Tu smo malo nesretni bili u odbrani, Pandza teska povreda, Vranjes teska povreda. Pandza ode u trecu ligu Skotske, Vranjes ne znam ni jel ima klub

Kolasinac ce leci bas ono dobro

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa drug kako da se ne razocaras!Sve ja razumijem i prijateljska je i mi smo se malo digli,pa nam i treba po usima,ali kad vidim kako su se ameri radovali i skakali poslije svakog gola,onda mi bude pravo krivo sto smo im to dopustili!RodjeniiBrato je napisao/la:Malo me razočaravaju komentari pojedinaca.Da li ste Vi svjesni da bi mi bez problema pobijedili utakmicu da smo ostali u najjacem sastavu i da smo ubacili sa klupe samo recimo Višću,Stevanovića i Medunjanina,ali ovo je prijateljska utakmica i selektor Sušić je dao svima šansu i onda je logično da će nakon veliki turbulencija u ekipi i ubacivanja dosta slabi i neiskusni igrača u odnosu na one iz prve postave doći do velikog pada u igri. Mene ovaj poraz ni malo ne zabrinjava jer sam 100% siguran da bi pobijedili da nismo ovoliko izmjena izvršili i siguran sam da smo sigurno dosta kvalitetniji od SAD što se moglo vidjeti u prvom poluvremenu.
Jesi ti gledao na ss.ba njegovu izjavu sto je izmjenjio igrače???bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo....
Pa druže ja sam rekao da se Medunjanin,Višća i Stevanvić kvalitet t.j. da su samo oni kao zamjene ušli t.j da smo samo te 3 izmjene uradili da bi bez problema pobjeili.Bosniacum Lilium je napisao/la:@rodjeni
pa rodjeni gdje ces Medenog trpati u taj kos. Momak je i vise nego odlican za nas. Ima i on nekih oscilacija, ali momak barem zna igrati lopte (lajicki receno).
Hoce ako se bude u Zenici igralo gdje Susic ne smije ovaj cirkus kao nocas da napravi.Elegant je napisao/la:Raja samo opusteno bolje da smo sad izgubili, a Slovacima cemo se krvi napiti.![]()
Nije pao secer u vodu, ovo ce biti dobro po nas.
Ha ya , sigurno bi nasa legenda Barbarez koji tebe postuje mnogo bolje vodio repku od Papeta ha , sta mislis ?bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo....
Naravno da nisam gledo nit cu gledatsagitarius je napisao/la:Jesi ti gledao na ss.ba njegovu izjavu sto je izmjenjio igrače???bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo....
Pozdravila te jedna legenda koja te postuje i rekla ti da ne seres.bparena je napisao/la:Naravno da nisam gledo nit cu gledatsagitarius je napisao/la:Jesi ti gledao na ss.ba njegovu izjavu sto je izmjenjio igrače???bparena je napisao/la:KONJSKA GLAVA - SUSIC je za sve kriv - idiot nece ni gresku da prihvati - izmjeniti na poluvremenu skoro pola sastava i udje skoro sa igracima iz PL - ma fujjjjj. Ko da si temelje kuce srusio i onda se ni malo ne nadje u ovom porazu. Ma kakvo bolan vrijeme - 2:0 nismo smijeli izgubiti a sve smo samo zbog njegove egzibicije izgubili. Koja budala za napovjerovat - nije mu trebalo....- ako je govorio o uigravanju ili povredama onda nije trebalo ni da se igra - poludio sam na stadionu - koja budala pa ne igra protiv Radnika da izmjeni 5 igraca na pocetku 2 poluvremena. Eto nek mu je ovaj poraz dosao na vrijeme kako bi mu neke stvari dosle iz guzice u glavu. Haloooo ba ma stubove kuce srusio i onda se nesto nado.
JEDINI COVJEK KOJI NAS JE NOCAS ZAVIO U CRNO...
Nepotrebno ce mo pasti i na rang listi a vec pobjedu imali.aleksandar_veliki je napisao/la:Da se citiram.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tragedija, naprotiv, nadam se da će Pape iz ove utakmice izvuci dosta toga pozitivnog. Nemamo širok kadar, to se i danas vidjelo i samo bih upitao ove koji malo to prate bolje. Ima li ijedna reprezentacija, iole ozbiljnija, da u kadru ima igraca iz druge turske lige. Hvala unaprijed na odgovoru.
Cemu kritika na racun igraca druge turske lige, kad je taj bio jedan od boljih u drugom poluvremenu? Problem su nam bili igraci iz Ukrajine, Belgije i druge lige Njemacke.aleksandar_veliki je napisao/la:Da se citiram.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tragedija, naprotiv, nadam se da će Pape iz ove utakmice izvuci dosta toga pozitivnog. Nemamo širok kadar, to se i danas vidjelo i samo bih upitao ove koji malo to prate bolje. Ima li ijedna reprezentacija, iole ozbiljnija, da u kadru ima igraca iz druge turske lige. Hvala unaprijed na odgovoru.
bparena je napisao/la:Nepotrebno ce mo pasti i na rang listi a vec pobjedu imali.
Nista u tome nije problem koliko nacin kako su izmjenjeni igraci. Pa nije tekma protiv nizerazrednog kluba nit smo mi Spanija da ti odmah mozes pola tima zamjeniti.Cartman je napisao/la:Cemu kritika na racun igraca druge turske lige, kad je taj bio jedan od boljih u drugom poluvremenu? Problem su nam bili igraci iz Ukrajine, Belgije i druge lige Njemacke.aleksandar_veliki je napisao/la:Da se citiram.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tragedija, naprotiv, nadam se da će Pape iz ove utakmice izvuci dosta toga pozitivnog. Nemamo širok kadar, to se i danas vidjelo i samo bih upitao ove koji malo to prate bolje. Ima li ijedna reprezentacija, iole ozbiljnija, da u kadru ima igraca iz druge turske lige. Hvala unaprijed na odgovoru.
evo ga jos jedan. Hajd' pogledaj izjavu Susica pa cemo onda da diskutujemo ko forumasibparena je napisao/la:i igraci. Pa nije tekma protiv nizerazrednog kluba nit smo mi Spanija da ti odmah mozes pola tima zamjeniti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.