Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 04 jun 2011, 23:17

Ted Mosby je napisao/la:Grčka ima gostovanje kod Gruzije, Latvije i Izraela te nas kod kuće. Mislim da protiv Latvije neće imati problema, protiv Gruzije igraju zadnje kolo tako da mislim da će i tu slaviti, znači naša je šansa njihovo gostovanje kod Izraela
Naša je šansa da izađemo i razbijemo ih u sred Grčke i pokažemo da smo bolji. U Zagrebu su imali sreće uz klasični bunker, ali doma moraju barem pokušati igrati.. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 05 jun 2011, 01:43

jacky09 je napisao/la:Naša je šansa da izađemo i razbijemo ih u sred Grčke i pokažemo da smo bolji. U Zagrebu su imali sreće uz klasični bunker, ali doma moraju barem pokušati igrati.. ;)
Slažem se. Protiv nas u Zg su imali jednu priliku iz kontre čini mi se. I samo klasični bunker igrali.
Momče Hercegovče

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 jun 2011, 02:33

ŠB_Fidelis je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Vratara treba mjenjati,al i jos nekoliko igrača.Trener je siguran sve dok pobjeđuje.Kad im je stadion poceo skandirati igrajte pič kice počeli su i igrati.Atmosfera odavno nije bila bolja,barem po meni,a i skinuli smo to prokletstvo.Nadam se da ce se i ostale igrati u Splitu,jer je naroda iz Hercegovine bilo,Boga pitaj koliko,stvarno me iznenadilo,mislim nikad vise Hercegovaca i Bosanaca,al sta ce tek biti protiv Izraela!!! ;)
Dobra je atmosfera u gradu, i opcenito je sve to lijepo i Split zasluzuje, al navijanja Torcida na reprezentaciji nikakvog nema, odnosno nula, a i sto su zapoceli zapoceli su neke dalmatinske, par puta Gabricu i hajducko srce, i to je skoro sve sto su oni kao oni zapoceli. Eto nema se sta pricati do toga da bi bila mrtva tisina sredinom drugog poluvremena da nije nasa ekipa inzistirala na navijanju, ''pumpala'', zapocinjala, te ''cetvrta i prva gardijska brigada 1. splitske bojne'', sjo likova, mocni skroz. :lol: Al zabavno uvijek otici u svakom slucaju, samo da je jos sabanluk izbaciti sa navijackih tribina, ili bar da grupe same salju svoje ljude uz clanske i sl., ma nesto, bilo sta...

Igra inace nula, na silu, Bilicu, haj majke ti vise...
Ta vasa ekipa je vjerojatno bila na sjeveru,ali i druga ekipa koja je bila na istoku i u globalu cjeli istok je dobro navijao.Ono na početku sto su navijali bili su BBB Metković,Ljubuski i Mostar te ultrasi,tako mi rece sinoc jedan od njih.Mislio sam da ce biti pun stadion,odbiji navijače iz BIH prazno bi bilo.Sad jel i to nekakav bojkot,ne znam al 14 godina,pa red bi ga bio napuniti!!!Atmosfera je bila dobra,sad jel navijanje,nije ni po meni.Sjever se slabo cuo,osim ono kad mi odgovaramo!!!
Ma znam tko je i na Istoku sve bio, pocevsi od nasih, pa i ostalih, ok je to, nego nema nista od toga dok se ovi levati ne skontaju navijati na reprezentaciji, gluposti neke pjevaju, plus sebi pjevaju, da mi se slusa/gleda Hajduk, dosao bi na Hajdukovu utakmicu. Zato se i forsiralo par puta da se nastavlja pjesma, k'o ih j.ebe, nek sute.
A na pocetku utakmice? Pa Ultras Vinkovci i BBB, tko odakle konkretno, nebitno. Kako god, atmosfera u gradu ok, zajebancija, opcenito stimung, il kasnije sa ekipom iz ''Torcide'' iz Metkovica i Mostara pjevanje ispred stadiona po kisi (koja je trebala pasti u drugom poluvremenu, to bi show bio koji bi sve dignuo malo bar) sto je vrijedilo k'o pola utakmice, al sto se tice Sjevera, ovi ne znaju sta bi i kako bi i da li bi uopce, pola ekipe im nema, no eto, nek rijesavaju sami svoje probleme.[/quote]
Mene smeta sto se mi bijemo međusobno,i ovaj bojkot iako sam ga podrzavao nije donio nista dobro niti je puno ukazao na nesto.Torcida nije za vođenje navijanja,ili je ono sinoć bio samo los dan.Da nije bilo istoka,totalni krah bi bio.

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 05 jun 2011, 11:44

Jučer sam očekivao makar da će latvija otkinuti bod Izraelu no na kraju je završilo 1-2 što Izraelcima pruža mogućnost za borbu za prva dva mjesto ;) Naša najveća utakmica u kvalifikacijama će biti protiv Grčke u kojoj ako izgubimo možemo se lagano oprostiti od prvog mjesta a ukoliko dobijemo ili nerješeno igramo realne šanse imamo za prvo mjesto i direktan odlazak na ep 2012
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 07 jun 2011, 16:12

Protiv Grka nije lako pobjediti niti kod kuce, a kamo li u gostima. Igrat ce oni bunkercinu i doma i cekati kontru... Ipak, sansa je u utakmici Izrael-Grska. Mislim da tu Grci mogu najvise izvuci 1 bod, a ne bih se niti cudio da ih Izrael pobjedi jer i Grcka 'mora' negdje izgubiti.

Ovo je moja prognoza nastavka:

Izrael - Grcka 1
Malta - Hrvatska 2
Latvija - Grcka 2
Hrvatska - Izrael 1
Grcka - Hrvatska X
Gruzija - Grcka 2
Malta - Izrael 2
Hrvatska - Latvija 1

Final:

Hrvatska 23
Grcka 22
Izrael 19

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 jun 2011, 16:40

Najbolji drugoplasirani ide dalje. Iako nam sigurno treba biti imperativ prva pozicija jer smo realno klasu iznad Grka, i ovo nam je dobra prilika ukoliko dođe do nepredviđenih rezultata.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 jun 2011, 20:08

Konačne jakosne skupine za SP kvalifikacije. Izvlačenje je 30.06.

Skupina 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska,Norveška, Grčka

Skupina 2: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska

Skupina 3: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska

Skupina 4: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska

Skupina 5: Austrija, Estonia, Latvia, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales

Skupina 6: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino.

Po meni dobar ždrijeb:

1. Hrvatska
2. Slovenija / Slovačka
3. Izrael / BiH / Bugarska
4. Litva / Sj. Irska
5. Estonia / Latvia / Azerbajdžan
6. bilo ko.. možda Island najjači..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 jun 2011, 13:57

Britanski mediji pišu kako je Liverpool zainteresiran za Dejana Lovrena nakon što im je propao posao s Jonesom iz Blackburna koji je potpisao za Manchester United.

Navodno Chelsea ponudio 30 milijuna funti za Modrića.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 jun 2011, 19:46

[youtube][/youtube]

13 godina. :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jun 2011, 09:46

jacky09 je napisao/la:[youtube][/youtube]

13 godina. :D
nezaboravno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 jun 2011, 10:16

Evo nešto iz Cicinog mandata

[youtube][/youtube]

I jedna od najvećih pobjeda u povijesti:

[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 18:04

jacky09 je napisao/la:Evo nešto iz Cicinog mandata

[youtube][/youtube]
Joj kad se sjetim kako su Babic i Modric igrali ovu utakmicu, maestralno, steta sta je taj Babic propa kad je otisao iz Bayera.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 22 jun 2011, 00:23

A kad je se Messi unjeo u facu Modriću :mrgreen: :mrgreen:
Momče Hercegovče

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 jun 2011, 18:36

Preminuo je Tomislav Ivić, najveći trener u Hrvatskoj ikada. U četvrtak je trebao navršiti 78 godina. Bolovao je od dijabetesa. RIP! :cry:

slika

U karijeri je vodio Dinamo, Hajduk, Split, Šibenik, Ajax, Avellino, Anderlecht, Galatasaray, Panathinaikos, Porto, PSG, Atletico Madrid, Marseille, Benficu, Porto, Monaco, Fenerbahche, Wasl, Standard, Al-Ittihad, reprezentacije Jugoslavije, Hrvatske, Ujedinjenih Arapskih Emirata...

Sa Hajdukom je osvojio 3 naslova prvaka Jugoslavije i 4 kupa Jugoslavije, sa Ajaxom prvenstvo Nizozemske, sa Anderlechtom prvenstvo Belgije, sa Marseilleom prvenstvo Francuske, Atletico Madridom španjolski klub, dok je uz Hajduk najzapaženije rezultate imao sa Portom - prvenstvo Portugala, kup Portugala, europski superkup, te titulu prvaka svijeta.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 24 jun 2011, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 jun 2011, 18:52

jacky09 je napisao/la:Preminuo je Tomislav Ivić, jedan od najboljih trenera u Hrvatskoj ikada. U četvrtak je trebao navršiti 78 godina. Bolovao je od dijabetesa. RIP! :cry:

slika

U karijeri je vodio Dinamo, Hajduk, Split, Šibenik, Ajax, Avellino, Anderlecht, Galatasaray, Panathinaikos, Porto, PSG, Atletico Madrid, Marseille, Benficu, Porto, Monaco, Fenerbahche, Wasl, Standard, Al-Ittihad, reprezentacije Jugoslavije, Hrvatske, Ujedinjenih Arapskih Emirata...
:shock: :shock:
Ne mogu vjerovati!! Znam da je bio bolestan i star, ali me ovo stvarno iznenadilo. :(
Sigurno najveći hrvatski trener svih vremena! Vrhunski trener, a još bolji čovjek.
Zlatnim slovima će biti upisana njegova nepobjediva Hajdukova generacija iz sedamdesetih sa 6 trofeja i odiseja u Portu sa 4 trofeja!!

Počivao u miru šjor Iviću!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 jun 2011, 18:56

I mene je šokiralo.. sinoć je primljen u bolnicu zbog problema sa nogama.. preminuo je oko 16h danas..

Sigurno veliki gubitak za hrvatski nogomet i šport općenito. Iako sam i sam prvo napisao "jedan od najvećih", mislim, a i većina će se složiti da je Ivić daleko najveći trenerski stručnjak kojeg je hrvatska ikad imala.
Da nam je danas takav stručnjak u reprezentaciji gdje bi nam bio kraj? Niti jedan naš trener nije ni blizu dostigao taj nivo, a teško da i hoće..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 jun 2011, 18:58

Pokoj vječni daruj mu Gospodine!!!Kakav je bio trener mislim da smo ga i malo cijenili!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 jun 2011, 18:59

R.I.P. šjor Tomislav

Ne jedan, vec najbolji nas trener, njegova trenerska karijera govori sama za sebe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 jun 2011, 19:24

Priznanje Iviću odao je i Gazzetta dello sport koja ga je ispred Trapattonija proglasila za najuspješnijeg nogometnog trenera svih vremena! Također dobio je priznanje i od uprave Ajaxa kao jedan od najboljih trenera u povijesti tog kluba!!

Na pitanje "Koja je tajna vašeg uspjeha?" odgovara:
"Tajna uspjeha? Čujte, iako je trenerski posao najteži posao na svijetu, da se opet rodim, opet bi bio trener. Imam nekakav afinitet prema tom poslu; to je bezgranična ljubav. Cijeli svoj život proveo sam učeći i napredujući i mislim da je to moja tajna. Uvijek se treba obrazovati i biti otvoren prema svemu, čak i sada u ovoj podmakloj dobi. Evo, upravo sam u Sao Paolu, gledam derbi brazilske lige."

O svojoj najvećoj ljubavi:
"Jednostavno: pukao sam! RNK Split je moja velika ljubav, moja velika radost, moja velika sreća, moje veliko veselje, moj veliki zanos! To je klub moje mladosti, godine provedene među “crvenima“ i moje tadašnje suigrače voljet ću dok budem disao!"

Zašto je hrvatsku reprezentaciju vodio u samo jednoj utakmici:
"Mladen Vedriš i Duško Grabovac su željeli da ja budem izbornik! Ali, ja nisam želio biti selektor, smatrao sam da sam korisniji kao direktor nacionalne momčadi. Borio sam se za to da Blažević bude šef u svlačionici. Bila je to posebna situacija, jer je Blažević prijateljevao s obitelji Tuđman, a Vedriš i Grabovac su pokušali odmaknuti politiku od reprezentacije. Bila je to nemoguća misija, a ja sam bio svjestan - ne podržim li Blaževića, ja ću stradati!"

Zašto ga neki svojevremeno nisu voljeli:
"Kao da sam se to jednom zapitao. Bilo je novinara koji su me podržavali, ali pamtim i četvorku koja je neprekidno pisala protiv mene. Jedan recimo nije volio Tita Kirigina i kako će se obračunat s njim, šta može pisat o predsjedniku kluba, nego onda udri po meni. Poznat je bio jedan novinar koji je tukao iz Beograda jer nije volio Hajduk. Kako će ga srušit nego preko mene. Lakše nego da napada cijelu momčad. Čim sam se maknuo, u Amsterdam, prestali su pisat protiv mene. A meni su uvijek ostala dva doma, alternativno. Dom je moj Split, sigurno, ali dom mi je i Europa."

Najbolji nogometaš svih vremena?
"Ma ne treba čekati da još nešto napravi. Znam da će nogomet biti još teži i brži, ali takav talent doista je dobio od Boga, Messi je za mene najbolji nogometaš dosad rođen. I teško da će takav ponovo biti rođen! Danas se igra taj teški nogomet. Maradona je bio odličan, ali nije imao tu brzinu s loptom kao Messi. Pojednostavljeno, Messi je drukčiji od svih jer sve radi potkoljenicom, a svi ostali iz kuka."

[youtube][/youtube]

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 24 jun 2011, 19:51

R.I.P TOMISLAV IVIĆ

Nek ti je vjecna slava i hvala
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.