Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 26 jun 2014, 22:42

barca_87 je napisao/la: neka ,ne trebaju vise ni davat ni za bht ni za ftv izjave ,stvarno dno dna su ovi nasi medij

svaka im cast na ovom

Hahahaha kad bi to neko uradio u Njemackoj :tralala: :tralala: :tralala: :rol: :rol: :rol:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 26 jun 2014, 22:47

Martinez8 je napisao/la:Novinari i politicari su najveca bagra ove drzave :S cak su mi mrzi i od politicara..a za ove sportske da ne govorim. :S Nece vam uspjeti sa ovim informacijama nikad..
Svugdje ima prodanih dusa, kod nas se ljudi kupe za manje para nego na Zapadu, ali nasi novinari imaju tezi zivot nego ovi na regulisanom Zapadu i vjeruj da nisi u pravu kad tako kazes.

U Bosni da budes novinar moras imat muda.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 26 jun 2014, 22:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Gost, drugi put ces ti biti izbrisan, nemoj da posao tako lako gubis :). Pravila foruma se moraju postovati, ti ih ne postujes i ovo ti je zadnje upozorenje.
posao :mrgreen: :mrgreen: e, tugo moja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2014, 00:51

kako su fino svoje porodice i familije zgotivili u brazilu o trosku drzave,naravno pa nam onaj krivousti begic demagoski objasnjava da je sve u stvari sjajno, sta i kako da se radi, igrajuci na kartu da kockasta glava huse i hase iz viceva nece nista skontat...pravit cem mi MUNIBA USANOVICA OD BLATA...zapamtite....munja je bio mala beba za ovaj olos sto se sad skamario u ovom tkz. fudbalskom savezu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:00

Koja šteta sto Barbarez nije predsjednik u savezu pa da im pokaže ko je tata. Krvi bi im se napio. Ili ce biti kako on kaže ili nećeš ni igrati.
NO PYRO NO PARTY

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:06

Buu je napisao/la:Koja šteta sto Barbarez nije predsjednik u savezu pa da im pokaže ko je tata. Krvi bi im se napio. Ili ce biti kako on kaže ili nećeš ni igrati.
Kome da kaže, Spahi možda kojem je uručio i predao sam kapitensku traku? :think:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:08

Ne glupiraj se živ bio
NO PYRO NO PARTY

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:09

Buu je napisao/la:Ne glupiraj se živ bio
Jesam li nešto slagao brate? :eh:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:10

Kad mu je predao ?
NO PYRO NO PARTY

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:11

[youtube][/youtube]

I ja danas naletio, nisam vidio demant Barbe. :eh: :think:

Pa reci da se glupiram? :wtf:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 02:16

Janez je napisao/la:
Buu je napisao/la:Koja šteta sto Barbarez nije predsjednik u savezu pa da im pokaže ko je tata. Krvi bi im se napio. Ili ce biti kako on kaže ili nećeš ni igrati.
Kome da kaže, Spahi možda kojem je uručio i predao sam kapitensku traku? :think:
A zasto mu ne bi urucio kapitensku traku ?
Trebao je tebi, ti si ipak moralna, karakterna ili kakva vec velicina :mrgreen:

Nevjerovatno sta sebi ljudi daju za pravo da pisu i komentarisu.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Buu
Kontakt:

Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:19

Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]

I ja danas naletio, nisam vidio demant Barbe. :eh: :think:

Pa reci da se glupiram? :wtf:
Pa sta sad? Je li se treba vratiti par godina u prošlost i nabiti Spahica u muda za ovo sada sto radi? Nemoj o nekim glupim i retardiranim stvarima. Nemoj se glupirati
NO PYRO NO PARTY

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:21

Ne treba meni niti sam igrač niti bi volio biti kapiten, ja sam samo objektivni posmatrač svega što se dešava u i oko reprezentacije BiH. Ja nisam ništa napisao što mu je tada uručio, ali će se ispostaviti da je to možda bila pogrešna odluka. ;) Samo sam ti rekao da možda Barbarez nije pravo rješenje u ovom momentu za Savez. Pitao si odakle mi, dobio si odgovor i ja se opet glupiram. :rol: :clap: :damn:

Pa za šta forum služi, da pišem bravo Džeko, bravo Spaha ljubi vas romeo u glavu??! Pišem i komentarišem, hvalim i kritikujem, ako ti se ne sviđa preskoči moje postove i produži dalje. :thumbup:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 02:22

Joj Virtu Virtu malo li je sa jednog da pišeš, nego si se dupliro :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 02:23

Ne mogu brate popustiti nikako. Stavis klip na Spahinu temu gdje Dzeko malcu **** mater i u toj situaciji blatis kapitena, iako na klipu on smiruje situaciju koliko toliko.

Jedino ako poslije toga nije od malca ukrao Dzekine pare !? :mrgreen:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:27

Ne trebaš popustiti, navikao sam ja na vas, vodio sam bitke sa Džekinim advokatima mogu i sa Spahinim. Sve dok ne vrijeđaš i raspravljaš kako dolikuje nemam ništa protiv. Stavio sam onaj klip da pokažem da se jedan kapiten i najbolji igrač ne trebaju onako ponašati, šta imaju dolaziti i govoriti navijačima. To je taj problem navikli da puštaju da se svi vrte oko njih pa čim nije po volji iskoči papanluk i slab kućni odgoj. Htio sam i na Džekinu temu da postavim, ali je već stavljeno ne treba duplati stvari.

Nisam bio na licu mjesta pa ne znam šta je poslije bilo, ali ni kapitenu ni Džeki nije mjesto pred stadionom i u raspravi sa kojekakvim likovima. ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:28

Janeze ponavljas se
NO PYRO NO PARTY

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 02:34

Janez je napisao/la:advokatima mogu i sa Spahinim
Opet mijesas babe i zabe momcino.

Ja prvi kazem da je Spaha zreo za oprastanje. Polako na klupu, a na njegovom mjestu traziti bolja rjesenja.
Vec ga godine stizu, trom, spor i sklon greskama.

Ali, nikada necu biti za blacenje od strane sumnjivih novinarcica koji se pomame kada im udaris na sujetu.
Po stoti put, kada su i novinari guzili kurave po hotelima, kada su putovali sa repkom, imali ekskluzive, castili se zajedno, tada im nista nije smetalo. Kada su se ta vrata malo zatvorila, e onda je belaj nastao.
I opet, kada Susic, Begic ili neki igrac izadje u javnost i pljune na Spahu, o bilo cemu, onda mozemo da pricamo. Ja koliko vidim, svi igraci su stali jedni iza drugih i to je to.
Vidi se da sada novinari pojedose muda jer im osta samo ono sto su i prije 3 godine izbacivali na portalima i nista vise.
O tome se u sustini radi.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 02:47

Nisam te mislio stavljati u isti koš sa drugima izvinjenje iskreno prije svega. ;) Ali što sam se trudio da pišem korektno i istaknem i dobre strane kapitena i Džeke to su više vrijeđali i napadali pa sam i ja odlučio da promijenim ploču. Ne možeš izgleda sa ljudima na fin i normalan način. :roll:

Ali se slažem da ne treba ni vjerovati medijima, nažalost mnogi se prodaju za let i za izlet sa igračima tako da jedno što su pisali jučer, danas drugo. Najbolje smo vidjeli po Marjanu u 2 dana dvije različite priče. Jedino kome vjerujem totalno i ne sumnjam da su subjektivni i da nisu spremni da blate jeste Al Jazeera Balkans. Drže do sebe, provjerene stvari objavljuju i ipak su neko i nešto u svijetu po pitanju medija. Ovo ostalo je sve rekla-kazala copy-past novinarstvo i čaršija-mahala čula. FTV i ovaj od Hasića treba uzeti sa rezervom kao i sve drugo, ali treba biti iskren i reći da nešto što godinama se priča, kruže stvari nije slučajnost. Ona narodna gdje ima dima ima i vatre u ovom slučaju se može primjeniti. Ali što ti kažeš dok neko od igrača sadašnjih-bivših, selektora pa i novinara ( više njih uz dokaze ) ne iznese javno i ne potvrdi priče argumentovano ostaje nam onda samo nagađati.

Ali ne priliči kapitenu da nakon poraza ne izađe pred medije, kaže da su odigrali loše, da je nastup bio ispod očekivanja i da će se već protiv Irana popraviti. Jedini Begović je bio iskren i direktan, moraš priznati da ovako nešto je morao Spaha da uradi, a ne Asmir. Možeš se složiti, a i ne moraš ( ne očekujem iskreno), ali smatram da je tako.

Živio i svako dobro :thumbup:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 jun 2014, 04:06

:tokralju: :tokralju: Inače pogledah i drugi video na kojem pojedini igrači odbijaju dati izjavu za BHT i zanimljivo je da su izjavu odbili dati "članovi klana" za koji svi tvrde da ne postoji [Spahić, Misimović, Džeko, Šunjić(?)]. Pa niko nije lud, a Spahić je pokazao da mu je vrijeme da ide, zajedno sa Misimovićem, a Džekici je možda vrijeme da malo grije klupu, jer u Cityju je pretežno igrao tu poziciju. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, TheTruth34 i 28 gostiju.