Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
On i Demirovoć su sada 10 - 15 miliona igrači.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najvjerovatnije posudba ili ostanak u Malmeu do kraja sezone. Trenutno će teško upast u prvi tim Atalante..
Pa da, tako si ti pisao kad smo ovdje o njemu pričali Tristan10, ReX i ja. Daj nam Šerbečića majstore

viewtopic.php?p=7334862#p7334862
Ma jok daj nam i Memiju iz super jake Danske lige.Cuj reprezentativac iz yebenog Hobrea hahahah
Stoperi su iz Bundeslige, Ruske lige, Holandije, Poljske, nadam se i iz nase lige tj Serbecic iz Sarajeva. Ovaj nema mjesta ni na sirem spisku.
Ovaj ako imao karijeru Zukanovica moze biti prezadovoljan.
Lik je tada igrao u yebenom Hobreu ili kako se vec zove klub. Neces u repku zvati lika u takvim okolnostima.Vucevich je napisao/la: ↑29 jan 2021, 14:50Pa da, tako si ti pisao kad smo ovdje o njemu pričali Tristan10, ReX i ja. Daj nam Šerbečića majstore![]()
viewtopic.php?p=7334862#p7334862
Ma jok daj nam i Memiju iz super jake Danske lige.Cuj reprezentativac iz yebenog Hobrea hahahah
Stoperi su iz Bundeslige, Ruske lige, Holandije, Poljske, nadam se i iz nase lige tj Serbecic iz Sarajeva. Ovaj nema mjesta ni na sirem spisku.Ovaj ako imao karijeru Zukanovica moze biti prezadovoljan.
Momak se razvio i postao nas najbolji defanzivac.
Stoper Atalante Boško Šutalo:
"Općenito, otkako je prije četiri godine stigao Gasperini, klub stalno napreduje, a meni taj sustav s kojim igramo potpuno odgovara. Od svih igrača traži aktivnu igru, pa i od nas stopera, koji smo često s loptom i u prilici otići u napad."
"Eto, mi igramo s tri nazad, no to potpuno drukčije izgleda od onog što sam igrao s Osijekom. I od nas stopera očekuje se ulazak u suparnički šesnaesterac, Gasperini me stalno tjera naprijed."
"Općenito, otkako je prije četiri godine stigao Gasperini, klub stalno napreduje, a meni taj sustav s kojim igramo potpuno odgovara. Od svih igrača traži aktivnu igru, pa i od nas stopera, koji smo često s loptom i u prilici otići u napad."
"Eto, mi igramo s tri nazad, no to potpuno drukčije izgleda od onog što sam igrao s Osijekom. I od nas stopera očekuje se ulazak u suparnički šesnaesterac, Gasperini me stalno tjera naprijed."
Gdje to? Na treningu mozda. Odigrao ukupno 168 minuta ove sezone.Drape je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:16Stoper Atalante Boško Šutalo:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako je kvalitet, izborit će se za mjesto u Atalanti. Ako se tu ne izbori, mislim da je to znak da je precijenjen. Tako da je na njemu sve.
"We need to suffer. And we need to fight."
E moj Anele od toliki silni Quracspora ti naso da ides u Atalantu. I to jos za 8m eura.. A mogao si za 350k eura otic u Antaliju i slicno.. Ncnc nikad od tebe igraca za repku!
Majstore samo hrabro i sa srecom!!

Majstore samo hrabro i sa srecom!!

@igrajlopte 🐦
Mislim, bez naravno dokaza, da je samo pitanja vremena kada ce se saopstiti transfer. Mozda vec danas/veceras Atalanta i Malme izjave da su se dogovorili.
Ja sam prije neki dan rekao da Malme nece pustiti za 5-6 miliona a da nece moci dobit 10 pogotovo u corona vremenu, 8 miliona eura za stopera je vanserijski..
Danas je izao intervju u lokalnoj novini sa predsjednikom upravnog odbora, koji nije zelio da komentarise ali medju redove se moglo naslutiti da je deal veoma blizu. Sinoc su cak imali i sastanak, odnosno neku vrstu skupstine i sta vec gdje su diskutovali neke stvari ali kao prodaja Anela nije jedna od njih.
Tik tok...

@igrajlopte 🐦
@Rex ako je istina, mora ti se odati priznanje kao glavnom insajderu Svecke 

Moj jaran Mirso suti ... pametno jarki !!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Malme u 19 sati veceras igra prijateljsku utakmicu. Ako ne bude igrao mislim da je stvar jasna.
Nisu valjda ludi ga igrati ako je transfer blizu. 
Ovi javljaju da ce ipak igrati veceras unatoc pricama o transferu.

Ovi javljaju da ce ipak igrati veceras unatoc pricama o transferu.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 jan 2021, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Mirso je malo spustio loptu, pametno
Mada bi se mogo nekad javit, da prenese koju informaciju iz prve ruke.

Mada bi se mogo nekad javit, da prenese koju informaciju iz prve ruke.
Odlican transfer, odlican! Prije svega pametan
ko ce ostati na ovoj temi od kojekakvih bhpl justina na ovoj temi, ako se transfer izjalovi:-)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma nece se izjaloviti, decko je zasluzio ovo uvjeren sam da ce dobiti pravu priliku tamo i da ce pokazati sta zna, pravi sistem fudbala koji njemu pase, stoper koji voli da ima loptu u nogama i koji zna sta ce s njom u svakom momentu
Piše ovdje da se Napoli uključio u trku i da još nema zvanične ponude od Atalante
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... anna-anda/
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... anna-anda/
Zabari zele da placaju u ratama. Malme nije fan toga. Vrlo moguce da ostane u Svedskoj jos pola godine ako nista drugo.. ali eto dug je dan. 

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.