KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Stvarno šteta što ne igraju Ikonić i Ivanović, sa njima bi bili u egalu.
Ovako prošli kao i CZ u poluvremenu, nadam se da će biti do 10-15 razlike.
Ovako prošli kao i CZ u poluvremenu, nadam se da će biti do 10-15 razlike.
57:45
62:55
Vucurovic igra utakmicu karijere:) ,momak je zaista odlican veceras! Steta sto smo tanki na centru i pleyu,inace bi mogli traziti iznenadjenje...
62 - 55 , stizemo polako
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ima li neko link za live stream
72:58,polako idemo prema katastrofi! Fakat imamo premalo kvalitetnig igraca,iskreno bez Ikonica i Ivanovica ovo je extra,mada ni snjima dvojicom nebi bilo puno bolje,jer Cibona igra koliko joj treba!
steta sto bosna nema jos kvalitetnijih igraca
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
da ima jos 2 kvalitetna igraca borila bi se za F4, ali bi to znacilo jos minimalno 250--300 000 € u budzetuBosnier je napisao/la:steta sto bosna nema jos kvalitetnijih igraca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Krka : Bosna ASA BHT Friday, 12.12.2008. 20:00
jeli ovo znaci da hayat prenosi tekmu

jeli ovo znaci da hayat prenosi tekmu

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hayat bi trebao prenositi utakmicu,jer je ona veoma bitna za Bosnu!
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Krka - Bosna ASA BHT
Friday, 12.12.2008. 20:00
LIVE
Šprt TV
ReRun
TV Hyatt
TV Koper
Sa stranice NLB lige. Malo su se zeznuli oko naziva al to je to. Po ovome ispade repriza.
LIVE
Šprt TV
ReRun
TV Hyatt
TV Koper
Sa stranice NLB lige. Malo su se zeznuli oko naziva al to je to. Po ovome ispade repriza.
Mislim da bi Hayat napravio veliku gresku ako nebi prenosio ovu utakmicu! Termin im odgovara u potpunosti,i nema razloga da nebude direktan prijenos!
Ako nista,snimak je siguran,mada ockeujem da ce prijenos biti od 20 h!
Ako nista,snimak je siguran,mada ockeujem da ce prijenos biti od 20 h!
ja neznam kako je uspjelo kkbosni da dovede ovog trenera tip je extra jedan od najperspektivnijh u evropi..
samo da se nedesi kao ono pšrošle sezone se zdovcom,čojk bio jednu sezonu vidio nijko ga nesluša i otišo.
bosna ove sezone ima odličnog trenera kojeg treba zadržati sto je duže moguće, a sto se tiče igrača hmmmm. nije da smo loši al jbg. neiskusni su i daj bože da da budemo bar medju prvih 7-8
samo da se nedesi kao ono pšrošle sezone se zdovcom,čojk bio jednu sezonu vidio nijko ga nesluša i otišo.
bosna ove sezone ima odličnog trenera kojeg treba zadržati sto je duže moguće, a sto se tiče igrača hmmmm. nije da smo loši al jbg. neiskusni su i daj bože da da budemo bar medju prvih 7-8
Po meni Vukoicic pravi veliki gresku sto jos uvijek nije doveo niti jedno pojacanje! Mi jednostavno nemamo veliki broj kvalitetnih igraca,i u slucaju povreda ne mozemo ocekivati pozitivan rezultat ni protiv najslabijih u ovoj ligi!
Sta ako Ikona i Ivan ne budu igrali protiv Krke,usudjuje li se iko prognozirati rezultat? Da li njih uopste moze neko zamjeniti? Tu je Hajric i Vucurovic,ali oni su puno bolji sa klupe...u svakom slucaju,sto prije dovedemo neko kvalitetno pojacanje ,tim bolje!
Sta ako Ikona i Ivan ne budu igrali protiv Krke,usudjuje li se iko prognozirati rezultat? Da li njih uopste moze neko zamjeniti? Tu je Hajric i Vucurovic,ali oni su puno bolji sa klupe...u svakom slucaju,sto prije dovedemo neko kvalitetno pojacanje ,tim bolje!
Pa vjerovatno bi doveo da je dobio zeleno svijetlo.Često je primoran na improvizaciju zbog nedostatka prije svega unutrašnjih igrača koji mogu na nivou igrati jadransku ligu.Svakako da nedostaje igrača u rotaciji tako da bi recimo izostanak Ivanovića protiv Krke znatno umanjilo šanse za pobjedu.
dobio je on zeleno, ali mu je povuceno, vi mislite ova recesija ne utice na sport, pa imamovic je otpustio 200 radnika, sada se cekaju pare od kantona i to ne samo za pojacanja nego i za druge troskove
Sta je ovo Šprt TV???Al' su glupi i ovi Slovenci,Boze sacuvaj.ndbosna je napisao/la:Krka - Bosna ASA BHT
LIVE
Šprt TV
ReRun
TV Hyatt
TV Koper
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Mi do sada nismo imali problema sa unutrašnjim igračima, tj KC i C , i protiv Cibone smo imali dobru obranu i skok iako je falio i to puno Ivanović.blazz je napisao/la:Pa vjerovatno bi doveo da je dobio zeleno svijetlo.Često je primoran na improvizaciju zbog nedostatka prije svega unutrašnjih igrača koji mogu na nivou igrati jadransku ligu.Svakako da nedostaje igrača u rotaciji tako da bi recimo izostanak Ivanovića protiv Krke znatno umanjilo šanse za pobjedu.
Meč je izgubljen na vanskoj liniji m tj bekovima, gdje su Cibosi imali nadmoć u šutu i kontroli lopte, kao i u asistencijama. Tu je definitivno nedostojao Ikonić da sa serijom od 3-4 trice razbije obranu Cibosa i omugući više prostora pod košem Zimiću i Hajriću, jer je teško bilo igrati protiv uigrane i pokretne obrane domaćina.
Ipak Burell nema taj šut sa distance, jer se njegova igra zasniva na ulazu i šutu sa poludistance, šeha po običaju odigrao prosječno,Đorđević nije pley koji puca puno lopti, a pašalić još nije dostigao taj kvaliitet da može ubaciti sbaki meč 10-15 poena.
Team Compare overall FG2 FG3 FT Rebs Blck Foul
Min Pts % M A % M A % M A % D O Ass St To Fv Ag Cm Rv Val
Cibona 200:00 91 53.1 23 39 59.0 11 25 44.0 12 15 80.0 17 9 19 8 6 2 1 20 15 101
Bosna ASA BHT 200:00 70 51.0 18 30 60.0 7 19 36.8 13 16 81.3 21 9 7 0 17 1 2 15 20 67
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.