FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pripremna utakmica,noge teške.Od Mijića,Rustema,Bekića se vidi da ćemo imati pojačanje.Što se tiče crnca ovog na probi,kakvi su nam sve igrači igrali i prolazili probe, mislim da se neće pogriješiti ako ga angažujemo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Camuga je imao tesku povredu ligamenta mozda i bolje da ne ostaje, bog zna u kakvom je stanju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove pripremne ne racunam, takmicarske koje nose bodove racunam samo i tu cemo moci dati neku ocjenu.
A u tim takmicarskim sam izgubio osjecaj kako je pobjediti, mozda su u sezoni 2016-17 pobjedili na proljece 4 utakmica i sada na jesen 4 Viteza2X,Celika i Zeljeznicar. Pobjede jednom u mjesec i pol. Vrijeme je da to promijene ako zele da ostanemo.
A u tim takmicarskim sam izgubio osjecaj kako je pobjediti, mozda su u sezoni 2016-17 pobjedili na proljece 4 utakmica i sada na jesen 4 Viteza2X,Celika i Zeljeznicar. Pobjede jednom u mjesec i pol. Vrijeme je da to promijene ako zele da ostanemo.
Crveni za nas opravdan, naš igrač čini mi se sa brojem 25.Bespotrebno pokupi igrača Zvijezde,ipak je prijateljska utakmica...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Bekic je pokazao da ce biti pojacanje, borben zna igrat lopte isto tako i Mijic. Rustemovic siguran, Pero standardno dobar i borben. Salihovic u prijateljskoj protiv federasa KATASTROFA bruka i sramota. Muminovic nervozan i nesiguran los degazman.75000 je napisao/la:Mozel neko opsirnije napisat ko je kakav bio?
i kakav je Tawamba![]()
![]()
Tanzanijac unio dosta energije svojim ulaskom u igru, borben tehnicki solidan mada su ga u par navrata nasi igraci izignorisali gdje se mogao jos vise dokazati.
Husic znatno napredovao u odnosu na zadnje utakmice kada sam ga gledao.
Beganovic takodjer nesiguran i mlad bice bolje
Celo dao priliku vecini igraca raduje me fina igra trazi se pas igra nema nabijanja. Zna se svaciji zadatak
Zanemarite poraz nije odraz igre na terenu
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda od odbora za hitnost do danas u ligi i kupu:
15 pobjeda
12 remija
20 poraza
Sloboda od prvog odradjenog transfer roka (januar 2017) pa do danas u ligi i kupu:
11 pobjeda
7 remija
18 poraza
Sloboda pod Husicem u Federalnoj:
29 pobjeda
3 remija
12 poraza
Sloboda pod Husicem u PL i kupu do Mladosti 2016:
40 pobjeda
16 remija
22 poraza
15 pobjeda
12 remija
20 poraza
Sloboda od prvog odradjenog transfer roka (januar 2017) pa do danas u ligi i kupu:
11 pobjeda
7 remija
18 poraza
Sloboda pod Husicem u Federalnoj:
29 pobjeda
3 remija
12 poraza
Sloboda pod Husicem u PL i kupu do Mladosti 2016:
40 pobjeda
16 remija
22 poraza
Na FB 73K lajkova
https://www.facebook.com/thomasulimwengu/
Instagram 287k pratioca https://www.instagram.com/thomasulimwengu/

Instagram 287k pratioca https://www.instagram.com/thomasulimwengu/

- tuzlak1987
- Kontakt:
Povrijedio se u aprilu prosle godine, reprezentativac Tanzanije 42 nastupa, a Tanzanija ima 55 miliona ljudi tako da nije cudo, osvajac Africke Lige prvaka 2015 sa klubom75000 je napisao/la:Na FB 73K lajkovahttps://www.facebook.com/thomasulimwengu/
Instagram 287k pratioca https://www.instagram.com/thomasulimwengu/![]()

Civa je prosle polusezone bio ubjedljivo najbolji igrac 1. federalne. Bilo je govora o povratku u Slobodu ali u dogovoru sa upravom NKZ odlucio je ostati prvenstveno zbog trenera Sabica jer pod njegovim vodstvom civa je i alfa i omega i glavna karika NKZ. Da ga zaobiđu ozljede na kraju sezone pravi transfer u inosgtranstvo.katarakta je napisao/la:Zao mi je sto Civica nismo vratili. On je za Saleta bog.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ovaj iz tanzanije pokazo vise za 10 minuta nego husic za 45 u prvom pol
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel igrao Smajić 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Camuga ima kondicije izgleda...jbg ako je upisano toliko nastupa za nacionalni tim nije sala.
Kakvim bu dalama smo davali ugovore treba i njemu dati vremena da se uklopi i dokaze.
Ko napravi penal sunce mu poljubim.
Kakvim bu dalama smo davali ugovore treba i njemu dati vremena da se uklopi i dokaze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ostaviti crnca obavezno. I Petrovicu ako ces dopustiti drugim igracima da ga ignorisu samo sto je druge boje koze yebem ga onda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tipuric napravio penal. I ja se vodim tom logikom. Kakav god da je, medju 20 najboljih je u svojoj zemljisolinas je napisao/la:Camuga ima kondicije izgleda...jbg ako je upisano toliko nastupa za nacionalni tim nije sala.

Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odluka o dopuni odluke o proglasenju Tusnja dobrom u opstoj upotrebi? Sta im to znaci, sta je predmet dopune??
Pa to....Neka se dokaze covjek..katarakta je napisao/la:Tipuric napravio penal. I ja se vodim tom logikom. Kakav god da je, medju 20 najboljih je u svojoj zemljisolinas je napisao/la:Camuga ima kondicije izgleda...jbg ako je upisano toliko nastupa za nacionalni tim nije sala.
.Tuzlak kakva dopuna. ...
Dopunjuju da se nista i nikako vise nemoze dopuniti...Dopunjuju da je Tusanj van svake rasprave.
"Modra boja,na bijelome platnu,
veliki je rizik dati ugovor Matambi, 45 min nije dovoljno da procijenis igraca, osim ako ne pokaze klasu u par poteza ili koliko je los u par poteza
Matamba je odigrao solidno, ni tamo, ni ovamo, imao je par nekih prodora, solidan centarsut, al imao je i nekih losih reakcija
stvar je u tome sto vise nema prijateljskih, dakle, dao bi mu ugovor na osnovu 45 min jedne tekme i par treninga
ako budzet kluba moze podnijeti taj rizik, neka ga ostave, mislim da nam i treba jedno krilo
Matamba je odigrao solidno, ni tamo, ni ovamo, imao je par nekih prodora, solidan centarsut, al imao je i nekih losih reakcija
stvar je u tome sto vise nema prijateljskih, dakle, dao bi mu ugovor na osnovu 45 min jedne tekme i par treninga
ako budzet kluba moze podnijeti taj rizik, neka ga ostave, mislim da nam i treba jedno krilo
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Uche Nwofor nam dolazi, završen posao do kraja tekuće sezone, sutra će vjerovatno biti sve i potvrđeno!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odkud to sad...inace,ovaj tanzanijac meni uopste nije los...cak stavise....Celo najbolje zna....ja bih ga potpisao, makar na pola sezone ako nisu neke strasne pare u pitanjuPasha_car_aga je napisao/la:Uche Nwofor nam dolazi, završen posao do kraja tekuće sezone, sutra će vjerovatno biti sve i potvrđeno!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ocekivao sam manje rotiranja danas jer je generalka bila. Ovako tesko je reći nesto više. Vidjeti ćemo protiv Mladosti pravu sliku. Bolje bi bilo da smo ovo dobili cisto zbog samopouzdanja. Valjda bude ok kada krenu prave utakmice.
Odkud opet za ovog uču prica???
Odkud opet za ovog uču prica???
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.