Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ocekujem vec sutra ujutro da pise Falcao ya es del Atletizeljocity je napisao/la:Ti ga vec uvrstio u prvih 11 a njega nema jos.. Mozda kontaju prvo prodat Forlana pa ce onda kesirat za Falcaa??
Pa do kraja prvenstva Valencia ce dovesti jos jedno pojacanje i to sigurno kvalitetno.Sad ima sjajan tim koji je pokriven na svim dijelovima terena,necemo prodati Matu,Banegu i sl.znaci i pored svega toga mislim da smo jaci od Atleticajuznjak> je napisao/la:Ja ne znam ko je velicao Osvalda ,po meni je odlican napadac ali nema srece sa povredama ,inace mislim ako bude fit bar 90% utakmica u sezoni da ce zabiti najmanje 20 golova .
Ne moze ovo prosjecan napadac![]()
[youtube][/youtube]
Sto se tice toga ''gledanja u ledja'' imas pravo ,ali ako se ostvare svi ovi transferi tesko da Valencia nece gledati u ledja Atleticu ove sezone. Uostalom igramo u 3 kolu tako da cemo vrlo brzo vidjeti snagu oba kluba.
Sto se tice 4 pozicije namam nista protiv
Ocekujem vec sutra ujutro da pise Falcao ya es del Atletizeljocity je napisao/la:Ti ga vec uvrstio u prvih 11 a njega nema jos.. Mozda kontaju prvo prodat Forlana pa ce onda kesirat za Falcaa??![]()
sto se tice Forlana danas citam kak on nema nista protiv odlaska i Inter,te da ima od njih ponudu,malo prije procitah da je njegov agent demantovao sve to i rekao da nema nikakve ponude od Intera.
Ako lazu oni lazem i ja .
Amadeus@ sta bi dao za onog vaseg Banegurecimo umjesto Thiaga
![]()
___________________Joel________________________
Silvio______Godin_________Dominator________Filipe
Arda________Diego___________Tiago________Reyes
____________Falcao___________Osvaldo/Forlan___________
Fantasticno,samo da se sve ostvari .
A gdje ce Forlan..nesto sam citao ko da bi mogao u Interjuznjak> je napisao/la:Do kraja dana bice oficijalno Falcao i Osvaldo novi igraci AtleticaFalcao je kostao 35 mil eura +Elias (drago mi je da ostaje Salvio) dok je Osvaldo placen 17 mil eura . Navodno odbio je Romu i Tottanham samo da bi igrao na Calderonu
![]()
Znaci vjerovatno Forlan sutra igra poslednju tekmu u dresu Atletica![]()
Inace Raul Garcia otisao na posudbu u Osasunu .
Jbte kakva generacija ,mislim jos od one generacije ''Dobletea'' sa Molininom, Toniem, Caminerom, Panticem Simeoneom ili Kikom, ubjedljivo najjaca . Bilo je i poslije dosta igracina Vieri,Haselbaink ili Juninho ali ova je strasna !! Samo da profesor Manzano ne u.ere cijelu stvar .
Do 31.augusta kao i uvijek.zeljocity je napisao/la:Do kad je otvoren prijelazni rok u Spaniji??
nemoj me prepadati kakav poraz,nisam se djaba kladio na vasjuznjak> je napisao/la:Eh brate pored mighty Malage i 4 pozicija je uspjeh ,naravno tu racunam Malaga prvak, Barca i Real drugo odnosno trece mjesto![]()
Inace sto se tice Falcao navodno jos traju pregovori na Calderonu a u medjuvremenu Porto objavio da je Atletico poslao ponudu od 45 mil eura za Falcaoa i Micaela () ako ovo ne prihvate treba ih poslati u 3 lijepe ....
Veceras protiv Vitorie ocekuje se ovaj sastav Joel; Silvio, Miranda, Domínguez, Antonio López; Tiago, Assuncao, Gabi; Reyes, Forlán y Adrián.
Ne ocekujem nista previse cak mislim da cemo dozivjeti poraz.
Falcao i Micael nisu uvrsteni u sastav za mec protiv Gil Vicentea ,valjda to govori nesto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.