i ja kažem.. koja milina mi je bilo gledati juniore protiv Sa u SREBRENIKU!!!PirloSTB je napisao/la:Najbolja opcijaBrcko87 je napisao/la:Trebamo svi,publika sva i Apachi,počet dolazit na utakmice kadeta i juniora kad igraju u Srebreniku..napunit tribinu i pokazat da nas nezanima ni Gradačac ni Orašje,samo Srebrenik..
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mislim da si tu u pravu,vidjet cete ako odete u Orasje,opet cete placati ulaz,mi dok smo igrali u Orasju svi su placali,a ako uprava misli na vas,oni su vam trebali dogovoriti i obezbijediti karte,mi smo se dugo borili za to kod nas i sa nasom upravom,zato momci naprijed i zaboravite ovdje pojedine postove i da mislite kako vas ne voli raja iz Gradacca,to su mozda pojedinci na prste ih nabrojati.morate srediti situaciju medu vama,dok budete trazili krivice u drugima(sudijama,upravi Zvijezde.Gradacanima itd)nema napretka,to je samo odvracanje paznje od pravoga problema i krivice pojedinaca,problem je medu vama,pozdrav i sretnoPirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
- Iskreno vjerujemo kako će Novaković imati pravo nastupa. Što se tiče narednih domaćih utakmica zvaničan stav Izvršnog odbora je da više nećemo igrati svoje utakmice u Gradačcu i da se selimo najvjerovatnije u Orašje a jedan od razloga je finansijski aspekt a drugi je što našim najvatrenijim navijačima "Apachima" ne možemo obezbijedit besplatan ulaz, kaže Ibrić.
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo napokon nešto malo više u vezi tribine:

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hvala na podršci.Dzin je napisao/la:Mislim da si tu u pravu,vidjet cete ako odete u Orasje,opet cete placati ulaz,mi dok smo igrali u Orasju svi su placali,a ako uprava misli na vas,oni su vam trebali dogovoriti i obezbijediti karte,mi smo se dugo borili za to kod nas i sa nasom upravom,zato momci naprijed i zaboravite ovdje pojedine postove i da mislite kako vas ne voli raja iz Gradacca,to su mozda pojedinci na prste ih nabrojati.morate srediti situaciju medu vama,dok budete trazili krivice u drugima(sudijama,upravi Zvijezde.Gradacanima itd)nema napretka,to je samo odvracanje paznje od pravoga problema i krivice pojedinaca,problem je medu vama,pozdrav i sretnoPirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
- Iskreno vjerujemo kako će Novaković imati pravo nastupa. Što se tiče narednih domaćih utakmica zvaničan stav Izvršnog odbora je da više nećemo igrati svoje utakmice u Gradačcu i da se selimo najvjerovatnije u Orašje a jedan od razloga je finansijski aspekt a drugi je što našim najvatrenijim navijačima "Apachima" ne možemo obezbijedit besplatan ulaz, kaže Ibrić.
Uprava i dalje nastavlja sa politikom prikazivanja nas kao nekih plaćenika, boli nas neka stvar za ulaznicama, plaćat ćemo ih i u Srebreniku, samo nas ne trebaju uzimati u usta...kad je skupljati kojekakve poene svako se sjeti navijača i "njihovog interesa".
-
- Kontakt:
Ako se u ovoj godini ne počne radit nešto , onda vjerujte da nema od toga ništa..vec je kraj avgusta jos malo i dolazi zima , a tad ne mozes nista ni gradit,poslije zime sezona pocinje i gotova prica..steta sto vas zakidaju... 

Ajd ime i prezime pisi,ja nisam siguran, mada ja mislim da znam o kome se radi??kralj_je_mrtav je napisao/la:Dobili ste trenera prije par minuta
MOdric..MOdric..MOdric..
Necu nista da kom jer nisam upoznat sa radom i iskustvom Sadikovica..ako moze neko da vise informacija napise o novom sefu struke plave cete!!Brcko87 je napisao/la:Denis Sadiković..malo gora opcija od Gilija..![]()
MOdric..MOdric..MOdric..
Pa cekaj jel to onaj baksuz sto je odnio bod iz sreb..to je onaj baksuz sto je taj bod poklonio fikretu ,ispravte me ako grijesim..Luka je napisao/la:Necu nista da kom jer nisam upoznat sa radom i iskustvom Sadikovica..ako moze neko da vise informacija napise o novom sefu struke plave cete!!Brcko87 je napisao/la:Denis Sadiković..malo gora opcija od Gilija..![]()
MOdric..MOdric..MOdric..
Bar ste dobili trenera koji neće nositi trenerku i cipele istovremeno. One pele za zvončićima. Znači, već ste napredovali.
To je taj..Luka je napisao/la:Pa cekaj jel to onaj baksuz sto je odnio bod iz sreb..to je onaj baksuz sto je taj bod poklonio fikretu ,ispravte me ako grijesim..Luka je napisao/la:Necu nista da kom jer nisam upoznat sa radom i iskustvom Sadikovica..ako moze neko da vise informacija napise o novom sefu struke plave cete!!Brcko87 je napisao/la:Denis Sadiković..malo gora opcija od Gilija..![]()

OFK Gradina Srebrenik
Čega najboljih??Otjerali smo trenera koji se prošetao tom ligom a doveli nekog koji je teško izborio ostanak..još bod iz Srebrenika poklanja "babi"..kralj_je_mrtav je napisao/la:Dosta dobar izbor, bar po meni. Sigurno nije skup, a covjek koji voli raditi. Vodio je djecu Slobode sa dosta uspjeha, kao i prvi tim Tuzlaka, a zatim i Krajisnik sa kojim je stigao do cetvrtfinala Kupa i osigurao mu je ostanak u drustvu najboljih.

OFK Gradina Srebrenik
Čega najboljih??Otjerali smo trenera koji se prošetao tom ligom a doveli nekog koji je teško izborio ostanak..još bod iz Srebrenika poklanja "babi"..Brcko87 je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Dosta dobar izbor, bar po meni. Sigurno nije skup, a covjek koji voli raditi. Vodio je djecu Slobode sa dosta uspjeha, kao i prvi tim Tuzlaka, a zatim i Krajisnik sa kojim je stigao do cetvrtfinala Kupa i osigurao mu je ostanak u drustvu najboljih.

Vrijeme ce pokazat svoje jel ovaj biser pravo rjesenje za ofk gradinu,mada po meni tonemo sve dublje i dublje,ja mislim da cemo oborit rekord lige promijenit cemo trenera i trenera..a sto se tice igrackog kadra ja mislim da ce se igracki kadar raspast i da ce prvenstvo zavrsit juniori..volio bi da grijesim...
MOdric..MOdric..MOdric..
Nije los izbor,mozda jest po onome sto se spominjalo po portalima al jbg shvatite da mi nemamo sad pare da biramo.Ja mislim da je ovoj ekipi trebala neka promjena koja se eto desila,jos ako dodu ova dvojica sto su najaveljeni to ce biti dobro,kao i promjene terena ce nama dobro doci
U Trebinju ne treba se nadati necemu posebno( mozda X
) ,al vec poslije pauze idu i prva 3 boda 

Nemaš ti pojma.. neznaš neke stvari a uzo si pametovat..kralj_je_mrtav je napisao/la:Pusti se suplji o Babi i novinarskim patkama. Koliko para toliko muzike, a Nadarevic je doktor za ovog Adnalica, problem vam bio upasti u ligu, ja i ti da smo vodili klub upali bi u ligu prosle godine zato ne dipr.Brcko87 je napisao/la:Čega najboljih??Otjerali smo trenera koji se prošetao tom ligom a doveli nekog koji je teško izborio ostanak..još bod iz Srebrenika poklanja "babi"..kralj_je_mrtav je napisao/la:Dosta dobar izbor, bar po meni. Sigurno nije skup, a covjek koji voli raditi. Vodio je djecu Slobode sa dosta uspjeha, kao i prvi tim Tuzlaka, a zatim i Krajisnik sa kojim je stigao do cetvrtfinala Kupa i osigurao mu je ostanak u drustvu najboljih.![]()

Nije slučajno ovaj došao..sjetite se svi boda Krajišnika u Srebreniku..svima je to bilo sumljivo tad..
Al izgleda da je postojala već odavno veza izmedju naši čelnika i Sadikovića..
Ja mislim da je ovaj još jedan u nizu piuna koji će postavjat sastav koji mu Ado i ostala kompanija izdiktira prije utakmice..
Možda jedina pozitivna što je sa strane pa će imat više autoriteta kod igrača nego što je slučaj bio kod Gilija..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je Sadiković nema govora.. ali NEslužbeno je da je potpisao, nije još dogovorio 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Danas igrači izjave pisali, cirkus izgleda.. sinoć pili i zbog toga.. neka neka, nek se uvodi red
ne bi o imenima mada svi znaju naši ko je to heh.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hajd što neznaju igrat,gore je što su se ufurali u neke zvijezde..puno djeca gledaju tv..Benjo_AFC86 je napisao/la:Danas igrači izjave pisali, cirkus izgleda.. sinoć pili i zbog toga.. neka neka, nek se uvodi redne bi o imenima mada svi znaju naši ko je to heh.

Nije sigurno Hamza,Damir Smajlović itd..

OFK Gradina Srebrenik
ja sam za sadikovica murinjo,al et nema veze.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.