Radit ce renoviranje AFH.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Amca007 je napisao/la:Znaci oni ce praviti stadion. Sellam alejk arena
Plakalo, Barić, Protić, Tatko, Kovačević, Rustemović, Mihojević, Bekić 1, Bekić 2, Andjušić, Okić sa klupe ušli novi Nigerijac što je na provjeri, Radovac, Barbarić, KobiljarSiouxLukavac je napisao/la:Ko je sve igrao danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala.pitic je napisao/la:Plakalo, Barić, Protić, Tatko, Kovačević, Rustemović, Mihojević, Bekić 1, Bekić 2, Andjušić, Okić sa klupe ušli novi Nigerijac što je na provjeri, Radovac, Barbarić, KobiljarSiouxLukavac je napisao/la:Ko je sve igrao danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci Vogosca je novi prvak BiH u rukometu da znamZukanovic je napisao/la:RK Vogošća potpisala sponzorski ugovor sa Shad Investom
Rukometni klub Vogošća danas je u press salonu KSC “Amel Bečković” potpisao ugovor sa kompanijom Shad Invest, koja djeluje u sklopu grupacije Al Shiddi. Ova kompanija će u narednoj sezoni biti generalni sponzor ovog kluba.
http://****.com/rk-vogosca-potpisala-sponzorski-ugovor-sa-shad-investom/
I ti si to zakljucio u 10 minuta, i to gdje jos sudija zaustavio utakmicu na 2-3 min zbog vrucine. Pocelo mi smetati sto Dzeno ne daje malo vise vremena novim igracima, od 10 min nemamo mi nikakve koristi vidjeti sta.xbox je napisao/la:Nigerijac moze pakovati kofere,nista posebno ima ovakvih u Bosni koliko hoces. Nikakvog truda ja ne vidjeh kod njega.
To svakakoHz-Sa je napisao/la:neki nisu skontali znam ja da nije bakirov ali lopov je to pa da ne pokusa preko njih da upetlja ruke...
Al Shiddi Arenazagorski je napisao/la:Ukazak Alshidija u klub je direktno povezan sa obnovom AFH stadiona. I tacno je da je to i Bake pogurao,kada je Tan bio na proslavi on i Kusta su bili kod Bakira i ovaj je podrzao ideju obnove stadiona i obecao je da ce pogurati.
Kad uskoro osvane hotelcic iza istocne tribine
Napreduju iz godine u godinu,bio sam na 6 utakmica prošle sezone jer mi je dvorana preko puta. Ne bi bili loše da sklopimo ugovor i sa njima kao RK, a mym i KK Vogošća ili KK Spars ne bi bilo loše.Zukanovic je napisao/la:RK Vogošća potpisala sponzorski ugovor sa Shad Investom
Rukometni klub Vogošća danas je u press salonu KSC “Amel Bečković” potpisao ugovor sa kompanijom Shad Invest, koja djeluje u sklopu grupacije Al Shiddi. Ova kompanija će u narednoj sezoni biti generalni sponzor ovog kluba.
http://****.com/rk-vogosca-potpisala-sponzorski-ugovor-sa-shad-investom/
bosnas_ je napisao/la:Al Shiddi Arenazagorski je napisao/la:Ukazak Alshidija u klub je direktno povezan sa obnovom AFH stadiona. I tacno je da je to i Bake pogurao,kada je Tan bio na proslavi on i Kusta su bili kod Bakira i ovaj je podrzao ideju obnove stadiona i obecao je da ce pogurati.
Kad uskoro osvane hotelcic iza istocne tribineaBd. Ne znam,meni ovo djeluje spektakularno! Al Shiddi je veliki investitor,on bi definitivno mogao ucestvovati u renoviranju Koseva,ali otom potom. Njegove milione vidim kao mogucnost da u dogledno vrijeme dovedemo par kapitalaca u ekipu,i zaigramo u grupnoj fazi EL ili LP. ko je doveo te Arape u klub najmanje je vazno,ustvari ako je to Bakir,ok da glasam konacno za njega!?
Sulejman Al Shiddi je ozbiljan investitor,pogledajte samo njegove respektabilne objekte po Sarajevu,sve vam je jasno o kakvom covjeku se radi,tolike pare uloziti u jednu ovakvu drzavu je zaista za svaku pohvalu,spomenik mu treba dici u sred MD. Auuuu sto ce dusmana sada biti na svim stranama,ali to je vec njihov problem! naprijed jako SarajVo!
![]()
Vidjet cemo sutra u 12revolt je napisao/la:Sta je s tim pressom koliko traje?
BosnianKingdom je napisao/la:A odakle vam da je Al Shiddi?