vjerujem da je tebi drazi taj remi u Beogradu nego pobjeda koja naravno nije bila u Sarajevu.Meni nije drago što je BiH izgubila,al isto tako pobjeda Srbije mi je draža protiv bilo koga nego pobjeda svih ostalih 208 reprezentacija,ako baš želiš da znaš.Esii TM87 je napisao/la:eeno srbija kiksala jel ti drago vucedrinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()
07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Jako zdrav nacin razmisljanja, zreo za psihijatra.drinin vuk je napisao/la:vjerujem da je tebi drazi taj remi u Beogradu nego pobjeda koja naravno nije bila u Sarajevu.Meni nije drago što je BiH izgubila,al isto tako pobjeda Srbije mi je draža protiv bilo koga nego pobjeda svih ostalih 208 reprezentacija,ako baš želiš da znaš.Esii TM87 je napisao/la:eeno srbija kiksala jel ti drago vucedrinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Samo danas gledam onoliku raju po Sarajevu, ljudi kupili karte, nešto ko navijaju... a ja uvjeren da ćemo zijanit.AYAN je napisao/la:Realno...
Po onome što je do sada pokazala Sušićeva taktika, ja mislim da ćemo zijanit na Koševu.
Ako pogriješim sa prognozom, bit ću sretan i zadovoljan.
I drago mi je što nisam iša na utakmicu.
Onaj Safet Sušić kad pogleda u kameru, menise odmah spava... Mogu misliti koliko motivirajuće djeluje na naše igrače.
Ako odemo u Albaniju sa Sušićem i to nam je zijan.
SUŠIĆU, NEMAŠ POJMA! NE ZNAŠ! ODLAZI!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Onda brate slatki na drugi forum.drinin vuk je napisao/la:vjerujem da je tebi drazi taj remi u Beogradu nego pobjeda koja naravno nije bila u Sarajevu.Meni nije drago što je BiH izgubila,al isto tako pobjeda Srbije mi je draža protiv bilo koga nego pobjeda svih ostalih 208 reprezentacija,ako baš želiš da znaš.Esii TM87 je napisao/la:eeno srbija kiksala jel ti drago vucedrinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()
I onako nikakve fajde od vas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
qq meni majko mila. Bjelorusija usred Francuske pobjedi mi kući ne možemo. Za nas su velesila i eto na šta smo spali. Tim im vrijedi jednog Hleba a pogledajte naših zvijezda. Nije važno kakav tim i pojedince imamo, važno je koliko ostavljaju srce na terenu. Umjesto srca, oni su nama ostavili baletanke jer je ova danas predstava više ličila na balet nego na fudbal.
Dobro je covece, dosadan si sa cirom. Tema je BiH-FRA! Reci nam nesto u vezi tekme, napisi svoje vidjenje. To je poenta foruma i same teme.prigoda je napisao/la:Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
I zamolio bih te da ublazis retoriku (u proslom postu spominjes neke konje), ovde ima puno ozbiljnijih ljudi nego sto ti mozes da zamislis, kako sto komentarisu, tako i citalaca.
Kriv je savez.
Cekina dodavanja su bila jako neprecizna, hajde halalicemo mu zbog povrede oka, Colakovic zato sto nije trcao i Iljo sto zato sto je kiksao u odbrani.
Ma dajte ljudi, ovo smo mi i samo mi krivi.
1. SUSIC
Taktika cista nula.
2. IGRACI
Zakazali totalno, ali i malo razumljivo zato sto nije bilo taktike sto su ovako lose igrali. Ali ipak se tu mnogo vise znoja moglo proliti.
3. EUFORIJA
4. NAVIJACI
itd itd.
Cekina dodavanja su bila jako neprecizna, hajde halalicemo mu zbog povrede oka, Colakovic zato sto nije trcao i Iljo sto zato sto je kiksao u odbrani.
1. SUSIC
Taktika cista nula.
2. IGRACI
Zakazali totalno, ali i malo razumljivo zato sto nije bilo taktike sto su ovako lose igrali. Ali ipak se tu mnogo vise znoja moglo proliti.
3. EUFORIJA
4. NAVIJACI
itd itd.
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 08 sep 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
"U poluvremenu sam rekao momcima da se opuste."
Umjesto da im j.ebe sve po spisku sto se nisu sastavili s loptom, on im rek'o da se opsute... i opustili su se, nema sta... daj ba Sušiću goni se ako Boga znas
Umjesto da im j.ebe sve po spisku sto se nisu sastavili s loptom, on im rek'o da se opsute... i opustili su se, nema sta... daj ba Sušiću goni se ako Boga znas

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 08 sep 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Idi bola' analiziraj vašu muku, nama našu pusti, ako nemaš šta konstruktivno za napisatidrinin vuk je napisao/la:vjerujem da je tebi drazi taj remi u Beogradu nego pobjeda koja naravno nije bila u Sarajevu.Meni nije drago što je BiH izgubila,al isto tako pobjeda Srbije mi je draža protiv bilo koga nego pobjeda svih ostalih 208 reprezentacija,ako baš želiš da znaš.Esii TM87 je napisao/la:eeno srbija kiksala jel ti drago vucedrinin vuk je napisao/la:ma sudija je kriv za sve,bar ja tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()

Der Mann für die entscheidenden Tore.
bravo majstore, samo bi ja zamjenio ovo euforiju stavio na 4 mjesto a navijace na 3. posto su ti isti navijaci (navijaci koji se nisu 3x culi na utakmici) digli euforiju poslje pobjede od 3-0 nad strasnim luxemburgom koji ti stvori 2-3 opasne sanse za golB0SANAC je napisao/la:Kriv je savez.
1. SUSIC
Taktika cista nula.
2. IGRACI
3. EUFORIJA
4. NAVIJACI
itd itd.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neznam sto toliko kukate o Susicu , eto sad svi neki strucnjaci u pm.
Sve i da je NJAGORA moguca taktika bolje bi on sa 50 god nego pojedinci , pa niko da dobije zuti karton za neki start , nigdje faula , za drugi gol bi komplet ekipu izmjenio da se moze , svi posmatraju umjesto da se prvi zaleti na prvog s loptom i da ga obori
Mujdja zasluzuje prolaz donekle i Hasagic mada je imao i on 2 kiksa ali nije kriv za golove.
Neko laze ili igraci ili selektor :
Susic izjavi da je rekao igracima da igraju slobodno i bez straha.
Misimovicu se jasno procitalo sa usana : nemozemo vise ovako , e jel bilo upuceno pojedinim igracima ili selektru ostaje da se vidi.
Helem ocajna igra svih igraca , fakat ko da je prijateljska a ne najznacajnija utakmica i to protiv favorita na papiru za onakvo nezalaganje zasluzilu su neke sankcije

Sve i da je NJAGORA moguca taktika bolje bi on sa 50 god nego pojedinci , pa niko da dobije zuti karton za neki start , nigdje faula , za drugi gol bi komplet ekipu izmjenio da se moze , svi posmatraju umjesto da se prvi zaleti na prvog s loptom i da ga obori

Mujdja zasluzuje prolaz donekle i Hasagic mada je imao i on 2 kiksa ali nije kriv za golove.
Neko laze ili igraci ili selektor :
Susic izjavi da je rekao igracima da igraju slobodno i bez straha.
Misimovicu se jasno procitalo sa usana : nemozemo vise ovako , e jel bilo upuceno pojedinim igracima ili selektru ostaje da se vidi.
Helem ocajna igra svih igraca , fakat ko da je prijateljska a ne najznacajnija utakmica i to protiv favorita na papiru za onakvo nezalaganje zasluzilu su neke sankcije

da ti objasnim ukratko,savez je kriv sto nemamo NORMALNE SKAUTE KOJI TRAZE IGRACE NASE PO EVROPI,SAAVEZ JE KRIV STO NAM NEIGRA JEDAN OD NAJBOLJIH DEFANZIVACA NA LIJEVOJ STRANI U EVROPI SAŠA PAPAC(respekt!)Pasha je napisao/la:savez kriv za poraz, pa daj molim te. savez je za svašta nešto kriv, al' za večerašnji poraz je kriv samo utoliko što je postavio Sušića za selektora. to možda Čeko, Suljo, Iljo i kompanija igraju na terenu. a možda hoćeš i da potenciraš da su oni to rekli Sušiću da pusti, da bi oni dobili na vremenu od Platinija.johnnyHZ je napisao/la:
1. savez
2. narod
3. mentalitet
4. susic
5 igraci
redosljed krivaca za ovaj poraz!!!!
narod, koji bolan narod. ja kriv, ti kriv, peti, deseti kriv. pa u Bosni čak i nemaš jedan narod. pa mene reprezentacija u principu i ne interesuje. kad se igra u Ze meni je svejedno isto kao i ova kad se igra u Sa. naravno pratim, al' ništa specijalno. teško ću ja izdvojiti pare za reprezentaciju. znači, zahebi to sa narodom.
mentalitet, e tu bi se tek složio, al' tek na broju dva. iza Sušića.
na trečem mjestu igrači, koji i imaju taj sjebani mentalitet.
savez je kriv sto je cijena ulaznica bila ovakva pa samo guzonje odose na tekmu da zvizde spahicu
2. narod je kriv jer su podrzali kodru a par daana poslije nam Ćiro zamaza oci i svi SPASISMO SAVEZ od nestanka....jer bi se MORALI POVUCI ....nije bilo igraca,nije bilo publike...al jok mi smo takvi,daj da mi bude dobro JEDAN dan a ustra ko ga j***
3.mentalitet...... mi smo najjaci,mio smo najbolji,dzko kralj,ovaj tito ,ovaj ovo ovaj ono.....kakvi francuzi,mi ubiti mi slomiti....jos jedan dokaz mentaliteta je i ovaj sto ti nevidis krivicu saveza nego trenera...KRIV JE SAFET ZA TAKTIKU ALI NIEJ ZA STANJE U NASEM FUDBALU KOJE JE KRITICNO!
4, SUSIC NIJE ZA OVOGA,LOSA TAKTIKA,LOSA POSTAVKA IGRACA,LOSA PSIHICKA PRIPREMLJENOST
5.IGRACI OSIM NJIH PAR,UDARILE PARE U GLAVU (OPET NAS MENTALITET) KONTAJU OVI LEVATI PA DRIBLAJU,PADAJU,DIZU URUKE ZA OFSAJD I TAKO TE NEKE SITNE BRAVURIJE KOJE SE NERADE NI PROTIV SAN MARINA A NE PROTIV FRANCSKE,VALJDA SI SAD SKONTAO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- mighty_reds
- Kontakt:
pozdrav prisutnima na temi prije svega..znaci Blanc kao trener nije levat uocio je da Pjanic ne igra na svojoj pozicij bilo je potrebno samo nekog jaceg igraca stavit na tu stranu znajuci da se ovaj nece naigrat....Ibricica nije bilo potrebno markirat nesto posebno jer mislim i sam Blanc (uz svo postovanje prema Senijadu) nikad nije cuo za istog....dalje posto Pjanic ne daje lopte logicno jedan je pravi playmaker u igri..Misimovic nas znaci markiraj ga sa Diarrom i ovaj nece maket...ako vec zagusti tu je Diaby da polomi sve trojicu navedenih...ako je blokiran playmaker a slaba su krila kako ce doci lopta do Dzeke i Ibisevica..ne zamjeram ja njima jednostavno nije bilo lopti i tako je a oni su klasicni centarfori tako da mozes ih otpisat odma...Hasagic apsolutno jedina svijetla tacka danas da ga nije bilo bi nam bar 0-4...podhitno iducu prijateljsku koju budemo igrali sazvat neke skroz lijeve igrace neko je bio naveo nekog Svedjanina pa zasto ne treba nam osvjezenje...imamo dobre defanzivne al slabe ofanzivne bokove...cupaj po nasoj ligi zovi igrace jbg mozemo probat sad kad bude pauza ova do marta
navijanje je bilo za nulu..bas sam se ismijo kad neko rece gore glavna nam pjesma:'ko ve skace ne voli bosnu hej hej hej'
ne znam sta je navijacima vala necu da krivim stadion nista krive su karte i sto onaj ko izvdvoji i ko je u stanju izdvojit 20-30 km za kartu je gospodin i njemu se ne skace on bi da sjedi..isto je u Zenici bilo zadnje dvije tekme kad je poskupilo...pravi navijaci nemaju za karte pa atmosfera ga duva
a za zvidzdanje kapitenu nemam rijeci to ide njima na cast
i jos nesto da dodam...mi jesmo napredovali u zadnje 3-4 godine...al mi nismo dobili ni jednu jacu repku...zato je nama mjesto u 3. sesiru..u stanju smo dobiti svakoga iz treceg sesira pa i neke iz drugog al iz prvog buraz ne mozemo..bar ne jos neko vrijeme...pozdrav svako dobro
navijanje je bilo za nulu..bas sam se ismijo kad neko rece gore glavna nam pjesma:'ko ve skace ne voli bosnu hej hej hej'

i jos nesto da dodam...mi jesmo napredovali u zadnje 3-4 godine...al mi nismo dobili ni jednu jacu repku...zato je nama mjesto u 3. sesiru..u stanju smo dobiti svakoga iz treceg sesira pa i neke iz drugog al iz prvog buraz ne mozemo..bar ne jos neko vrijeme...pozdrav svako dobro

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Pa o tome vam i govorim!!! Da bi se reprezentacija kao naša plasirala na veliko takmičenje mora se puno stvari posložiti! A ovdje se provalači priča da smo "ovakve" francuze morali dobiti, da su zreli za poraz. Kakve Francuze? One koje igraju u Čelziju, Arsenalu, Realu, Romi, Marseju? Ma ne, mi smo najjači na svijetu! Kada shvatimo gdje smo tek tada možemo nešto napraviti! Kada shvatimo da moramo propišati krv na terenu da bilo koga dobijemo!badblueboylivno je napisao/la:preko koga je otišla?prigoda je napisao/la:Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
nikad slabije Češke, jako loše Poljske, i ajde osrednje Slovenije, koja je pak dobila Ruse
dok je Ćiro morao izbaciti Turke i Belgijce u kvalama, pa onda na Portugal, gdje se nije imalo sreće (Džekine stative u Lisabonu)...
zato ne lupaj
I šta ćiro? Došli smo do baraža i kreten zasrao! Nije dozvolio da se očiste kartoni, umjesto da ekipu odvede u mir da se koncetrišu snimao reklame....
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- badblueboylivno
- Kontakt:
zar toliko ???19TM87 je napisao/la:
luxemburgom koji ti stvori 2-3 opasne sanse za gol
Hayley <3
mene su mnogi vrijedjali na ovom forumu kad sam rekao da je safet susic dibi dus i to sam napisao prvi dan kad je potpisao da bude selektor,,,ono u luxemburgu ona pobjeda je pobjeda nasih igraca i to individalne kvalitete safet s tim nema nista kao sto nije imao nista ni sa vecerasnjom tekmom,,edin dzeko poswbna prica kako je taj momak imao losu noc,,miske isto tako,,super smo stojali u odbrani do tog kobnog gola,,izgleda nije se vise moglo,,bacaju baklje na travnjak,,hajte fino dignite savez u zrak ako ste taki mudani pa ga s tim kaznite,,toliko o BHF,,
VOLIM BAYERN
Da promijenite savez imate sansu na izborima u oktobru, ako budete glasali za Savez za BB i ove sto su dosad bili onda cete imati i ovaj savez, tako da se dozovite pameti... nikakvim bojkotom necemo otjerati ljude iz saveza, to je isto kao da strajkas gladju, cista glupost, samo sebi skacemo u stomak... i Sušiću tornjaj se hljeba ti 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- badblueboylivno
- Kontakt:
da, slažem se da je zasro, ali ****... bar je se igralo euforično i napadački, što sad možemo samo sanjatprigoda je napisao/la: Kada shvatimo da moramo propišati krv na terenu da bilo koga dobijemo!
I šta ćiro? Došli smo do baraža i kreten zasrao! Nije dozvolio da se očiste kartoni, umjesto da ekipu odvede u mir da se koncetrišu snimao reklame....
i da, potpis za prvu rečenicu
Hayley <3
Gdje to igraju zvijezde Slovacke, Slovenije, Južne Afrike i Bjelorusijeprigoda je napisao/la:Pa o tome vam i govorim!!! Da bi se reprezentacija kao naša plasirala na veliko takmičenje mora se puno stvari posložiti! A ovdje se provalači priča da smo "ovakve" francuze morali dobiti, da su zreli za poraz. Kakve Francuze? One koje igraju u Čelziju, Arsenalu, Realu, Romi, Marseju? Ma ne, mi smo najjači na svijetu! Kada shvatimo gdje smo tek tada možemo nešto napraviti! Kada shvatimo da moramo propišati krv na terenu da bilo koga dobijemo!badblueboylivno je napisao/la:preko koga je otišla?prigoda je napisao/la:Isnare, Slovačka je otišla na svjetsko kada je nas ćiro vodio. Što nas taj stručnjak ne odvede?
nikad slabije Češke, jako loše Poljske, i ajde osrednje Slovenije, koja je pak dobila Ruse
dok je Ćiro morao izbaciti Turke i Belgijce u kvalama, pa onda na Portugal, gdje se nije imalo sreće (Džekine stative u Lisabonu)...
zato ne lupaj

francuska ima toliko kvalitetnih igraca da naprave 3 ekipe koje mogu da izbore plasman na prvenstvo,,i mi se nasli vikati i pricati o ranjnim francuzima i o pokleklim pijetlovima heheh grdna rano moja zalosna li je ova bosna moja
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.