RN87 je napisao/la:Igrac je Harmony

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RN87 je napisao/la:Igrac je Harmony
MCMXLVI je napisao/la:RN87 je napisao/la:Igrac je Harmony
Citaj potpisDerdiyok je napisao/la:Ja juče napisah da nije Al-Shiddi Trading Co. feat Bake Zlatna kašikaMa nije mi bitno uopšte ko je sponzor ( pretpostavljam kao i većini ) sve dok je za dobrobit kluba i nadam se da neće biti nikakvih malverzacija u što mi je teško povjerovati jer na današnjem vaktu čovjeka ništa ne može začuditi. Bilo bi lijepo ove godine upasti makar u gupnu fazu nekadašnjeg Kupa UEFA ali Bože moj, ionako se u ''zadnje vrijeme'' desilo mnoštvo lijepih stvari tako da treba biti zadovoljan i trenutnim, pardon, prezadovoljan. Ništa neće preko noći, samo polako
Ljubomorne duše mogu da ga...Pitar6785 je napisao/la:Ako ovaj arap zeli striktno da ulaze u rekonstrukciju koseva nemam nista protiv, prem da bi ja vise volijo da nam napravI neki manji stadion od 25000 sjedeci mjesta. Ako se bude SDA mjesala u ovaj projekt popusika smo. Ni jednoj stranci netreba dat da uvlaci nos u klub.
A fahrov tariguz bi mogo da nas napadne sa svi strana, nadam se da ce klub raskinut saradnju sa tariguzom. JEL ONA TV 1 pocela da emituje lazi i o ovom sponzorom (blokiro sam kanal, od pospisa sa TA?)
Obecali Baketu da ce nasi clanovi svi morati da glasaju za njega, inace ce im clanstvo biti ponisteno. To je nasa usluga njemu.FrancescoTotti je napisao/la:Naši su haman sad u talu sa Baketom, on ce nama sredit da stadion predje u nase vlasnistvo, pogurace nas sa rekonstrukcijom (citaj arapima) al mene samo zanima sta to nasi moraju uradit za njegaJer danas sve ide preko one usluga za uslugu.
Ne znam, znam samo da imamo mahere u upravi kakve nikad nismo imali, i ne iznenađuje me nikako što su počeli poslovat i sa takvim felama kao što je predsjednik države koji iskreno, iako ga mrzim, može raditi sve što poželi u Sarajevu.
na hajr
Imene to kopka. Nadam se da su glasovi, to bi naj manje bolilo.FrancescoTotti je napisao/la:Naši su haman sad u talu sa Baketom, on ce nama sredit da stadion predje u nase vlasnistvo, pogurace nas sa rekonstrukcijom (citaj arapima) al mene samo zanima sta to nasi moraju uradit za njegaJer danas sve ide preko one usluga za uslugu.
Ne znam, znam samo da imamo mahere u upravi kakve nikad nismo imali, i ne iznenađuje me nikako što su počeli poslovat i sa takvim felama kao što je predsjednik države koji iskreno, iako ga mrzim, može raditi sve što poželi u Sarajevu.
na hajr
Ne, ima fiksna svota keša koju dobijemo godišnje dok osvajanje titule i eventualnim prolaskom dalje u Evropi dobijamo (izuzetno velike) bonuse!BosnianKingdom je napisao/la:Jel mi od TA dobijamo pare i ovako ili je ugovor da dobijamo pare samo za titulu i plasman u Europi. Tako nesta Dino kad je bio na Faceu