Nisu ni kod nas u upravi ovce vise. Sumnjam da ce ovi sad dozvoliti da neko radi klubu o glavi.Hz-Sa je napisao/la:Svako uvlacenje politicara je lose po klub! Pogotovo ne mogu da vjerujem ove sto govore da ce glasati za ridjana ako potpise tamo neki papir itd ovca ostaje ovca ko da nam on daje pare za gradnju!samo vi tako razmisljajte kad je unistio drzavu unistit ce i klub!Nimalo nisam zadovoljan sa potpisivanjem ugovora sa al sidijem, to je moje misljenje!!! Sad opletite...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Plakalo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
evo igra sani u prvoj postavi 

vi fakat mislite da jedan bakir moze praviti i raditi sta hoce u klubu ciji je 97% vlasnik TAN? ahahahha
Daj ba ohladite malo, uprava ej nasla nacin da rekonstruise kosevo i umjesto da im se klanjamo vi nasli politiku mjesati u to sve,... oj boze,,
Daj ba ohladite malo, uprava ej nasla nacin da rekonstruise kosevo i umjesto da im se klanjamo vi nasli politiku mjesati u to sve,... oj boze,,
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Al nema Benke i Cimija...Nagio je napisao/la:evo igra sani u prvoj postavi
Brinu me te njihove pobrede.
A bogami i Mahatir
Buraz,danasnja situacija je jednostavno takva da bez politike i politicke podrske ne mozes ni javnu halu napraviti,a kamoli sta drugo.Drugog rjesenja nema.I kone su se haman naguzivale Koldzi da im sredi stadion,ali nije on od tog posla,pokvareni bageriHz-Sa je napisao/la:Svako uvlacenje politicara je lose po klub! Pogotovo ne mogu da vjerujem ove sto govore da ce glasati za ridjana ako potpise tamo neki papir itd ovca ostaje ovca ko da nam on daje pare za gradnju!samo vi tako razmisljajte kad je unistio drzavu unistit ce i klub!Nimalo nisam zadovoljan sa potpisivanjem ugovora sa al sidijem, to je moje misljenje!!! Sad opletite...

Donekle si ti i upravu,mene je samo strah da se sada ponedini mediji ne obruse na nas,tu prvenstveno mislim na Avaz i njihov rat sa Al Shidijem i Bakirom
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ima li neki link za prijateljsku?
Upalili se kao kutnjaci zbog sponzora. Pozitivna atmoafera i desavanja u klubu moraju biti ovjerena pobjedama na terenu.
Upalili se kao kutnjaci zbog sponzora. Pozitivna atmoafera i desavanja u klubu moraju biti ovjerena pobjedama na terenu.
Jel ima link
Ja od jutros citam komentare pojedinca i ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu i kakve gluposti izvaljujuPantelija je napisao/la:vi fakat mislite da jedan bakir moze praviti i raditi sta hoce u klubu ciji je 97% vlasnik TAN? ahahahha

Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Od toga da ce se morati taliti sa Bakirom, do toga da se sad mora glasati za SDAsimon je napisao/la:Ja od jutros citam komentare pojedinca i ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu i kakve gluposti izvaljujuPantelija je napisao/la:vi fakat mislite da jedan bakir moze praviti i raditi sta hoce u klubu ciji je 97% vlasnik TAN? ahahahha

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ko je SaniMortemHz je napisao/la:Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.

Dzeno mi je procitao post
Hajde Sani!
Cuj ovog Bakir ce preuzite klub

Cuj ovog Bakir ce preuzite klub

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
UhMortemHz je napisao/la:Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Drugi crnac koji je dosao na probu,Emmanuelamypitar je napisao/la:Ko je SaniMortemHz je napisao/la:Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.
Emannuele na probi,Nigerijacamypitar je napisao/la:Ko je SaniMortemHz je napisao/la:Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.
Svi u napad jedan je Hase!!
MortemHz je napisao/la:Drugi crnac koji je dosao na probu,Emmanuelamypitar je napisao/la:Ko je SaniMortemHz je napisao/la:Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević, Sani.
Da,ja na njega zaboravio.
Jel igrao jutros.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povrede brate,povredejoker90 je napisao/la:Nema ni Gojkare ni Benke u prvoj postavi!

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, budzak, fks74, Hajdeee, johntravolta123, N3R3D, riki46, supervizor, Venom i 71 gost.