Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Oxygen
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Oxygen » 01 sep 2012, 17:35

slika
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 sep 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 sep 2012, 17:35

harishp je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:jest debil matere mi, treba da se bori za prvu postavu i lik ga pusti da udje u igru. Umjesto da se dokaže on za 3 minute dobije 2 žuta kartona :roll: :roll: :roll:
:o :shock: :( Da se dokaze,pa ako se on dosad u tom klubu nije dokazao,onda ko je?
Jeste li uopste gledali utakmicu.
pa trenutno nije u formi da bi igrao u prvoj postavi, a siguran sam da Salihović posjeduje kvalitet koji je upravo trebao pokazati da bi ga u idućim utakmicama uvrstio u prvih 11 ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2012, 17:37

Ma nije htio covjek da se umara pred kvalifikacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 sep 2012, 17:38

harishp je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:jest debil matere mi, treba da se bori za prvu postavu i lik ga pusti da udje u igru. Umjesto da se dokaže on za 3 minute dobije 2 žuta kartona :roll: :roll: :roll:
:o :shock: :( Da se dokaze,pa ako se on dosad u tom klubu nije dokazao,onda ko je?
Tacno , sejo nikad nije bio van forme uvijek je bio medju najboljim ako ne i najbolji nakon povrede ibisevica i svega on se vratio i dobro igrao pored toga sto se vedo jos dugo borio sa ozlijedom , proslu sezonu odlicno igrao i od kako je ovaj majmun doso poceo ga je gurat na klupu razumio bi da je poceo tako pobjedjivat al on gubi stalno retardirana ekipa u svakom slucaju ceka ih borba za opstanak

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 sep 2012, 17:54

covjek je puko, i ja bih da sam na njegovom mjestu :o najvecu je gresku napravio sto nije otisao iz selendre kad je imao sansu 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2012, 18:02

Sejo u sljedecoj utakmici jos jednu crvenu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 sep 2012, 18:06

Nije smio produzivat ugovor ... Covjek je ljut frustriran I razumijem ga 100 posto ... Deres guzove godinama I na kraju stavljaju igrace koji su duplo slabiji a tebe ostavljaju na klupi... E moj sejade

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2012, 18:19

IlPrincipe je napisao/la:
harishp je napisao/la:
pa trenutno nije u formi da bi igrao u prvoj postavi, a siguran sam da Salihović posjeduje kvalitet koji je upravo trebao pokazati da bi ga u idućim utakmicama uvrstio u prvih 11 ;)
Ti si svakodnevno na treninzima pa da znas.
Ovi iz Hoffe za mjesec i po dana priprema imali tri cetiri meca,gdje to ima.
Drugo Babel je vec jednom pokusao da kenja i da dokaze da je u pravu protiv Seje pa ga ovaj totalno demantirao.Ali sto je dosta dosta,Jedina greska mu je sto je uopste produzio za ove.
Uostalom i Vedu su klocem pravili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 sep 2012, 18:23

Lud si, Babel ne moze dobiti otkaz prije polusezone ! S time Sejo vidi da kod njega nece igrati u prvih 11. Tako da se trebao dokazati a on levat 2 žuta za 3min eto mu sad ! Sad nece jos barem 6-7 utakmica igrati od prve minute. Baš sad kad su kvalifikacije on se're. Sam je sebi kriv.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2012, 18:31

IlPrincipe je napisao/la:Lud si, Babel ne moze dobiti otkaz prije polusezone ! S time Sejo vidi da kod njega nece igrati u prvih 11. Tako da se trebao dokazati a on levat 2 žuta za 3min eto mu sad ! Sad nece jos barem 6-7 utakmica igrati od prve minute. Baš sad kad su kvalifikacije on se're. Sam je sebi kriv.
Treneri dobijaju nakon tri meca a da ne dobiju otkaz prije polusezone.
Da Hopp nije digao ruke od ovog kluba,ovaj bi vec se uhvatio noge nakon one blamaze protiv kluba iz cetvrte lige.
Babel u vrh glave jos jedan,dva ovakva meca i noga,
Uostalom Salihovic sjedi na klupi vec u par meceva,rezultati katastrofalni ko je kriv za taj rezultat.Oni koji igraju ili oni koji su na klupi,nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 sep 2012, 18:36

IlPrincipe je napisao/la:Lud si, Babel ne moze dobiti otkaz prije polusezone ! S time Sejo vidi da kod njega nece igrati u prvih 11. Tako da se trebao dokazati a on levat 2 žuta za 3min eto mu sad ! Sad nece jos barem 6-7 utakmica igrati od prve minute. Baš sad kad su kvalifikacije on se're. Sam je sebi kriv.
Sejo da se kome dokaze? Covjece o kakvom dokazivanju pises? Igrac koji je stvorio jedno respektabilno ime u Bundesligi se nema sta kome dokazivati. To sto je Babbel idiot od trenere,nije do Salihovica. Salihovic je jedini preostali igrac,koji je ovaj isti pisljivi Hoffenheim doveo do 1 Bundeslige iz trece.Cuj dokazivanje,kome ba,Babbelu "treneru"?
Ovi Bayernovci su se toliko ufurali,da misle ako su igrali za Bayern,da im je sve dopusteno. Babbel,Fink,to nije zasluzilo naziv trener.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2012, 18:40

emir79 je napisao/la: Ovi Bayernovci su se toliko ufurali,da misle ako su igrali za Bayern,da im je sve dopusteno. Babbel,Fink,to nije zasluzilo naziv trener.
Bayu kao klub gotivim,ali ovo je fakat istina za kvazitrenere.
Gdje dodzu tu trava vise ne raste.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 01 sep 2012, 18:46

kome se ulazi u igru kad gubis vec 0:2 a tako je bilo i prethodnu utakmicu gube 0:3 ja msm u kupu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 sep 2012, 22:38

harishp je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Ovi Bayernovci su se toliko ufurali,da misle ako su igrali za Bayern,da im je sve dopusteno. Babbel,Fink,to nije zasluzilo naziv trener.
Bayu kao klub gotivim,ali ovo je fakat istina za kvazitrenere.
Gdje dodzu tu trava vise ne raste.
Definitivno,bas kao Severinina stikla :mrgreen:
I ja isto Bayern kao klub gotivim,jer je to velik klub,sa ogromnom tradicijom i najboljom organizacijom u Evropi. Ali brate ovi bivsi igraci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2012, 02:37

Ne kazu dzaba da je rijeko koji uspjesni igrac bio i uspjesan trener, a znamo da su u Bayernu svi igraci imali blistave karijere. :D

Od Seje odavno nismo vidjeli neki slobodnjak, pa neka to bude protiv Lihtenstajna ili Latvije. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 13:13

Omerbavarac je napisao/la:Ne kazu dzaba da je rijeko koji uspjesni igrac bio i uspjesan trener, a znamo da su u Bayernu svi igraci imali blistave karijere. :D
Zato ce Lell, Ottl i Breno bit odlicni treneri. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 07 sep 2012, 20:59

on jos uvijek u karijeri nije pretrcao nekog s loptom.. ali ima pas, i centarsut.. bolji od vrsajevica :D :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 sep 2012, 21:01

Imao je nekoliko loših centaršuteva,ali zato je ona dva sjajno pogodio :D
You'll never walk alone.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 19 sep 2012, 15:27

Pod hitno na kurs Bosanskog jezika,Pjanica nemoj zaboraviti! :D Ugledajte se na Begovica,nije znao bleknut,eno ga sad pise knjigu Ja i Bosanske Piramide :D

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 sep 2012, 15:49

Sejo nije igrac koji pretrcava igrace nego ih dribla u malom prostoru... Tehnika mu je jaca strana od brzine tako da je logicno da to vise koristi... Kad je to xabi alonso pretrcao nekoga?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: xinxee i 23 gosta.