FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 21 sep 2009, 15:09

ibra_barca je napisao/la:neznam stvarno zašto igra onaj busqets, ono je, za mene najlošiji igrać Barce, sigurno igra radi oca, nema tehnike, nema brzine, nema snage, baš ništa, najlošiji je, ubjedljivo, valjda ce guardiola shvatiti da on nije igrać za našu Barcu, ostalo je sve exstra 8-)
alo ba sjecas se u finala lige prvaka kako je odigrao ??a momak je mlad jos ima vremena nebi ga forsirao inace pepe i meni je smetalo malo sto igra ali neka njega !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2009, 15:51

Ne rise ,preksonoc je bio jedan od boljih,samo sto je ima onu gresku kod gola,ostao je fanstasticno odigrao,kako je asistirao Ibri,majstorski lopta sa pola terena...uostalom da je los kao sto pricas nebi igrao za Spaniju pored toliko dobrih igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 21 sep 2009, 16:29

ibra_barca je napisao/la:neznam stvarno zašto igra onaj busqets, ono je, za mene najlošiji igrać Barce, sigurno igra radi oca, nema tehnike, nema brzine, nema snage, baš ništa, najlošiji je, ubjedljivo, valjda ce guardiola shvatiti da on nije igrać za našu Barcu, ostalo je sve exstra 8-)
Drug izvini,al ovo što si rekao za Busqetsa je čista nebuloza...Protiv Atletika je igrao zadnjeg veznog i to nije njegova prirodna pozicija...on je klasični vezni igrač.Imao je 2-3 kiksa na tekmi,al šta sad...svakom se desi loša partija..Zato je maestralno asistirao Ibraki za prvi pogodak.Snage ima...Tehniku ima...Brzina taman onolika koliko je potrebno za jednog veznog!Drug,nije ovo bosanska liga pa da u ekipi igraju igraci kojima je otac igrao za klub i tako to!Za Barcu i ostale velikane igraju samo najbolji igraci,a ne po babovini i stricevini!Busqets je naša buducnost i jako jako kvalitetan igrač!Sjeti se samo prošle sezone i vidjet ćeš da je momak odigrao za 10 !
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 sep 2009, 18:12

Imao je jednu gresku u zadnjem mecu, a ostalo je bilo dobro. uvijek je bio dobar, igrao dobro. sjeti se el clasica prvog kako je odigrao, zatim finala lige prvaka. zato se dobro skontaj kakav je on ustvari igrac.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 sep 2009, 18:20

ma busqets je tito kakve samo igrace ima barca i to sve iz svoje skole ,ostali samo mogu sanjati pa ovaj mali pedro extra igrac, pa jefren ;) gledao sam svaku tekmu prije pocetka sezone i njih dva su buducnost barce !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 21 sep 2009, 19:12

pedro je dobar, al sam cesto gledao busqetsa kako pravi vrlo glupe greske, nije to samo protiv atletica, vec i prosle sezone, on igra nekad lose, nekad dobro, nema neku svoju konstantnost, mislim da je on jos uvjek za klupe, dok jos ne dobije iskustva, nemam nista protiv njega, al zar ne igra y. toure bolje od njega na toj poziciji, da je vezni bio iniesta, xavi i toure, mislim da nebi primili ni jedan go, al dobro je, slijedeci je racing, njih trebamo rijesiti, lagano, ako Bog da 8-)
...rob do bagro...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 sep 2009, 20:17

ma tourea je odmarao samo frajer je je igracina !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2009, 20:43

Pa budi sretan sto nam igraci iz druge postave (sto se tice veznog reda) mogu Atleticu uvaliti pet golova, Yaya se odmarao za dva teska gostovanja koja slijede, sutra protiv Racinga, i u Subotu protiv Malage. Gledaj manekene moraju igrati s prvim timom da bi Xerezu dali pet golova. Jedino sto sam zakljucio u ovoj utakmici i sto jese rezultat dva primljena gola, je da Chygrinsky i Pique ne mogu ciniti stoperski par u buducnosti. Prema konstrukciji i nacinu igre oni su slicni (imaju iste vrline i iste mane) i nema kompenzacije kada jedan napravi gresku. Zato po meni moraju igrati Puyol i jedan od njih dvojce, ali hvala Bogu na toj poziciji nemamo problema jer je tu i Rafa Marquez, a mislim da ce Milito biti prodan, jer puno je pet stopera. Sto sam jos zapazio jeste da Keita mora popraviti sut iz daljine, nekako mi to djeluje nekako frljavo, i protiv Intera je imao cak dobru priliku ali je frljavo opalio po lopti. Na poziciji lijevog beka mislim da vise nemamo problema imamo dva razlicita igraca, gdje Pep moze postaviti jednog od njih dvojci u zavisnosti od protivnika, tj. koliko je opasan ili koliko je supalj na toj strani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2009, 20:46

amerosm je napisao/la:Pa budi sretan sto nam igraci iz druge postave (sto se tice veznog reda) mogu Atleticu uvaliti pet golova, Yaya se odmarao za dva teska gostovanja koja slijede, sutra protiv Racinga, i u Subotu protiv Malage. Gledaj manekene moraju igrati s prvim timom da bi Xerezu dali pet golova. Jedino sto sam zakljucio u ovoj utakmici i sto jese rezultat dva primljena gola, je da Chygrinsky i Pique ne mogu ciniti stoperski par u buducnosti. Prema konstrukciji i nacinu igre oni su slicni (imaju iste vrline i iste mane) i nema kompenzacije kada jedan napravi gresku. Zato po meni moraju igrati Puyol i jedan od njih dvojce, ali hvala Bogu na toj poziciji nemamo problema jer je tu i Rafa Marquez, a mislim da ce Milito biti prodan, jer puno je pet stopera. Sto sam jos zapazio jeste da Keita mora popraviti sut iz daljine, nekako mi to djeluje nekako frljavo, i protiv Intera je imao cak dobru priliku ali je frljavo opalio po lopti. Na poziciji lijevog beka mislim da vise nemamo problema imamo dva razlicita igraca, gdje Pep moze postaviti jednog od njih dvojci u zavisnosti od protivnika, tj. koliko je opasan ili koliko je supalj na toj strani.
:cry: jesmo Hala Madrid...samo 5 komada...al neču počinjati bezpotrebnu raspravu samo da ti sugeriram da kad god si spominjao barcu spominjao si i manekene...nemoj me citirat jer ti neču odgovarati...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 sep 2009, 21:16

amerosm je napisao/la:Pa budi sretan sto nam igraci iz druge postave (sto se tice veznog reda) mogu Atleticu uvaliti pet golova, Yaya se odmarao za dva teska gostovanja koja slijede, sutra protiv Racinga, i u Subotu protiv Malage. Gledaj manekene moraju igrati s prvim timom da bi Xerezu dali pet golova. Jedino sto sam zakljucio u ovoj utakmici i sto jese rezultat dva primljena gola, je da Chygrinsky i Pique ne mogu ciniti stoperski par u buducnosti. Prema konstrukciji i nacinu igre oni su slicni (imaju iste vrline i iste mane) i nema kompenzacije kada jedan napravi gresku. Zato po meni moraju igrati Puyol i jedan od njih dvojce, ali hvala Bogu na toj poziciji nemamo problema jer je tu i Rafa Marquez, a mislim da ce Milito biti prodan, jer puno je pet stopera. Sto sam jos zapazio jeste da Keita mora popraviti sut iz daljine, nekako mi to djeluje nekako frljavo, i protiv Intera je imao cak dobru priliku ali je frljavo opalio po lopti. Na poziciji lijevog beka mislim da vise nemamo problema imamo dva razlicita igraca, gdje Pep moze postaviti jednog od njih dvojci u zavisnosti od protivnika, tj. koliko je opasan ili koliko je supalj na toj strani.
treba sigurno :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

ma protiv intera mu samo preko noge presla
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 21 sep 2009, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 sep 2009, 21:17

Barca još jednom pokazala svoju snagu, Messi i društvo su Atletico rastavili na proste faktore. Momci imaju uigranu taktiku, igraju gospodski nogomet. Pas igra im je neprikosnovena i funkcioniše predobro. Ova Barca može pobijediti bilo koga. Messi je već sada legenda. Onakav igrač se rijetko rađa. Lik je visok 168 cm, a u duelima je jak, ima brzinu, odlično barata sa loptom, ime sve karakteristike koje krase najboljeg igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 sep 2009, 23:53

Pozdrava raja!
I ove godine smo daleko najbolji tim u svijetu, cak i bolji nego posle godine. Mislim da ce i ova godina biti repriza prosle najvjerovatnije, ekipa je jos vise izbalansirana i ima mogucnosti vise nego prosle godine, transferi Ibre, Maxwela i Chigre su veliki dobitak, pametno je to Pep izabrao. Vidi se odma da smo nogo jaci i od Reala tako da misllim da ce i oni dobiti po p.... i ove godine, dzaba ima zvijezde, mi smo puno stabilnija i ozbiljnija ekipa. bice zanimljivo, sutra bi trebali dobiti, a Real u srijedu protiv Viljareala dabogda da dobije, vidjecemo kako ce se galaktiso ponasati protiv ozbiljnijih protivnika.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 22 sep 2009, 00:03

Romariooo je napisao/la:Pozdrava raja!
I ove godine smo daleko najbolji tim u svijetu, cak i bolji nego posle godine. Mislim da ce i ova godina biti repriza prosle najvjerovatnije, ekipa je jos vise izbalansirana i ima mogucnosti vise nego prosle godine, transferi Ibre, Maxwela i Chigre su veliki dobitak, pametno je to Pep izabrao. Vidi se odma da smo nogo jaci i od Reala tako da misllim da ce i oni dobiti po p.... i ove godine, dzaba ima zvijezde, mi smo puno stabilnija i ozbiljnija ekipa. bice zanimljivo, sutra bi trebali dobiti, a Real u srijedu protiv Viljareala dabogda da dobije, vidjecemo kako ce se galaktiso ponasati protiv ozbiljnijih protivnika.
Iskreni da budemo Villareal je slabo ove godine krenuo,a Pellengrini ih poznaje u dusu...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 sep 2009, 00:08

Ma sutra moramo pobjediti,igraci mozda malo umorni al bice sveo ok aBD ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 00:35

ocekujem rutinsku pobjedu sutra.

moja subjektivna prognoza:

1-2

0-1 Messi
1-1 Tchite
1-2 Xavi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 sep 2009, 09:16

Kvota veceras na pobjedu Barce u gostima gledam evo 1,25, pretjerase ga vala, kao da gostuju protiv Celika jbg. Nece biti bas tako lako, mislim da bi Pep u obje ove naredne utakmice trebao igrati s najjacom postavom, da se malo uhodaju i nadaju golova. Isto tako Iniesta bi trebao od prve minute kako bi otvrdnuo, vidi se da dugo nije igrao i trebat ce mu koja tekma da vrati samopouzdanje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 22 sep 2009, 09:31

kad ce el clasico

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 sep 2009, 11:15

bubooty je napisao/la:kad ce el clasico
29.11.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 sep 2009, 11:24

El clasico je 29. novembra.

Gledam evo raspored za cijelu sezonu, i kontam, sledeca dva gostovanja veceras protiv Racinga i u subotu protiv Malage bi trebalo igrati maksimalno sa najjacim sastavom da se pobijedi to. Poslije toga, u srijedu i subotu igramo kuci protiv Dinama Kijev i Almerie, i tu se mogu odmarati pojedini igraci, poslije meca s Almeriom 4. oktobra, zbog reprezentacija nema tekmi sve do 18. oktobra kad igramo u gostima protiv Valencije. Sve to moramo dobiti jer bi se vec u naredna tri meca mogla napraviti razlika u odnosu na Real koji ima tezi raspred, sutra idu u goste Viljarealu, u subotu cekaju kuci Tenerife, onda LP kuci protiv Marseja i 4. oktobra igraju u gostima protiv Sevilje. Dakle, teska dva gostovanja Reala u naredne tri utakmice i tu bi moglo biti lako kikseva, a mi bi trebali maksimalno iskoristiti to.

Inace, sve do El clasica, Real ima puno tezi raspored, u ligi prvaka jos dvije utakmice protiv Milana i pred El clasico u srijedu kuci protiv Ciriha, a u ligi gostuju Gijonu i Atletico Madridu, dok kuci igraju sa Valjadolidom, Geteafeom i Racingom. Bice tu prije derbija njihovih kikseva u gostima sigurno, jedino nase upitno gostovanje je kod Valencije 18. oktobra, poslije toga cekamo Zaragozu, idemo Osasuni, cekamo Majorku i idemo Bilbau. U ligi prvaka igramo dvije protiv Kazana, i cekamo Inter u srijedu pred El clasico, i ta ce sedmica jedino biti teska mislim, ali mozda je i bolje tako jedna jaka utakmica kuci prije Reala da se udje malo u ozbiljnost. Ima dakle prostora za odmaranje i igraca i realno mozemo pobijediti sve utakmice prije El clasica, onda nadodavati Realu kod kuce, pa ce oni poslije ici jos i Valenciji i Bilbau, i mogli bi imati do nove godine opet znacajnu bodovnu prednost, s obzirom da eto imamo samo dva ozbiljnija gostovanja protiv Valencije i Bilbao, te u decembru jos dva laksa Xerez i Deportivo, a kuci cekamo u januaru sve ove teze kao Viljareal, Sevilja itd.

U prvom dijelu sezone Real ima 6 teskih gostovanja (Sevilja, Viljareal, Valencia, Atletico Madrid, Bilbao i Barcelona), dok mi samo 2 (Valencija i Bilbao). Tu cemo ako bogda napraviti lijepu prednost.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 11:52

villareal je pravo jak ali imaju problema sa povredama ,vidjecemo kakav ce sastav izvesti mislim da realu nece biti lako da dobije utakmicu isto tako i barcu ceka tezak posao !
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.