FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2018, 20:26

sviunapad1010 je napisao/la:Ocekivao sam manje rotiranja danas jer je generalka bila. Ovako tesko je reći nesto više. Vidjeti ćemo protiv Mladosti pravu sliku. Bolje bi bilo da smo ovo dobili cisto zbog samopouzdanja. Valjda bude ok kada krenu prave utakmice.

Odkud opet za ovog uču prica???
U generalci se ne rotira ovoliko....ne znam sta je Samprasu bilo...izrotirao je sigurno 16,17 igrača
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 feb 2018, 20:57

Koji smo mi peh da se povrijede i Hare i Skaha nije normalno.
Sale zvani slaba karika mogao bi nas pravo koštati. Tipuric nije prosao pripreme i pitanje kakav je, ali tesko da je gori od slabe karike.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 feb 2018, 21:44

Mogao bi Slavko biti na slatkim mukama sto se tice navalnog reda ukoliko ovaj Nwofor...
Beka danas odlican, Rustem pravo pojacanje jos kada Weitzer dodje bit ce to top....
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 feb 2018, 21:50

staragarda je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Uche Nwofor nam dolazi, završen posao do kraja tekuće sezone, sutra će vjerovatno biti sve i potvrđeno!
Odkud to sad...inace,ovaj tanzanijac meni uopste nije los...cak stavise....Celo najbolje zna....ja bih ga potpisao, makar na pola sezone ako nisu neke strasne pare u pitanju
Pa da bezze zauzima mjesto nasoj djeci i izbaci iz prve postave dajdjino zlato ili babinog sincinu Musica. Crnca jos veveras poslat da bere pamuk u afriku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 feb 2018, 21:55

Ma slusajte,trenutno to izgleda solidno stavise jako dobro igracki....
Medjutim vidi se da tu nema plana na duze staze pa makar na godinu...Ne....
Svi potpisuju do kraja sezone i onda ponovo sve iz pocetka....Bez plana cilja icega...
Da se radi po nekom planu i programu ovu polusezonu iskoristiti da se max uigra ekipa pa onda uz jednu dvije korekcije krenuti po nesto vise...Ali ne....Na ljeto ponovo sve...
I zbog toga sam jako ljut i zabrinut. ......
Prezivljavamo od polusezone do polusezone.....oduvjek i od toga sam umoran. ..Nikakvog viseg cilja (ispracenog radom a ne supljim obecanjima)...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 feb 2018, 22:01

solinas je napisao/la:Ma slusajte,trenutno to izgleda solidno stavise jako dobro igracki....
Medjutim vidi se da tu nema plana na duze staze pa makar na godinu...Ne....
Svi potpisuju do kraja sezone i onda ponovo sve iz pocetka....Bez plana cilja icega...
Da se radi po nekom planu i programu ovu polusezonu iskoristiti da se max uigra ekipa pa onda uz jednu dvije korekcije krenuti po nesto vise...Ali ne....Na ljeto ponovo sve...
I zbog toga sam jako ljut i zabrinut. ......
Prezivljavamo od polusezone do polusezone.....oduvjek i od toga sam umoran. ..Nikakvog viseg cilja (ispracenog radom a ne supljim obecanjima)...
A postoji i solucija npr. izbori se opstanak nekih 5-6 kola prije kraja, u to ide i polufinale kupa, odmaras ove starije i pustasmdjecu da se kale, da igraju... prolazak u finale i opet isto tako odmaraj npr. Rustema, Bekica, Mehmedagica, Terzica a neka ti igraju Hodzic, Omerovic, Beganovic, i ostali djecaci... Sto se tice ljeta mislimmda cemo gotovo sigurno zadrzati Mijica,Terzica, Weittzera, dok ce malo teze biti sacuvati Beku i Rustema jer bi nasi "elitni" premijerligasi mogli baciti oko na njih kao i na prethodne nase"zvjezdice ""
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 09 feb 2018, 22:09

Već ranije smo pisali o tome da je uspostavljen kontakt sa tuzlanskom Slobodom, a kako saznajemo, Nwofor nema ništa protiv dolaska na Tušanj te je njegov menadžer već iznio uslove ugovora. Novi razgovori, tvrdi naš izvor, obavljeni su večeras, a predsjednik Slobode Senad Mujaknović, sutra bi trebao donijeti zvaničnu odluku o angažovanju ovog napadača.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 feb 2018, 22:43

Ma uprava i Slavko su odradili odlican posao u ovom prelaznom roku, tu nema govora. Sada kako ce to da se sve uklopi to ostaje da vidimo ali su odradili daleko bolji prelazni rok nego sto smo ocekivali. To je ono realno, ekipa je na papiru dosta dobra.

E sada odakle se to sve placa, kakvo je stanje na racunu, kakav plan imaju. To nije na nama da gledamo jer imaju organi kluba kojima se to treba sve prezentovati. Finansijski uredno treba da bude iz godine u godinu ako zelimo ozbiljno i da se bar uvijek izadje na nulu. Da ne bude novih dugova, ja se nadam da imaju ljudi kojima je stalo oko toga i koji prate to sve. Ako ovako ne funkcionise i ako se ne moze uredno zavrsiti na nuli godina onda treba apelovati pod hitno da nesto mijenjaju i da ne bude nista na silu pa da onda uprava nakon ove ima vezane ruke sto se tice novca.
Jer eto mi smo doveli odlicne igrace, a bilo je nekih para koje su se trebale isplatiti drugim ljudima. Ako je za sve ovo i to obezbjedjen novac bez da klub dodje nekom pare onda nemam sta drugo reci osim svaka cast.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2018, 23:06

tuzlak1987 je napisao/la:Ma uprava i Slavko su odradili odlican posao u ovom prelaznom roku, tu nema govora. Sada kako ce to da se sve uklopi to ostaje da vidimo ali su odradili daleko bolji prelazni rok nego sto smo ocekivali. To je ono realno, ekipa je na papiru dosta dobra.
slika

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 feb 2018, 23:07

Pasha_car_aga je napisao/la:Uche Nwofor nam dolazi, završen posao do kraja tekuće sezone, sutra će vjerovatno biti sve i potvrđeno!
Uche je isto povrijeđen bio i mislim da zadnjih 6 mjeseci nije imao nastupa uopste. Thomas isti problem povreda ali njegova cijena je bakšiš za Uchu tako da bi ga ja ostavio. Nije on uopste los. Juce kao s Marsa da je pao u BiH a danas igra i još nije ni los.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 09 feb 2018, 23:11

Samo nek rijese jednom u zivotu papirologiju na vrijeme, da svi mogu igrati odma za vikend.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 feb 2018, 23:28

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma uprava i Slavko su odradili odlican posao u ovom prelaznom roku, tu nema govora. Sada kako ce to da se sve uklopi to ostaje da vidimo ali su odradili daleko bolji prelazni rok nego sto smo ocekivali. To je ono realno, ekipa je na papiru dosta dobra.
slika
slika

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 feb 2018, 23:29

75000 je napisao/la:Samo nek rijese jednom u zivotu papirologiju na vrijeme, da svi mogu igrati odma za vikend.
Sto je najvažnije za početak to je da okosnica novopridošlog tima Rustemovic Bekic Mijic Terzic ima papire i da će sigurno igrati. Weizer vjerovatno neće biti odmah registriran jer eto još nije stigao izgleda.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 feb 2018, 23:35

Crnac mi se čini ko ozbiljan igrač, 120 nastupa za TP Mazembe
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 09 feb 2018, 23:36

Hitman22 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Samo nek rijese jednom u zivotu papirologiju na vrijeme, da svi mogu igrati odma za vikend.
Sto je najvažnije za početak to je da okosnica novopridošlog tima Rustemovic Bekic Mijic Terzic ima papire i da će sigurno igrati. Weizer vjerovatno neće biti odmah registriran jer eto još nije stigao izgleda.
Stize u ponedeljak, ne izgleda nespreman.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 feb 2018, 23:43

Bas negdje išao na pripreme weizer ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2018, 23:46

Pohvalio bih i posjetu....500 + na prijateljskoj je odlični... doduše,bilo je tu nešto gradaclija i nas Slogasa al sve u svemu fina cifra....sariel mi je nesto bio zabrinut.... odsutan,pogled u daljinu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 feb 2018, 23:48

Penaltiky je napisao/la:Crnac mi se čini ko ozbiljan igrač, 120 nastupa za TP Mazembe
Problem samo sto ne mozes nikako procijeniti jacinu te lige. Svi oni crnci sto uspiju u Evropi ili tu poniknu ili dodju iz Afrike jos kao juniori. Tako da ne znas jel on bolji od ovih nasih igraca ili je cak i losiji. Steta sto nije dosao npr prije 20 dana da ga se testira i vide prednosti i mane.

Ovako mu mozes ponuditi ugovor na pola godine pa ili ce biti promasaj teski ili ce pokazati nesto. Ova nasa liga je specificna, trebalo bi njemu da se prilagodi vremena isto.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 feb 2018, 23:52

tuzlak1987 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Crnac mi se čini ko ozbiljan igrač, 120 nastupa za TP Mazembe
Problem samo sto ne mozes nikako procijeniti jacinu te lige. Svi oni crnci sto uspiju u Evropi ili tu poniknu ili dodju iz Afrike jos kao juniori. Tako da ne znas jel on bolji od ovih nasih igraca ili je cak i losiji. Steta sto nije dosao npr prije 20 dana da ga se testira i vide prednosti i mane.

Ovako mu mozes ponuditi ugovor na pola godine pa ili ce biti promasaj teski ili ce pokazati nesto. Ova nasa liga je specificna, trebalo bi njemu da se prilagodi vremena isto.
Dok je igrao dole uzeli su Afričku LP
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 feb 2018, 23:54

Sjećam se na FM 2008 kad osvojiš LP i igraš svjetsko klupsko prvenstvo, oni ti dođu kao prvaci Afrike.
Senčo uzima samo najbolje. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.