Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..
Zato sto je Safet glup k'o tocak. Jednostavno.HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ova razlika bi mogla braći,vjerovatno je tako i dogovoreno.admir1991 je napisao/la:Vršajeviću porasla cijena na dva miliona eura
Piše: M. G.
Tržišna vrijednost bh. reprezentativaca Avdije Vršajevića i Zorana Kvržića porasla je, uprkos slabom učinku bh. reprezetacije u prijateljskoj utakmici protiv Egipta ovog mjeseca, javlja bh. novinska agencija Patria (NAP).
Njemački internet portal transfermarkt.de, najrelevantniji u svijetu nogometa, navodi da je u martu vrijednost Vršajevića i Kvržića porasla za po 250 hiljada eura.
Vršajević koji igra u splitskom Hajduku, sada je na nogometnom tržištu vrijedan dva miliona eura, dok Kvržić iz Rijeke ima cijenu 1,75 miliona eura.
Vršajević je protiv Egipta igrao nešto više od 10 minuta, dok je Kvržić povrijeđen i nije bio u konkurenciji za taj meč, javlja NAP. Zanimljivo je da je mladom hrvatskom igraču bh. korijena Alenu Haliloviću u martu porasla cijena za čak 2,5 miliona eura, a nakon što je potpisao ugovor sa Barcelonom, i sada prema ovoj portalu vrijedi 6,5 miliona eura.
HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..

Za mene su sve trojica recycle bin sto se tice repke,Avdija i Vranjes nemaju kvalitet,Mujdza ima ali su ga povrede unistile.
Avdija nema, slažem se, ni Vranješ na bekovskoj poziciji nije nešto, ali opet dvije klase bolje, daj Bože da se Mujdza vrati u formu do SP, sa njim smo klasu boljiautogol je napisao/la:HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za mene su sve trojica recycle bin sto se tice repke,Avdija i Vranjes nemaju kvalitet,Mujdza ima ali su ga povrede unistile.

Mujdza u formi kao protiv francuske u Parizu kad bi bio aBd ja bih Dani Alvesha ojerao iz svlacionice odmah a ne Avdiju
Semper Fidelis
Pa vidis da su vise nespremni , nego spremni.HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..
Vrsajevic je svakako treca opcija, ne znam samo zasto toliko pjenite.
Drummer momcino, to ti je bolan nebio Transfermarkt, kakvo dijeljenje ti spominjes. Ocito da su poput tebe balavci na transfermarktu, pa i nabijaju cijene kako kome hoce.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Od te utakmice Maloudu ne podnosim organski. Ne pljujem Avdiju, ali ja na rekreaciji bolje odigram na toj pozicijifixator je napisao/la:Mujdza u formi kao protiv francuske u Parizu kad bi bio aBd ja bih Dani Alvesha ojerao iz svlacionice odmah a ne Avdiju

emir79 je napisao/la:Pa vidis da su vise nespremni , nego spremni.HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..
Drummer momcino, to ti je bolan nebio Transfermarkt, kakvo dijeljenje ti spominjes. Ocito da su poput tebe balavci na transfermarktu, pa i nabijaju cijene kako kome hoce.
Sve to stoji, ali mislim i stojim iza toga da i vječito roviti Mujdža je korisniji od Avdije. Avdija je ipak sigurniji putnik u Brazil, u to sam siguran.
Odlicno kao treca opcija ne treba ici u Brazil. Zbog tog je sva frka.emir79 je napisao/la:Pa vidis da su vise nespremni , nego spremni.HariTz je napisao/la:Ja ne znam kako Avdija može biti pozvan nakon što tu imaju Mujdža i Vranješ ( sa pretpostavkom da ce Mujdža biti spreman ) obojica sa 1 nogom su bolji od Avdije..
Osim ako poglavica ne kaze da je decko u medjuvremenu presao na defanzivnog veznog i kao takav ode u Brazil, ili kao treci golman mjesto Avduke.

Ma utrpat ce ga Pape, dat cemo mu konjak

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sad je Avdo kao treca opcija...ali ono,ne mogu da vjerujem 

Avdo vam nije opcija na beku uopste,kad bi neko smio upitati selktora sta je Avdija uvjeren sam da bi on rekao ofanzivni igrac,krilo-napadac.Ali niko ne pita pa zato ljudi ne znaju sta je Avdija.
Cuj treca opcija,nema tri opcije ni za jednu poziciju,zasto bi bilo za tu.
Cuj treca opcija,nema tri opcije ni za jednu poziciju,zasto bi bilo za tu.
@ drummer imamo za AMF bar 10 opcija brat bratu 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Imamo zato smo u zadnje dvije utakmice skupa napravili 4 prodora sa tim krilima. Zadnji prodor po boku imao Dzeko u Kaunasu__EmIr__ je napisao/la:@ drummer imamo za AMF bar 10 opcija brat bratu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Brate nisi upravu , zadnji prodor je od ovog momka cija je tema ono protiv Argentine kad je centrirao negdje u KanaduSabinho je napisao/la:Imamo zato smo u zadnje dvije utakmice skupa napravili 4 prodora sa tim krilima. Zadnji prodor po boku imao Dzeko u Kaunasu__EmIr__ je napisao/la:@ drummer imamo za AMF bar 10 opcija brat bratu

Brate nisi upravu , zadnji prodor je od ovog momka cija je tema ono protiv Argentine kad je centrirao negdje u KanaduSabinho je napisao/la:Imamo zato smo u zadnje dvije utakmice skupa napravili 4 prodora sa tim krilima. Zadnji prodor po boku imao Dzeko u Kaunasu__EmIr__ je napisao/la:@ drummer imamo za AMF bar 10 opcija brat bratu

A prije Dzekinog onaj Lulicev u Zilini kad je 10s nakon toga Hamsik matirao Begovica.__EmIr__ je napisao/la:Brate nisi upravu , zadnji prodor je od ovog momka cija je tema ono protiv Argentine kad je centrirao negdje u KanaduSabinho je napisao/la:Imamo zato smo u zadnje dvije utakmice skupa napravili 4 prodora sa tim krilima. Zadnji prodor po boku imao Dzeko u Kaunasu__EmIr__ je napisao/la:@ drummer imamo za AMF bar 10 opcija brat bratu![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Brate nisi upravu , zadnji prodor je od ovog momka cija je tema ono protiv Argentine kad je centrirao negdje u Kanadu
[/quote]
A prije Dzekinog onaj Lulicev u Zilini kad je 10s nakon toga Hamsik matirao Begovica.
[/quote]
Dosta je brate doćemo na kraju i do Hasanovog protiv danaca na koševu kako smo krenuli

A prije Dzekinog onaj Lulicev u Zilini kad je 10s nakon toga Hamsik matirao Begovica.

Dosta je brate doćemo na kraju i do Hasanovog protiv danaca na koševu kako smo krenuli

Zar nije Vrsajevic igrao u Sparti iz Praga kao i u Celiku napadaca. Sta on u stvari igra kod nas. Desno krilo ili desnog beka ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.