SMR187 je napisao/la:Momci nema razloga da se psuje ikome, smirite se malo. Forum je, nije korida.
Navijao sam za Velez iskreno da pobijedi, ali nemate koga kriviti osim Ibru koji je takticki totalno kiksnuo u drugom poluvremena i igrace koji nisu imali snage za posten napad u zadnjih pola sata. A najveci kiks su napravili navijaci tako sto su prelose podnijeli ono izjednacenje. Unistavanje stadiona je dno dna i najgluplja stvar koju neko moze uraditi.
Svi kukamo kako su losi stadioni u ligi, kako se nema uslova, a onda odes i nekome demoliras stadion.
Brinuli ste se i za eventualnu kradju Olimpika, kao i sto je i vecina nas ostalih ocekivala ali ne.
Imali ste sve u svojim rukama, odlicno sudjenje, 0-2 na poluvremenu i niste uspjeli uzeti tri boda
100% si upravu, sudija je po meni bio OK, mozda neka sitnija greska ali nije uticala previse na igru i rezultat, svakome se desi. Meni jedino nije jasno onakav pad u drugom poluvremenu. Cak sta vise msm da nije u pitanju nespremnost nasih igraca neg treba i nervoza, strah. Gledao sam ih na pripremama i protiv Sarajeva i u Antaliji kao i protiv Sarajeva u Kupu, trcali su straano. Msm da nije nespremnost nego strah i trema. Bilo kako bilo umjesto da ih dokrajcimo u prvom poluvremenu, mi smo napravili veresiju i sami krivi za remi.