barca_87 je napisao/la: neka ,ne trebaju vise ni davat ni za bht ni za ftv izjave ,stvarno dno dna su ovi nasi medij
svaka im cast na ovom
Hahahaha kad bi to neko uradio u Njemackoj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
barca_87 je napisao/la: neka ,ne trebaju vise ni davat ni za bht ni za ftv izjave ,stvarno dno dna su ovi nasi medij
svaka im cast na ovom
Svugdje ima prodanih dusa, kod nas se ljudi kupe za manje para nego na Zapadu, ali nasi novinari imaju tezi zivot nego ovi na regulisanom Zapadu i vjeruj da nisi u pravu kad tako kazes.Martinez8 je napisao/la:Novinari i politicari su najveca bagra ove drzave :S cak su mi mrzi i od politicara..a za ove sportske da ne govorim. :S Nece vam uspjeti sa ovim informacijama nikad..
posaoaleksandar_veliki je napisao/la:Gost, drugi put ces ti biti izbrisan, nemoj da posao tako lako gubis. Pravila foruma se moraju postovati, ti ih ne postujes i ovo ti je zadnje upozorenje.
Kome da kaže, Spahi možda kojem je uručio i predao sam kapitensku traku?Buu je napisao/la:Koja šteta sto Barbarez nije predsjednik u savezu pa da im pokaže ko je tata. Krvi bi im se napio. Ili ce biti kako on kaže ili nećeš ni igrati.
Jesam li nešto slagao brate?Buu je napisao/la:Ne glupiraj se živ bio
A zasto mu ne bi urucio kapitensku traku ?Janez je napisao/la:Kome da kaže, Spahi možda kojem je uručio i predao sam kapitensku traku?Buu je napisao/la:Koja šteta sto Barbarez nije predsjednik u savezu pa da im pokaže ko je tata. Krvi bi im se napio. Ili ce biti kako on kaže ili nećeš ni igrati.
Pa sta sad? Je li se treba vratiti par godina u prošlost i nabiti Spahica u muda za ovo sada sto radi? Nemoj o nekim glupim i retardiranim stvarima. Nemoj se glupiratiJanez je napisao/la:[youtube][/youtube]
I ja danas naletio, nisam vidio demant Barbe.![]()
Pa reci da se glupiram?
Opet mijesas babe i zabe momcino.Janez je napisao/la:advokatima mogu i sa Spahinim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, TheTruth34 i 28 gostiju.