iz psihologije kao predmet svakoga sata imamo referate koje pišu učenici i te teme koje obrađuju postaju tema toga sata (zapravo je to dva sata).Došlo je vrijeme i na mene naravno.Do sada je to sve bilo perfektno obrađeno,bilo je dobrih tema i puno truda je uloženo od strane učenika i puno se istraživalo.Ja sam temu odabrao nedavno,a moram nešto što mi je najviše zanimljivo i ima smisla.Tema mi je "teorije zavjere".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Obradi vise tih tema, nemoj se drzat samo jedne teorije zavjere nego obradi vise njih. Ali onih koje su realne uz dobre dokaze ..
Nemoj o vanzemaljcima i tim cudima. Vec o ljudskim zavjerama koje su nastale da bi neko na osnovu njih profitirao..
Nemoj o vanzemaljcima i tim cudima. Vec o ljudskim zavjerama koje su nastale da bi neko na osnovu njih profitirao..
Re: Odg: Najveće svjetske misterije
O onom hajvanu davidu icke-u mozda?cala je napisao/la:Ubistvo JFK, o tome bi se danima moglo pisati.Cautinho je napisao/la:Na dodatnoj nastavi iz psihologije kao predmet svakoga sata imamo referate koje pišu učenici i te teme koje obrađuju postaju tema toga sata (zapravo je to dva sata).Došlo je vrijeme i na mene naravno.Do sada je to sve bilo perfektno obrađeno,bilo je dobrih tema i puno truda je uloženo od strane učenika i puno se istraživalo.Ja sam temu odabrao nedavno,a moram nešto što mi je najviše zanimljivo i ima smisla.Tema mi je "teorije zavjere".
Mozes i o onom tzv. planetu "Nibiru", proguglaj malo ako ti djeluju interesantno kao teme, o tim nebulozama mozes do ujutro
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
icke i gusteri ostavi za maturski rad ili mozda diplomski ako upises adekvatan fakultet nekad
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
čudo se ovdje ne piše o HAARP-u 
evo bas gledam raja se danas opet opasno raspisala o tome 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
HAARP je jedna od meta teoretičara zavjera. Naime, zagovaratelji tvrde kako je sustav sposoban mijenjati vrijeme, onesposobljavati satelite i vršiti kontrolu nad ljudskom vrstom. Vjeruje se kako svojim valovima visoke frekvencije nepovoljno utječe na ponašanje ljudi, izravno djelujući na ljudski mozak, te da se koristi i kao oružje protiv terorista.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta sam sve cuo o tome danas... Srbija uvucena u rat 1999. jer je odbila instalaciju tog programa, hteli su time da naprave poplave u Ukrajini ali su nesto omasili pa izazvali kod nas, onda da je ovo samo proba kod nas da ce izazvati poplave u Rusiji i slicno...truts je napisao/la:čudo se ovdje ne piše o HAARP-u
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Takav uređaj, takva sila, takva softificiarana tehnologija koja je ispred svog vremena desetljećima vijekovima, uređaj koji može kontrolisati prirodne pojave. I promašio državu 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.