samo nek teren bude spreman...da ne hodamo dzaba...)ComyZV je napisao/la:Sad sam još uvjereniji u našu pobjedu,nikakav veći motiv nije potreban ....
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
U Banovićima već teren počeo da se čisti da bi bio spreman za subotnju utakmicu sa Veležom.Ako bijelo gov.no ope zapada nece se popuštati lopata iz ruku.
1947!
Istoj ovoj Budućnosti su oduzeti bodovi protiv Širokog 0:3, zato što nije očistila teren. Prema njima nemaju isti odnos. Trebali bi zaprijetiti, kao i Drina da će istupiti iz lige ukoliko se ne primjene isti aršini za sve.ComyZV je napisao/la:Sad sam još uvjereniji u našu pobjedu,nikakav veći motiv nije potreban ....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- neutralan__
- Kontakt:
dobro je kad se cisti neka bude spreman na vrijeme ako treba ici cu i ja cistitt al da to bude kako treba da se ne osramotimo kao neki sto nisu ocistiliLjumani_Banovici je napisao/la:U Banovićima već teren počeo da se čisti da bi bio spreman za subotnju utakmicu sa Veležom.Ako bijelo gov.no ope zapada nece se popuštati lopata iz ruku.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sutra u 10 ... dace nam lopate siguran sam ...neutralan__ je napisao/la:dobro je kad se cisti neka bude spreman na vrijeme ako treba ici cu i ja cistitt al da to bude kako treba da se ne osramotimo kao neki sto nisu ocistiliLjumani_Banovici je napisao/la:U Banovićima već teren počeo da se čisti da bi bio spreman za subotnju utakmicu sa Veležom.Ako bijelo gov.no ope zapada nece se popuštati lopata iz ruku.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:sutra u 10 ... dace nam lopate siguran sam ...neutralan__ je napisao/la:dobro je kad se cisti neka bude spreman na vrijeme ako treba ici cu i ja cistitt al da to bude kako treba da se ne osramotimo kao neki sto nisu ocistiliLjumani_Banovici je napisao/la:U Banovićima već teren počeo da se čisti da bi bio spreman za subotnju utakmicu sa Veležom.Ako bijelo gov.no ope zapada nece se popuštati lopata iz ruku.
hahaha

- Giallorossi
- Kontakt:
hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nece niko... svi su tu, jos jedna novost Adnan Jahić ipak ostao u klubu i mogao bi da zaigra u startnoj postavi.Giallorossi je napisao/la:hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ?
1947!
- Giallorossi
- Kontakt:
jel vas osho onaj Huskic napadac,govorilo se da ce otici u rusiju ?Ljumani_Banovici je napisao/la:nece niko... svi su tu, jos jedna novost Adnan Jahić ipak ostao u klubu i mogao bi da zaigra u startnoj postavi.Giallorossi je napisao/la:hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Haskić, nije nigdje otisao, ali trebao je Emir Halilović otići i bio na probi na kojoj nije zadovoljio. Sada je povrijedjen nema ga na terenu mozda 1,5 mjesec.Giallorossi je napisao/la:jel vas osho onaj Huskic napadac,govorilo se da ce otici u rusiju ?Ljumani_Banovici je napisao/la:nece niko... svi su tu, jos jedna novost Adnan Jahić ipak ostao u klubu i mogao bi da zaigra u startnoj postavi.Giallorossi je napisao/la:hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ?
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:nece niko... svi su tu, jos jedna novost Adnan Jahić ipak ostao u klubu i mogao bi da zaigra u startnoj postavi.Giallorossi je napisao/la:hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ?
bas me zanima kakva ce formacija bit i ko bi mogao igrati stopera ca Cergom
- Giallorossi
- Kontakt:
sretno u zvorniku makar bod 

- neutralan__
- Kontakt:
hvalaGiallorossi je napisao/la:sretno u zvorniku makar bod

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala ti brate moj.Giallorossi je napisao/la:sretno u zvorniku makar bod

1947!
-
- Kontakt:
Stoperi Cerga i Omic milion %...ako jedan od njih ne bude povrijedjen....neutralan__ je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:nece niko... svi su tu, jos jedna novost Adnan Jahić ipak ostao u klubu i mogao bi da zaigra u startnoj postavi.Giallorossi je napisao/la:hocel ko propustiti utk, sa Drinom osim Zrnanovica kod vas ?
bas me zanima kakva ce formacija bit i ko bi mogao igrati stopera ca Cergom
- neutralan__
- Kontakt:
aham,a ko bi onda mogao umjesto Omica na desnog beka??
-
- Kontakt:
pa Kukija,nema ko drugi,lijevo Cola i to je to sto se tice pozadi;)neutralan__ je napisao/la:aham,a ko bi onda mogao umjesto Omica na desnog beka??
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Murga,Kukija,Oma,Cerga,Cola,Sloma,Sara,Jaha i Pirija, Haska i ŠmigiHodza_manLju je napisao/la:pa Kukija,nema ko drugi,lijevo Cola i to je to sto se tice pozadi;)neutralan__ je napisao/la:aham,a ko bi onda mogao umjesto Omica na desnog beka??
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
pa dobro opet nije lose dobar je KukijaHodza_manLju je napisao/la:pa Kukija,nema ko drugi,lijevo Cola i to je to sto se tice pozadi;)neutralan__ je napisao/la:aham,a ko bi onda mogao umjesto Omica na desnog beka??
- Giallorossi
- Kontakt:
Murga,Kukija,Oma,Cerga,Cola,Sloma,Sara,Jaha i Pirija, Haska i Šmigi[/quote]
a dzimi i Dekan ?
a dzimi i Dekan ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.