Ahh za to neznam, meni je svaka isto vazna!! Za to si upravu, al tako je svugdje na svijetu ne samo u BIGsin3x je napisao/la:igrao je za jugoslaviu,opet karizmu je imao u jugoslaviji... ostalo manje vise stoji ali samo zato sto je rodjen tu a ne da je promovise evo kao npr. dzeko ili sta ti ja znam vec... a ne odgovaras mi zasto nema na svakoj tekmi 30 k ljudi????Fudo je napisao/la:Jeste svojim igrama, svojom karizmom kao igrac, i sto pored njegovog imena pise Bosna i Hercegovina, i sto nikad nista lose nije rekao!!! Negdje sam citao, ja mislim 50 nejboljih igraca na svijetu, i tu pise Safet Susic (Bosnia) ahh koji merak....sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Haaa sta rece i ostade ziv.sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
Zamisli Engleza polupijanog i da hukne tako negdje u septembru 2008 sa fenomenalnim pitanjem sa cim nas je Capello zaduzio.Bio bi u pravu ali bi onda nakon par mjeseci zacepio gubicu i navijao za svoju repku.Kao da se nista nije desilo.
Ove me gluposti iritiraju.
Prvo reginalno pa onda nenormalno.

NAJBOLJI IGRAC POD UEFA,FIFA i ostali curcevi u zadnjih 50 godina u BIH je ZVANICNO SAFET SUSIC.

Ne Braco,Barbarez,Jelic,Kerkez,Hrgovic itd
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahah stvarno si glup , izvini , al moram ti reci .. Kao prvo ja nigdje nisam napisao da imam nesto protiv toga da se igraju utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine na nasem najvecem stadionu , naprotivDenizmare je napisao/la:Slusaj djecarac, ko zna bilo sta o Papetu ne govori tako,ali si vjerovatno zelen pa ti se ne moze zamjeriti. Nazivati nekoga papkom,seljakom nije u redu. Drugo vi ste digli Ciru u nebesa,a o njegovom patriotizmu sve znamo,tako da ako nisi clan komisije koja odredjuje ko je patriota onda suti.Popeli ste mi se sa tom pricom o patriotizmu. Zasto Kosevo? Zato sto bi protiv recimo portugala uzivo gledalo 35000 ljudi,a ne 15. I ja izmedju ostalih,ali je bilo nemoguce doci do karte koje su bile bolesno skupe na crno i osim dijaspore malo ko ih je mogao priustiti.DdIiNnOo je napisao/la:Uopste nije problem gdje da se igra , vec jednostavno nemoj da pljujes na Zenicu i Bilino Plje , dosta truda , rada , novaca je do sada ulozeno da bi nam reprezentacija imala priblizno normalne uslove za odigravanje utakmica , a Boga mi ostvarivani su i zavidni rezultati ....... Al papak vjerovatno nezna ili nece da zna to sve , jer vjerovatno je poceo da se interesuje za reprezentaciju od baraza prosle godine , a gdje ste "gospodinu" Susicu ("legendo BiH fudbala") bili do sada , kad nam je najvise trebalo ..... Seljak od Zavidovica ......SRAMOTA !!!!!!
Krijes se iza racunara i nekog nazivas papkom,idi gledaj crtani pa na spavanje.
Opet cu citirati Misimovica: ,,zato sto smo takvi kakvi jesmo necemo nikad nigdje otici,, Niko nam ne valja,samo je pitanje vremena kad ce doci na red,danas Pape,sutra Dzeko, Prekosutra Pjanic......

A to sto ja imam nesto protiv njega , to je moja licna stvar i nemoze niko da mi to uskrati , jer ipak kaze se bar da je Bosna i Hercegovina demokratska zemlja ....
zivio stari

Čelik do bagro
Nemozes tako gledati,...London ima vise stanovnika od cijele Bosne tako da im je mnogo lakse napuniti neki stadion, a i ljudi u eng imaju vise para!!!sin3x je napisao/la:ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
- velez_mostar
- Kontakt:
Nije bas da stanujem na Bilinom Polju ,pa da svako kolo dolazim na utakmicu ,ima Zenicana koji na Tv-u gledaju tekmu ,a ima i onih koji kupe 10 karata ,i onda ja dodjem iz Mostara ,pa placam jug 50 maraka ,a na karti pise cijena 10 maraka ,dok dodam benzin ,skakanje ,jeb.avanje..tako da nema upoce potrebe meni glumiti navijaca ,zivio!sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
e pa nadjes jarana preko neta kao mene odem ti ja uzeti kartu i dobijes je po cijeni sto i jeste.. najlaksi posao XD..velez_mostar je napisao/la:Nije bas da stanujem na Bilinom Polju ,pa da svako kolo dolazim na utakmicu ,ima Zenicana koji na Tv-u gledaju tekmu ,a ima i onih koji kupe 10 karata ,i onda ja dodjem iz Mostara ,pa placam jug 50 maraka ,a na karti pise cijena 10 maraka ,dok dodam benzin ,skakanje ,jeb.avanje..tako da nema upoce potrebe meni glumiti navijaca ,zivio!sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
@hare(sto sve zna) gore je prica o tome bila sta je neko nekoga zaduzio.. i mozda bi tako i mi trebali pa da se ne brinemo kao ni capello napravimo svoj wembly ... capello nije englez pa je sigurno znao o toj repki vise nego pape o nama .. ali nije na meni da sudim patriotizam nego ove glupo izjave..
Pa normalno da je Capelo znao vise o Englezima nego Pape o svojim pa i mi znam za ove nase njemce,francuze,i u hr sto igraju. Iskreni budite pa recite da znate gdje igra Mravac i oni u Turskoj ne znate ime kluba rec 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Uglavnom Pape zna vise nego Ciroguz 

Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 13 maj 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Sin3x eto u pravu si sve sto navede.
Ali opet nema nista od tvojih ''lijepih'' zelja.
Niti se ti pitas niti neko deseti.
Vec koje ne-placen za to.
Sad se bas nece uzinat igrati tamo gdje bi vam cejf bio
Vec koje ne-placen za to.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ahahha mislis na ove gore da ne igraju na BP???? ma ne znam ali sto znam da jedno vrijeme repka nije mogla uopste igrati na BP tako da to i nije tako nemoguce... XDharishp je napisao/la:@Sin3x eto u pravu si sve sto navede.
Vec koje ne-placen za to.![]()
ahahahahahharishp je napisao/la:Haaa sta rece i ostade ziv.sin3x je napisao/la:ahahahahha svi ste smijesni... eto koliki ste navijaci.. ja sam u svom prvom postu rekao da mi je svejedno ali evo sad ovaj velezovac i ovaj iznad mene bi isli na utakmicu naravno svi bi isli na portugal a ko bi isao na azerbejdjan ili armeniu??? ako ste navijaci budite do kraja a ne samo na neke jer pravi navijac ne ide gledati suparnicki tim nego svoj... @denizmare a zasto da nam valja neki covjek koji nas nije nicim zaduzio????
Zamisli Engleza polupijanog i da hukne tako negdje u septembru 2008 sa fenomenalnim pitanjem sa cim nas je Capello zaduzio.Bio bi u pravu ali bi onda nakon par mjeseci zacepio gubicu i navijao za svoju repku.Kao da se nista nije desilo.
Prvo reginalno pa onda nenormalno.![]()
NAJBOLJI IGRAC POD UEFA,FIFA i ostali curcevi u zadnjih 50 godina u BIH je ZVANICNO SAFET SUSIC.![]()
Ne Braco,Barbarez,Jelic,Kerkez,Hrgovic itd

A šta je sa Terkešom i Jakirevićem ,starim zaboravljenim asovima

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Zasto nasi ljudi kad se da neka kritika odmah "ti papak, seljak ti ces meni govorit".
Npr. Kazes jaranu prljav ti je stan, wc solja ti je usrana. Umjesto da odgovor bude, znam nisam imao vremena, **** ga ja lijen ovo ono. Neg dobijes pogled i ispadas supcina.
Npr. Kazes jaranu prljav ti je stan, wc solja ti je usrana. Umjesto da odgovor bude, znam nisam imao vremena, **** ga ja lijen ovo ono. Neg dobijes pogled i ispadas supcina.
Terkes je odlican momak.Frajo je bio jedan od egzikutora i to dva gola zabio kad smo Svabe mladu repku demolirali sa 5-1.U Zadru je a prije sezone dvije bio najbolji strelac NHL
Ali ima tu jos Nedvida,Vidica i ostalih lavova.
Ali ima tu jos Nedvida,Vidica i ostalih lavova.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haaa sta rece i ostade ziv.

NAJBOLJI IGRAC POD UEFA,FIFA i ostali curcevi u zadnjih 50 godina u BIH je ZVANICNO SAFET SUSIC.
Ne Braco,Barbarez,Jelic,Kerkez,Hrgovic itd[/quote]
ahahahahah
gdje se sjeti strašnog Kerkeza
[/quote]
Heheheh ludo...A dali se ko sjeca Bruna Akrapovica
...Kad je ludjak dao go u izraelu i to super euro gol...i citam sljedeci dan u novinama..Akrapovic glumi ronalda....kad nisam zaplakao hehehe

Ne Braco,Barbarez,Jelic,Kerkez,Hrgovic itd[/quote]
ahahahahah

Heheheh ludo...A dali se ko sjeca Bruna Akrapovica

Gdje se necu sjetiti legendarnog Brune...debitant sa 35 godina hahahha pa to samo kod nas ima
Bruno zvani dizelaš, a može i remorker...strašnio trio iz Cottbusa Akrapović - Hujdurević - Piplica zvani cirkusant okosnica naše selekcije svojevremeno pod palicom najveceg fudbalskog maga Bake Il Fenomena kojem je Barbarez (u ta doba prvi strijelac Bundesa) igrao libera hahahha

Bruno zvani dizelaš, a može i remorker...strašnio trio iz Cottbusa Akrapović - Hujdurević - Piplica zvani cirkusant okosnica naše selekcije svojevremeno pod palicom najveceg fudbalskog maga Bake Il Fenomena kojem je Barbarez (u ta doba prvi strijelac Bundesa) igrao libera hahahha

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
soko je napisao/la:Zasto nasi ljudi kad se da neka kritika odmah "ti papak, seljak ti ces meni govorit".

edit: evo jedne novije slike akrapovica

Koliko se ja sjecam ti "cirkusante" je na kosevu dijelio samo jedan golcic da se direktno plasiramo na prvensvo

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- bilino polje
- Kontakt:
da nexe igrati mozda na neutralnom terenu u hrvaqckoj sloveni njemackoj gdje nemozemo dobiti ni luxemburg zna se sta je bilino polje dok budemo gledali finansije nikada necemo gledati repku na nekom velikom prvenstvu... a nisam protiv koseva treba se igrati logicno ali ako taj stadion nezadovoljava nemora govoriti igrat ce mo svugdje samo u zenici necemo to je hvala zenici i bilinom polju sto je dosada bilo domacin reprezentaci safet susuic je za mene fujjjjjjjjjjjj jel on nevoli zenicu jer je otjeran iz celika prije nego sto je otisao u sarajevo.......... safete nisi dobro dosao ni ti kod nasharry_90 je napisao/la:sta ti pises balavcu,covjek rekao da za velike tekme treba igrat na Kosevu,zbog financija itd.skontaj kleopatrin malobilino polje je napisao/la:safet susic .... fujjj
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
rece to napaljeni klinac 

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.