Je li samo u mene pise da je video izbrisan?deni_23 je napisao/la:bice utakmica uzivo na ovom linku " onclick="window.open(this.href);return false; uzivajNedoLaky je napisao/la:Raja, moze li neki link za utakmicu????? Spasavajte zivu glavu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Je li samo u mene pise da je video izbrisan?deni_23 je napisao/la:bice utakmica uzivo na ovom linku " onclick="window.open(this.href);return false; uzivajNedoLaky je napisao/la:Raja, moze li neki link za utakmicu????? Spasavajte zivu glavu
I u mene pise da je izbrisanCartman je napisao/la: Je li samo u mene pise da je video izbrisan?
Goalgetter je napisao/la:
I Amra je uz nas
Izgleda da su izbacili mogucnost da se moze gledati iz BiH tj: nasih IP adresa.terabajt je napisao/la:Bice na youtube ako imate dobar net nemate se cega sikirati.
Nase tekme sada nema u listi nadolazećih događaja.
Meni nije.Goalgetter je napisao/la:I u mene pise da je izbrisanCartman je napisao/la: Je li samo u mene pise da je video izbrisan?
EDIT: Evo vratio se opet
Prebacili su samo na drugi link.Cartman je napisao/la: Meni nije.Mozda se ne moze gledat iz SAD.
Ah djavo me natjerao da odem studirat u SAD jedan semestar, pa se sad mucim za utakmice.Goalgetter je napisao/la:Prebacili su samo na drugi link.Cartman je napisao/la: Meni nije.Mozda se ne moze gledat iz SAD.
.
Ukoliko ti ne ide, odi na kanal Videosport na YouTube, i nadjes utakmicu, bice je.
Otkud ti u SAD
Neka, odmori malo od Skandinavske hladnoceCartman je napisao/la: Ah djavo me natjerao da odem studirat u SAD jedan semestar, pa se sad mucim za utakmice.
Hest, pise da je zakljucano. Hvala u svakom slucaju, imam drugih opcija svakako.Goalgetter je napisao/la:Neka, odmori malo od Skandinavske hladnoceCartman je napisao/la: Ah djavo me natjerao da odem studirat u SAD jedan semestar, pa se sad mucim za utakmice.![]()
Evo ovdje ima: http://www.youtube.com/watch?v=QFbnoH5q0co
U nekim zemljama je zakljucan.
RUSIOC JE NAS! http://sportsport.ba/bh_fudbal/sead-kol ... tvo/113141" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.