http://hronika.ba/sport/nogomet/item/54 ... nt&print=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je po najavama jedna mlada ekipa Travnika predvodjena iskusnim kapitenom Elvedinom Varupom.Nema Ribica na stoperu,sto mozda moze biti i prednost jer je prvu polusezonu igrao veoma lose.Ovaj Oruc mi je nepoznanica.Samo da ne bude kao onaj Karadja sto su ga doveli na prvom djelu sezone.Koja je ono lopata.Dobro da je otisao.
Sredina me brine .Mislim da Kovacevic na tom mjestu mora biti puno agresivniji i da mali Varupa mora puno bolje i ukljuciti se u kreativni dio jer igra tu poziciju.Napad Redjepi-Simeunovic po bokovima sa Popom naprjed moze bilo kojoj ekipi napraviti problem,jer ne respektuju nikoga i ako Zrinjski iole podcjeni Travnik mogli bi biti veoma neugodno iznenadjeni.Kazem opet bojim se da ce nas Zrinjski na sredini ubiti u pojam jer nema Travnik toga igraca koji zna dati zavrsni pas i prenjeti loptu.Jedino ako se iz pozadine uspiju ubacivati po bokovima stari Varupa i Misic i pomagati napadacima.Kazu da je mali Varupa dobro izgledao na pripremama ,ali ja sam skeptik po tom pitanju.
Mozda se varam,uglavnom sam los prognozer ,ali mogla bi ovo biti tekma sa puno golova.Naravno nadam se da ce i Travnik zabiti koji