Sport i TV

Otelo
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Otelo » 13 avg 2014, 16:19

Kako bi bilo dobro da AS i SK imaju vlastite playera koji se placaju :cool:

Npr: Imas 6 SK obicne kvalitete i placas za njih mjesecno 10KM i imas AS za te iste pare i lagano 20KM, 11 programa i sve zivo i ne zivo od sporta.

Em bi raja vani bila luda za tim i oni bi imali vise para od toga.

Milione i milione bi dobivali svaki mjesec.

Nek na Balkanu u svakoj drzavi 100 000 ljudi to koristi to je 1 000 000 KM po drzavi X 5 drzava (Bih, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora) to je 5 000 000 mjesecno ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 avg 2014, 16:31

Otelo je napisao/la:Kako bi bilo dobro da AS i SK imaju vlastite playera koji se placaju :cool:

Npr: Imas 6 SK obicne kvalitete i placas za njih mjesecno 10KM i imas AS za te iste pare i lagano 20KM, 11 programa i sve zivo i ne zivo od sporta.

Em bi raja vani bila luda za tim i oni bi imali vise para od toga.

Milione i milione bi dobivali svaki mjesec.

Nek na Balkanu u svakoj drzavi 100 000 ljudi to koristi to je 1 000 000 KM po drzavi X 5 drzava (Bih, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora) to je 5 000 000 mjesecno ;)

Bilo bi to odlicno za nas fanatike sporta ali nista od toga u skorijoj buducnosti,a vani nebi mogli prodavati zbog sportskih prava u EU tako da bi to samo moglo na balkanu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 avg 2014, 16:35

Pa vani mogu zatamniti pomocu IP adrese ;)

Ali i na Balkanu bi to bilo isplativo.

Gotovo svaka velika sportska kuca ima svoj player: Sky, BT, Bein, Supersport, TNS a ovi nasi jos nisu makli od obicne kabelske.

Nak nam daju Sport Klub To Go i sve super :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 avg 2014, 16:55

Otelo je napisao/la:Pa vani mogu zatamniti pomocu IP adrese ;)

Ali i na Balkanu bi to bilo isplativo.

Gotovo svaka velika sportska kuca ima svoj player: Sky, BT, Bein, Supersport, TNS a ovi nasi jos nisu makli od obicne kabelske.

Nak nam daju Sport Klub To Go i sve super :P

To bi bilo idealno :D ali dok su jos kod nas kablovske sto kazes od toga nema nista zato ja uzivam u CS :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 avg 2014, 14:05

Na TV imam dva ulaza HDMI, znači pored Moje Tv koju imam, mogu jos spojiti i resiver Total TV-a?
Da na jednom Tv gledam i Moju tv i Total :hmmmmm:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 14:06

Mozes

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 avg 2014, 14:20

Pappy je napisao/la:RTRS ponovo prenosi TV turnir šampiona. I pored poplava tradicija neće biti prekinuta. Dobro je što imamo malo tog domaćeg rukometa na telki, vidjećemo Derventu i Borac, ali prava je šteta što niko od domaćih TV stanica neće da prenosi svako kolo po jednu utakmicu.

Kao što RTS u Srbiji radi jedno kolo odbojke i rukometa po kolu tako bi i naše TV kuće mogle, a ne da se zadovoljavamo završnicom kupa samo.
TVSA pokusala sa Bosnom iz Sarajeva,ali odustali nakon par meceve,nisam siguran jesu li bila 2-3 meca.
To bi bio odlican potez kada bi prenosili rukomet,medjutim nema od toga nista.To samo treba rasformirati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 16 avg 2014, 10:36

Ima li arenasport 5 na mojoj tv ??

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 avg 2014, 10:42

Koliko ja znam ne ali su govorili na njihovoj stranici da ce uskoro doci u ponudu.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Sport i TV

Post Postao/la brazzo » 16 avg 2014, 10:53

Otelo je napisao/la:Koliko ja znam ne ali su govorili na njihovoj stranici da ce uskoro doci u ponudu.
majke mi ti si bog za elektroniku i TV :) ima li bar u najavi jos poneki sportski kanal za bht odnosno moju tv ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 avg 2014, 11:00

Ma nema, nesto se je davno spominjao SK ali je valjda bilo preskupo a i nemaju sta uvesti jer strani kanali nemaju broadcast prava za ovaj prostor.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 avg 2014, 17:55

jel to Arena nije uzela Francusku ligu ove sezone, vidim ne prenose ni Marsej ni St. Ettiene?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 avg 2014, 18:02

francuzi su njihovi to mozda slucajno ne prenose, ja sam danas naletio an snimak psg - bastia ;)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 avg 2014, 18:05

Kaunas je napisao/la:jel to Arena nije uzela Francusku ligu ove sezone, vidim ne prenose ni Marsej ni St. Ettiene?
Rijetko kad prenose, nzm jesu li ikad francuze nedeljom u 17h, prenose ih, uglavnom petkom, subotom i nedeljom 21h (veceras je Bordeaux - Monaco).
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 avg 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2014, 18:05

Imaju 4 prenosa po kolu a ispucali su 3 za ovo kolo. Nocas ide Monaco na 4

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 avg 2014, 12:48

Kako stvari stoje Sport Klub nece vise prenositi Argentinsku ligu,izgleda da ce im to Arena uzeti,i na forumu Sport Kluba se to uveliko pise.

Arena neko vrijeme nece prenositi Francusku drugu ligu zbog nekih tehnickih problema kako su rekli :lol: :lol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 avg 2014, 12:52

Manuel je napisao/la:Kako stvari stoje Sport Klub nece vise prenositi Argentinsku ligu,izgleda da ce im to Arena uzeti,i na forumu Sport Kluba se to uveliko pise.

Arena neko vrijeme nece prenositi Francusku drugu ligu zbog nekih tehnickih problema kako su rekli :lol: :lol:
a zbog cega ne gotivite Arenu ?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 avg 2014, 12:55

Ma Arena zakon, jos samo kad bi EPL mogli kako preuzeti :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 avg 2014, 12:57

arelinho je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Kako stvari stoje Sport Klub nece vise prenositi Argentinsku ligu,izgleda da ce im to Arena uzeti,i na forumu Sport Kluba se to uveliko pise.

a zbog cega ne gotivite Arenu ?
Pa ja gotivim Arenu ali mi je neozbiljno da najave da ce nesto prenositi i onda to ne prenose.Isto tako na njihovoj stranici ih pitaju da li ce prenositi Njemacki kup ove sezone,oni kazu da hoce a Sport Klub vec otkupio,o tome ja pricam.

Nadam se da ce Arena uzeti Argentince,to bi za mene bio spektakl :mrgreen: jer bas volim tu ligu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 avg 2014, 13:29

Ma Arena ima para, samo se ceka trenutak kad ce iskesirati za prava odredjenih stvari.

Uskoro ocekujem da prenose i NBA, Edin Avid to zasluzuje a cini mi se da je onaj SK paket za NBA 80 000 $, za Arenu sica.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.