Umjesat ce se onda ovajDylan Dog je napisao/la:Šta ako se on umiješa![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Umjesat ce se onda ovajDylan Dog je napisao/la:Šta ako se on umiješa![]()
Ocito ne poznajes Grcku repku.Bas zato sto igraju citaj gnjave svih 90 minuta i jesu godinama u vrhu Evropskog fudbala.I dusa im je preokrenuti rezultat to su vec cinili i ove kvalifikacije.Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
Kada se sjetim prije par godina,pogodio cisti x na paru Spanija SiCG,x Rusija i Latvija (cini mi se) i cekam jos par Njemacka-Litvanija da dobijem milju.Njemacka je cak vodila prvo poluvrijeme sa 1.0,kad ono zavrsi 1:1 u sred Njemacke.Litvanci su opasni,ali ukoliko ih samo ozbiljno shvatimo nebi trebalo biti problema.Sto se Grcka tice ne smijemo dopustiti samo neko opustanje tokom utakmice i vjerujem da rezultat nece izostati.harishp je napisao/la:Ocito ne poznajes Grcku repku.Bas zato sto igraju citaj gnjave svih 90 minuta i jesu godinama u vrhu Evropskog fudbala.I dusa im je preokrenuti rezultat to su vec cinili i ove kvalifikacije.Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
U slucaju da damo gol i povucemo se mogao bi se desiti Istanbul i Besiktasov stadion.
Dzeko i Vedo ni u ludilu pogotovo Dzeko ne smije fulati onoliko sansi kao u Parizu.Vecinu sansi iskoristiti znaci uspjeh u suprotnom belaj.
Znaci nikakve euforije i gluposti cak i u slucaju da dignemo Grke,jer bi u tom slucaju mogli da se okliznemo vec protiv Litvanije koja je nemali broj put iznenadila favorite.I u tom slucaju sta si radio nista,gdje si bio nigdje.
Kakva je ovo glupost?Cartman je napisao/la:Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Mujdza - Spahic - Vranjes - Salihovic
Stevanovic - Misimovic - Zahirovic - Lulic
Ibisevic - Dzeko
Vrlo, vrlo ofanzivno i rizicno. Zahirovic ce morat odigrat utakmicu zivota, ili da pobjedimo 4:3.
Ti se odi provjerit kod ocnog prvo pa pravac psihologu...AlenHalilovic je napisao/la:Kakva je ovo glupost?Cartman je napisao/la:Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Ibisevic - Dzeko
Vrlo, vrlo ofanzivno i rizicno. Zahirovic ce morat odigrat utakmicu zivota, ili da pobjedimo 4:3.Salihovic kao stoper a Lulic u centru??
samo vako ima smisla:
Begovic
Mujdza - Spahic - Zukanovic - Lulic
Zahirovic
Stevanovic - Misimovic - Pjanic
Ibisevic - Dzeko
Stevanovic
ovaj zenski glas u pozadini, kako se zove pjesmakinder_jaje je napisao/la:[youtube][/youtube]
uuuuu ovo je bas motivacijski
Ma ovo je preofanzivno.. Po meni je formacija OK, ali bih uveo neke druge igrace i promijenio im pozicijeCartman je napisao/la:Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Ibisevic - Dzeko
Vrlo, vrlo ofanzivno i rizicno. Zahirovic ce morat odigrat utakmicu zivota, ili da pobjedimo 4:3.
Kratka mu motivacija, tamam se namjestio da gledam a ono krajSheyi je napisao/la:ovaj zenski glas u pozadini, kako se zove pjesmakinder_jaje je napisao/la:[youtube][/youtube]
za bosnom tugujem...
Pa doso je vec u Sarajevo, receno je valjda ce igrat?ahmic je napisao/la:kakav Pjanic ,pa zar nije povridje..
Cuj Vrsajevicmuhamedhulk je napisao/la:Ma ovo je preofanzivno.. Po meni je formacija OK, ali bih uveo neke druge igrace i promijenio im pozicijeCartman je napisao/la:Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Ibisevic - Dzeko
Begovic - Mujdza, Spahic, Zukanovic, Lulic - Stevanovic, Zahirovic, Salihovic, Vrsajevic - Ibisevic, Dzeko.
Mislim da ne moze Zaha sam protiv njihova tri u sredini (Ninis, Karagounis i Katsouranis)
Kvota je napisao/la:Kratka mu motivacija, tamam se namjestio da gledam a ono krajSheyi je napisao/la:ovaj zenski glas u pozadini, kako se zove pjesmakinder_jaje je napisao/la:[youtube][/youtube]
za bosnom tugujem...![]()
![]()
Niko nije rekao da se Zaha izbaci nego da mu se pridoda Salihovic, a Vrsajevica staviti lijevo.. Mislim da je i protiv Latvije igrao na lijevoj strani (kad se Lulic povrijedio), i bio odlican..grgr je napisao/la:Joj ovaj forum citat stvarno rak dobit vrsajevica sad umjesto zahirovica sta pricate jestel zdravi ? Sta je preofirano ako safet se odluci za stevanovica , ruku dajem da je ta formacija tj ova koju je kartman stavio i daleko najjaca formacija ... Ako cemo izgubit nek makar bude momacki a ne ko sa portugalnom 4 zadnja vezna jebote to steveko ima da ih kara samo tako
Samo se ti smij za Vrsajevica.. Treba nam neko ko moze trcati..trcati..trcati i trcati. A to je on definitivno!Rios je napisao/la: Cuj Vrsajevic![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.