BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2013, 01:22

Vrijeme je da shvatite da Cocalic i Torlak nece nikad biti pozvani :)
Tu smo malo nesretni bili u odbrani, Pandza teska povreda, Vranjes teska povreda. Pandza ode u trecu ligu Skotske, Vranjes ne znam ni jel ima klub :roll:

Kolasinac ce leci bas ono dobro 8-) Kao i Izet...Uskoro prvotimci 100%

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:24

@rodjeni

pa rodjeni gdje ces Medenog trpati u taj kos. Momak je i vise nego odlican za nas. Ima i on nekih oscilacija, ali momak barem zna igrati lopte (lajicki receno).
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 avg 2013, 01:25

Ovaj Klinsmann je veliki gospodin, i čovjek koji razumije ovaj zanat ko rijetko koji selektor.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:27

pa Bosna nema vecih prijatelja od Svaba :mrgreen:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 01:29

KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo.... :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 avg 2013, 01:31

RodjeniiBrato je napisao/la:Malo me razočaravaju komentari pojedinaca.Da li ste Vi svjesni da bi mi bez problema pobijedili utakmicu da smo ostali u najjacem sastavu i da smo ubacili sa klupe samo recimo Višću,Stevanovića i Medunjanina,ali ovo je prijateljska utakmica i selektor Sušić je dao svima šansu i onda je logično da će nakon veliki turbulencija u ekipi i ubacivanja dosta slabi i neiskusni igrača u odnosu na one iz prve postave doći do velikog pada u igri. Mene ovaj poraz ni malo ne zabrinjava jer sam 100% siguran da bi pobijedili da nismo ovoliko izmjena izvršili i siguran sam da smo sigurno dosta kvalitetniji od SAD što se moglo vidjeti u prvom poluvremenu.
Pa drug kako da se ne razocaras!Sve ja razumijem i prijateljska je i mi smo se malo digli,pa nam i treba po usima,ali kad vidim kako su se ameri radovali i skakali poslije svakog gola,onda mi bude pravo krivo sto smo im to dopustili! :twisted: Bez obzira na sve i bez obzira ko je usao u 2.poluvremenu,ozbiljnoj reprezentaciji,a to tezimo da budemo,se ne smije dogadjati da kuci primi 4 gola za poluvrijeme! :o Pa majka mu stara,nisu ni oni spanci u najboljem izdanju!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 avg 2013, 01:31

bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo.... :evil:
Jesi ti gledao na ss.ba njegovu izjavu sto je izmjenjio igrače???
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 15 avg 2013, 01:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:@rodjeni

pa rodjeni gdje ces Medenog trpati u taj kos. Momak je i vise nego odlican za nas. Ima i on nekih oscilacija, ali momak barem zna igrati lopte (lajicki receno).
Pa druže ja sam rekao da se Medunjanin,Višća i Stevanvić kvalitet t.j. da su samo oni kao zamjene ušli t.j da smo samo te 3 izmjene uradili da bi bez problema pobjeili.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 01:33

Elegant je napisao/la:Raja samo opusteno bolje da smo sad izgubili, a Slovacima cemo se krvi napiti. ;)

Nije pao secer u vodu, ovo ce biti dobro po nas.
Hoce ako se bude u Zenici igralo gdje Susic ne smije ovaj cirkus kao nocas da napravi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 avg 2013, 01:36

bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo.... :evil:
Ha ya , sigurno bi nasa legenda Barbarez koji tebe postuje mnogo bolje vodio repku od Papeta ha , sta mislis ? :?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:36

ah sry i ja sam tekst vise preletio :D

Ma Medo je za mene gigant :oops: :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 01:37

sagitarius je napisao/la:
Naravno da nisam gledo nit cu gledat :evil: - ako je govorio o uigravanju ili povredama onda nije trebalo ni da se igra - poludio sam na stadionu - koja budala pa ne igra protiv Radnika da izmjeni 5 igraca na pocetku 2 poluvremena. Eto nek mu je ovaj poraz dosao na vrijeme kako bi mu neke stvari dosle iz guzice u glavu. Haloooo ba ma stubove kuce srusio i onda se nesto nado. :shock: JEDINI COVJEK KOJI NAS JE NOCAS ZAVIO U CRNO...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:38

prilikom registracije na ovaj forum, mislim da ne bi bilo lose da se trazi kopija rodnog lista i broj LK :roll:

Al' opet ne znam koliko ce to piti vode. Ima mladjih forumasa koji su Ajnstajni za neke starije momciluke :roll:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 15 avg 2013, 01:39

bparena je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:
Naravno da nisam gledo nit cu gledat :evil: - ako je govorio o uigravanju ili povredama onda nije trebalo ni da se igra - poludio sam na stadionu - koja budala pa ne igra protiv Radnika da izmjeni 5 igraca na pocetku 2 poluvremena. Eto nek mu je ovaj poraz dosao na vrijeme kako bi mu neke stvari dosle iz guzice u glavu. Haloooo ba ma stubove kuce srusio i onda se nesto nado. :shock: JEDINI COVJEK KOJI NAS JE NOCAS ZAVIO U CRNO...
Pozdravila te jedna legenda koja te postuje i rekla ti da ne seres.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 avg 2013, 01:42

Idemooo: triiiiii - cetriiiiii - SAD :)

Sve u svemu, poraz ko poraz, tesko se podnese, ali sta se moze. Iduci tekma Slovacka, vracamo se sa naseg najveceg stadiona, na nas najbolji stadion, euforija, vracanje samopouzdanja i sve ok ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 01:44

aleksandar_veliki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tragedija, naprotiv, nadam se da će Pape iz ove utakmice izvuci dosta toga pozitivnog. Nemamo širok kadar, to se i danas vidjelo i samo bih upitao ove koji malo to prate bolje. Ima li ijedna reprezentacija, iole ozbiljnija, da u kadru ima igraca iz druge turske lige. Hvala unaprijed na odgovoru.
Da se citiram.
Nepotrebno ce mo pasti i na rang listi a vec pobjedu imali. :(

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 01:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tragedija, naprotiv, nadam se da će Pape iz ove utakmice izvuci dosta toga pozitivnog. Nemamo širok kadar, to se i danas vidjelo i samo bih upitao ove koji malo to prate bolje. Ima li ijedna reprezentacija, iole ozbiljnija, da u kadru ima igraca iz druge turske lige. Hvala unaprijed na odgovoru.
Da se citiram.
Cemu kritika na racun igraca druge turske lige, kad je taj bio jedan od boljih u drugom poluvremenu? Problem su nam bili igraci iz Ukrajine, Belgije i druge lige Njemacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:45

bparena je napisao/la:Nepotrebno ce mo pasti i na rang listi a vec pobjedu imali. :(
slika

ma nema frke. Spasili smo prije tekme, sad kad smo izgubili, samo alt+f4 i load game ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 01:47

Cartman je napisao/la:
Da se citiram.
Cemu kritika na racun igraca druge turske lige, kad je taj bio jedan od boljih u drugom poluvremenu? Problem su nam bili igraci iz Ukrajine, Belgije i druge lige Njemacke.
Nista u tome nije problem koliko nacin kako su izmjenjeni igraci. Pa nije tekma protiv nizerazrednog kluba nit smo mi Spanija da ti odmah mozes pola tima zamjeniti. :shock: Kreni drugo poluvrijeme s istim sastavom - zadrzi isti rezultat jos 15 min pa onda prva izmjena pa desetak minuta druga kako bi se lakse uklopili i pokrenuli a onda ubacuj pomalo do kraja kako hoces i znas. Ovako - pogledaj na sta izadje. :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2013, 01:49

bparena je napisao/la:i igraci. Pa nije tekma protiv nizerazrednog kluba nit smo mi Spanija da ti odmah mozes pola tima zamjeniti. :shock:
evo ga jos jedan. Hajd' pogledaj izjavu Susica pa cemo onda da diskutujemo ko forumasi ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.