Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhpremierliga12
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la bhpremierliga12 » 08 sep 2018, 19:24

Ima li se gdje vidjeti individualna statistika danasnjeg meca? Bas me zanima koliko je Pjanic pretrcao?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 sep 2018, 19:24

avenija je napisao/la:Vijecete pravo lice Topalbecirevica nakon poraza ko je sta je kako se unosi nemir u reprezentaciju i kreira misljnje javnosti.
Mislio sam baš pisati o njemu, ali rekoh prepustiću to nekom' drugom. Potpisujem tvoju konstantaciju. Sve je jasno onome ko prati rad Sabahudina Topalbećirevića. Već mi nedostaju komentatori BHT1.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2018, 19:24

Ovaj Sehic stvarno nije normalan momak. U fenjerasu u Turskoj grije klupu a kad got brani u Reprezentaciji kao da je golman iz top svjetskih klubova. Bodove pisi igru brisi. Nije ni cudo kada znamo sta nam se desilo pred ovu utakmicu i koliko smo bili osakaceni. A opet kad pogledas zamalo ih ne dobismo u henikepu.
U idealnim uvjetima niti jedan igrac iz zadnje linije ukljucujuci i golmana ne bi tu igrao a u sredini bi Besic bio unutra. Kad malo bolje promislim i pokusam vidjeti koga se moglo pretpostaviti igracima koji su istrcali ne vidim nikog tko je trebao biti u prednosti nad igracima koji su poceli utakmicu. Naravno da u obzir uzimam protivnika.
Protiv Austrije bi Krunic morao poceti, Todorovic i Nastic takodjer, Besa u sredinu i mi dobivamo utakmicu. Treba pozvati jos jednog stopera zlu ne trebalo. Bodovi su tu i to je jedino dobro iz danasnje utakmice.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2018, 19:26

Sjeverna Irska je u zadnje 8 utakmica pobjedila samo jedan

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2018, 19:26

Moggi je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Dobro si ti reko nismo daleko od andore... nikad gore nismo izgledali , nikad vise amatera u repki...bajic saric kjosevski civic visca... sparta u21,Istanbul bb, Samsung galaxy s8, Dresden 2njemacka, ekipa uvjek igra za opstanak, Standard, erzurum zumzunikad losiji timovi gdje nam igraju igraci....mi smo trebali nakon sp2014 da postanemo velika ekipa da dignemo sve na jedan veci Level Ali sam se prevario, izgleda sve gore i gore...bit ce zanimljivo gledat u utorak kako ce to sve izgledat .
ako reprezentaciju pratis od 2014, a mislim da je tako
:rol: ja kad sam pratio repku ti se nisi bio ni rodio... Ja sam uzivo gledo i jakirevica i mulinu kerkeza mikelinija, crnogorca, biscevica, hotu, ikanovica, tolju,miskovica,bosnjaka, i sve te igrace koje ti ne poznajes. Tako da ne lupaj gluposti. Tanki smo totalno htjeo ti to priznat ili ne.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 sep 2018, 19:29

Drape je napisao/la:Da mi je optimizam ovih koji današnju pobjedu vide kao "planski, smišljeno i sinhronizovano puštanje incijative protivniku i čekanje i korištenje svojih prilika".
To veze s mozgom nema, ovo nit je neka organizovana defanziva niti je ovo bilo igranje na kontre vec cista nafaka.

Stoji to sve da je Sj. Irska ozbiljna reprezentacija ipak, da smo u gostima igrali, da mi nismo kao prije itd. ali ici u Belfast sa 2 stopera na spisku i onakvim Civicem kojem je bolje da se knjige prihvati je stvarno ozbiljna retardacija, jednaka onoj kad smo u Izrael bez napadaca otisli.

Prva i osnovna stvar koju trazim od selektora je da nornalan spisak napravi ali to je za ove idiote pretezak zadatak izgleda. Bazdarevic je makar po tom pitanju bio odlican.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 08 sep 2018, 19:32

Ako ovako budemo igrali kad na terenu budemo imali Kolasinca, Bicakcica, Vranjesa i Todorovica, onda se trebamo dobro zabrinuti. Kad igramo sa Besicem na desnom beku, trecim/cetvrtim lijevim bekom repke, dva stopera koji bi inace sjedili na klupi, onda je najbitnije izvuci dobar rezultat. Kazete da Sjeverna Irska koja inace ne igra otvoreno nas izdominirala. Pa ko se ne bi otvorio kad smo imali Besica na desnom beku jbt? Ljudi su vidjeli da smo velika kriza u odbrani i krenuli su u napad od starta da to iskoriste i sto prije zabiju, ali nisu uspjeli realizirati. Igra je bila losa, ali ja ne znam ko moze realno ocekivati da dominiramo u gostima kod ovakve ekipe obzirom na okolnosti sa svim povredama? Sjeverna Irska nije Armenija. Svicarci su im u dvije tekme uspjeli samo jedan gol zabiti, i to iz penala, sa punim sastavom. A ovdje se pise kako je to ekipa koja inace igra egal sa San Marinom. :crazy: Igra je bila jako losa, i kritike su ok stvar, ali ovdje vlada takav pesimizam kao da smo upravo porazeni od neke bijedne reprezentacije 4:0. Po Prosineckom se sere od kad je zasjeo na kormilo, nekad sa razlogom, pocesto i bez razloga. I ja bih rado da je dosao Vlado Petkovic, ali mi nismo imali bolje izbore. Nista necete imati ni od toga sto konstantno bacate ljude u depresiju i kad pobijedimo. Dakle znamo svi da mozemo i moramo bolje sljedeci put, tako da idemo pruziti podrsku u nastavku ove Lige Nacija i kasnije kvalifikacija da to i ostvarimo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 sep 2018, 19:32

Treb'o si otvoriti sa "Baždarević je bio odličan" da znam s čim se surećem i da ne čitam dalje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2018, 19:32

A da malo prestanemo sa pizdrarijama o Amaru, Želji, Sarajevu, prepucavanja PLBIH i slicno.

Vec da priznamo sebi neke stvari: da se mora igrati mnogo bolje, brže, odlucnije, jace u duelima, preciznije u pasovima itd, cak i sa ovakvim sastavom kao danas.
Jest da je falilo igraca, jest da su se morale krpiti neke pozicije, ali tri vezana pasa nismo mogli sastaviti citavu utakmicu :damn: ...mislim, jbg mora se sve to mnogo bolje.

Imamo brze igrace po krilima koji znaju probiti, Duljevića i Višću, niti jedan da dobije preciznu loptu, pa da nešto proba probiti...ništa, potpuno odsjeceni....sredina lutala citavu utakmicu, potpuno smo izgubili bili bitku na sredini...nece valjati ako nas i austrijanci nagaze na sredini.
Mora se više trcati, ulaziti u duele, ako treba i udarati po cijenu kartona, al ne dati protivniku da se igra viktorije ispred našeg 16-erca.
Valjda Robi malo to prodrma pred Austriju, shvatio je i on da ovo danas ne valja qrcu, nije glup frajer.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 sep 2018, 19:33

Madal je napisao/la:
Drape je napisao/la:Da mi je optimizam ovih koji današnju pobjedu vide kao "planski, smišljeno i sinhronizovano puštanje incijative protivniku i čekanje i korištenje svojih prilika".
To veze s mozgom nema, ovo nit je neka organizovana defanziva niti je ovo bilo igranje na kontre vec cista nafaka.

Stoji to sve da je Sj. Irska ozbiljna reprezentacija ipak, da smo u gostima igrali, da mi nismo kao prije itd. ali ici u Belfast sa 2 stopera na spisku i onakvim Civicem kojem je bolje da se knjige prihvati je stvarno ozbiljna retardacija, jednaka onoj kad smo u Izrael bez napadaca otisli.

Prva i osnovna stvar koju trazim od selektora je da nornalan spisak napravi ali to je za ove idiote pretezak zadatak izgleda. Bazdarevic je makar po tom pitanju bio odlican.
eee, da je ono Meša imao sreće k'o što je Robi imao danas, pitanje je gdje bi mu bio kraj.. :P
Volim te Bosno!!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 sep 2018, 19:35

Ostvariti dvije domace pobjede i u junu na turniru sa Rusijom, Velsom i Ukrajinom traziti plasman na Euro :mrgreen:
Don't believe the hype.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 08 sep 2018, 19:35

Moggi je napisao/la:
Dobro si ti reko nismo daleko od andore... nikad gore nismo izgledali , nikad vise amatera u repki...bajic saric kjosevski civic visca... sparta u21,Istanbul bb, Samsung galaxy s8, Dresden 2njemacka, ekipa uvjek igra za opstanak, Standard, erzurum zumzunikad losiji timovi gdje nam igraju igraci....mi smo trebali nakon sp2014 da postanemo velika ekipa da dignemo sve na jedan veci Level Ali sam se prevario, izgleda sve gore i gore...bit ce zanimljivo gledat u utorak kako ce to sve izgledat .
ako reprezentaciju pratis od 2014, a mislim da je tako
:rol: ja kad sam pratio repku ti se nisi bio ni rodio... Ja sam uzivo gledo i jakirevica i mulinu kerkeza mikelinija, crnogorca, biscevica, hotu, ikanovica, tolju,miskovica,bosnjaka, i sve te igrace koje ti ne poznajes. Tako da ne lupaj gluposti. Tanki smo totalno htjeo ti to priznat ili ne.
bas zato sto sam gledao sve te igrace i smece koje je nastupalo dao sam zakljuciti da repku pratis od 2014.
tako da ne lupaj ti gluposti
Zarathustra

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 sep 2018, 19:36

xavi26 je napisao/la: eee, da je ono Meša imao sreće k'o što je Robi imao danas, pitanje je gdje bi mu bio kraj.. :P
Ma i on je smece od selektora i jednaku je srecu imao kao Robi danas samo sto je bila rasporedjena na vise utakmica. Al' sam siguran da bi sa Mesom makar imali stopera na klupi danas.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 08 sep 2018, 19:36

akisarajevo92 je napisao/la:Ostvariti dvije domace pobjede i u junu na turniru sa Rusijom, Velsom i Ukrajinom traziti plasman na Euro :mrgreen:
mi cemo se vec do tad plasirati na euro, tako da ce nam to biti revijalne utakmice ;)

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 08 sep 2018, 19:38

Miske01 je napisao/la:Sastav klimav, ali dobijamo ovo. Pa nisu Njemačka majku mu
:opaopa:
BHF

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2018, 19:40

Vucevich je napisao/la:Sjeverna Irska je u zadnje 8 utakmica pobjedila samo jedan
Pa evo i dalje su ostali na jednoj pobjedi. Interesantnije bi bilo da si napisao tko ih je pobjedio i koliko su imali nerijesenih u tih zadnjih 8 utakmica. Osim toga igrali su zadnje EP i britva im je falila da odu i na SP. Ne bih rekao ni da im je grupa bila prelaka. Svabe i Cesi cini mi se. Svicarci im u 180 minuta nisu zabili gol. Morao se sudac umjesati u barazu za SP. Nisu oni bauk ali ja bih danas prije utakmice u ovakvim uvjetima potpisao bod. Jako nezgodna domacinska momcad, sulude snage i trke. Da znaju bili bi SP.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 sep 2018, 19:46

ovdje se prica o Grckoj, Atleticu, Mourinhu kao da smo mi ovako planski igrali a ne zato sto se nismo mogli sastaviti od kolicine neznanja :lol:

cista nafaka
Don't believe the hype.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2018, 19:46

dubrovnik je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Sjeverna Irska je u zadnje 8 utakmica pobjedila samo jedan
Pa evo i dalje su ostali na jednoj pobjedi. Interesantnije bi bilo da si napisao tko ih je pobjedio i koliko su imali nerijesenih u tih zadnjih 8 utakmica. Osim toga igrali su zadnje EP i britva im je falila da odu i na SP. Ne bih rekao ni da im je grupa bila prelaka. Svabe i Cesi cini mi se. Svicarci im u 180 minuta nisu zabili gol. Morao se sudac umjesati u barazu za SP. Nisu oni bauk ali ja bih danas prije utakmice u ovakvim uvjetima potpisao bod. Jako nezgodna domacinska momcad, sulude snage i trke. Da znaju bili bi SP.

8 utakmica: 5 poraza, 2 remija, 1 pobjeda.

Izgubili za redom 3 utakmice kod kuce.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 sep 2018, 19:47

akisarajevo92 je napisao/la:Ostvariti dvije domace pobjede i u junu na turniru sa Rusijom, Velsom i Ukrajinom traziti plasman na Euro :mrgreen:
Kakvom junu? Izgleda da si gledao uvodnu emisiju na Pinku :mrgreen:

Taj playoff će se igrati u martu 2020-te, a ne u junu 2019-te kako rekoše na Pinku danas, u tom periodu će se igrati kvalifikacije :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 sep 2018, 19:49

Ja tek sada vidim da je nas lijevi bek na danasnjoj utakmici igrac u21 ekipe Sparte Prag :shock: :shock: :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hansbosna i 13 gostiju.