Znas sta je najcudnije? Mene fkt onakav gol nije iznenadio. Ali si tu mnoge stvari vidio. Agresivnost Zeljine odbrane jedna velika nula, komunikacija u minusu. Krste je objektivno najbolji igrac lige i ti ga pustis da ti zabije tako sto te hladno pretrci dok ti glumis da se postavljas a niko ti ne govori da ti prilazi u punom sprintu. Ahmetovic s druge strane je prava napast kada je uporan, nije nesto brz ali ko u Zeljinoj odbrani jeste? Tu dobijes generalno sliku Zeljine zadnje linije koja se ni s najmanjim pritiskom ne moze nositi. Husref je to znao i zato je trazio agresivnost u uvodnom dijelu, znao je ako nasi nazad puknu da mozete zabiti koliko hocete sto se i desilo. Mi smo jedino imali sansu za bod(ove) ako umrtvimo igru i probamo na neki prekid ili karambol zabiti, a to je palo u vodu vec u prvom dijelu meca. Gol jeste smijesan zbog samog nacina na koji si ga primio ali vjeruj mi da me nije iznenadio toliko.MortemHz je napisao/la:Ja onaj drugi gol nikako ne shvatam, kako samo amaterski odigrano od vaše strane.. Sipović i Kjosevski ako se ne varam, nevjerovatno.Rooney88 je napisao/la:Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
onokad jadni klub nekom prica o mitovima o jadu i cemeru
Ma meni ipak nesto nije jasno sa Amarovom taktikom...Hus je igrao formaciju 3-5-2,a Osim Veselinovica ostavio na klupi...Mislim najace mu je krilo ,a sjedi kao rezerva ...No,hvala mu...Rooney88 je napisao/la:Znas sta je najcudnije? Mene fkt onakav gol nije iznenadio. Ali si tu mnoge stvari vidio. Agresivnost Zeljine odbrane jedna velika nula, komunikacija u minusu. Krste je objektivno najbolji igrac lige i ti ga pustis da ti zabije tako sto te hladno pretrci dok ti glumis da se postavljas a niko ti ne govori da ti prilazi u punom sprintu. Ahmetovic s druge strane je prava napast kada je uporan, nije nesto brz ali ko u Zeljinoj odbrani jeste? Tu dobijes generalno sliku Zeljine zadnje linije koja se ni s najmanjim pritiskom ne moze nositi. Husref je to znao i zato je trazio agresivnost u uvodnom dijelu, znao je ako nasi nazad puknu da mozete zabiti koliko hocete sto se i desilo. Mi smo jedino imali sansu za bod(ove) ako umrtvimo igru i probamo na neki prekid ili karambol zabiti, a to je palo u vodu vec u prvom dijelu meca. Gol jeste smijesan zbog samog nacina na koji si ga primio ali vjeruj mi da me nije iznenadio toliko.MortemHz je napisao/la:Ja onaj drugi gol nikako ne shvatam, kako samo amaterski odigrano od vaše strane.. Sipović i Kjosevski ako se ne varam, nevjerovatno.Rooney88 je napisao/la:Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.

Ama izašli ljudi bez muda, onih prvih 20 minuta ti govori čitavu utakmicu, jedni ušli odma spuštenog garda oštro od prve sekunde dok drugi ko da su se sastali na ulici 15 minuta prije, sa takvim stavom Messi i Neymar kad izađu moš ga pišat pa taman da igraš protiv Ozrena iz Semizovca a ne SarajevaMortemHz je napisao/la:Ali bez zajebancije sad, mrtav sam ozbiljan, znači Ahmet u godinama već koji je po svemu poznat osim po brzini nekako uze onog Sipovića ko bolt za 5-6 sekundi jbt i opet nije baš dobro centrirao/dodao ili šta je već ono bilo i Kjosevski izađe na loptu pa se vrati?Osim13 je napisao/la:Šta ima bit nevjerovatno, stanje regularno![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ima i Adninog Shorty-jaMortemHz je napisao/la:Ja onaj drugi gol nikako ne shvatam, kako samo amaterski odigrano od vaše strane.. Sipović i Kjosevski ako se ne varam, nevjerovatno.Rooney88 je napisao/la:Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
@prison zvijezdice 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Falilo je samo navijanje "i trpaj te levate" pa da sve bude u fullu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U "Želji" vratili cijenu ćevapa na tri marke. Simbolično. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Šta vam ovo Zeničani radesviunapad1010 je napisao/la:@prison zvijezdice

Yebaste nas i pored onog antigay transa na juguskoroalen je napisao/la:U "Želji" vratili cijenu ćevapa na tri marke. Simbolično.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oske ba, naši igrači dođoše sinoć na tekmu, vaših nigdjeOsim13 je napisao/la:Šta vam ovo Zeničani radesviunapad1010 je napisao/la:@prison zvijezdice
Yebaste nas i pored onog antigay transa na juguskoroalen je napisao/la:U "Želji" vratili cijenu ćevapa na tri marke. Simbolično.

-
- Kontakt:
Utripovali sebi kao cilj sezone da završe ispred nas na tabeli posebno moj drug @prison zvijezdicaOsim13 je napisao/la:Šta vam ovo Zeničani radesviunapad1010 je napisao/la:@prison zvijezdice![]()

Juce ih pronosale vile u Bijeljini, ali eto kazu bolji su od nas, Zelje i listice i idu u evropu ove godine pa vidjeti ćemo na kraju sta ce biti.
Ako ih krupa ne spusti iduće kolo

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ahmet je notoran po ne odustajanju, ikad, ikad....Jakovljević se ko prut trese kad igra protiv njega a on je Nesta za ovu dvojicu željinih....Sipović je previše u Maroku igrao gdje nisu baš poznati po zalaganju...polu-amaterska liga...a brzina ne krasi nijednog ni drugog stopera kona + nisu uigrani njih dvojica, zašto onaj Rodin ili Osmanković nisu igrali je pitanje za trenera,4 pomoćnika,2 kondiciona...MortemHz je napisao/la:Ali bez zajebancije sad, mrtav sam ozbiljan, znači Ahmet u godinama već koji je po svemu poznat osim po brzini nekako uze onog Sipovića ko bolt za 5-6 sekundi jbt i opet nije baš dobro centrirao/dodao ili šta je već ono bilo i Kjosevski izađe na loptu pa se vrati?Osim13 je napisao/la:Šta ima bit nevjerovatno, stanje regularno![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja nisam rekao da smo bolji od Zelje i Lištice,al' nas cilj je uspunjen.sviunapad1010 je napisao/la:Utripovali sebi kao cilj sezone da završe ispred nas na tabeli posebno moj drug @prison zvijezdicaOsim13 je napisao/la:Šta vam ovo Zeničani radesviunapad1010 je napisao/la:@prison zvijezdice![]()
![]()
Juce ih pronosale vile u Bijeljini, ali eto kazu bolji su od nas, Zelje i listice i idu u evropu ove godine pa vidjeti ćemo na kraju sta ce biti.
Od vas svakako jesmo bolji i to sigurno.
I par puta sam vec rekao da cemo tesko izboriti evropu, pitanje da ki vemo licencu dobiti i da je izborimo.

'Druga liga'..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Sta nam je sa dokoljenkom, kako li je spavao 

Pa evo sve sto si nabrojao upucuje na zakljucak kako Zelji stvarno i treba taj kordon igraca. Zasto bi neko radio performans i stvarao alibi ako se svi vec uredno slazemo da takav potez jedino i preostaje?Denchi je napisao/la:Ahmet je notoran po ne odustajanju, ikad, ikad....Jakovljević se ko prut trese kad igra protiv njega a on je Nesta za ovu dvojicu željinih....Sipović je previše u Maroku igrao gdje nisu baš poznati po zalaganju...polu-amaterska liga...a brzina ne krasi nijednog ni drugog stopera kona + nisu uigrani njih dvojica, zašto onaj Rodin ili Osmanković nisu igrali je pitanje za trenera,4 pomoćnika,2 kondiciona...MortemHz je napisao/la:Ali bez zajebancije sad, mrtav sam ozbiljan, znači Ahmet u godinama već koji je po svemu poznat osim po brzini nekako uze onog Sipovića ko bolt za 5-6 sekundi jbt i opet nije baš dobro centrirao/dodao ili šta je već ono bilo i Kjosevski izađe na loptu pa se vrati?Osim13 je napisao/la:Šta ima bit nevjerovatno, stanje regularno![]()
Kjosevski je vrlo nesiguran pogotovo ove sezone kad su ga naljepili i to svaki trener redom(a **** je to za golmana koji živi od sampouzdanja)...sredina im je loša, 2 djeteta igrala i to bojažljivo, Rodin bi i tu bolje poslužio kao zadnji vezni nego na klupi....Krpić sterilan, svakako bi bolji bio sa klupe da napravi prostor odvuče(kad bi to znao), mogao je početi odmah na kontre dakle sa nekim od krila u špicu ili Ramovićem...to bi bio logičan potez jer mi tražimo posjed u startu...no taktički čučanj od gospodara malenih i onda nekakav performans na pressici, gdje treba i ostati kao PR, a trenerski posao prepustiti mlađima, gladnijim , željnijim...a možda i stvara sebi alibi i izgovor za novi kordon igrača na ljeto...

Za ostalo se slazem, samo pitanje Rodina je srz veceg problema o kojem nema smisla za sada diskutovati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Vidjeti ćemo na kraju @prison samo polako.prisonbreak je napisao/la:Ja nisam rekao da smo bolji od Zelje i Lištice,al' nas cilj je uspunjen.sviunapad1010 je napisao/la:Utripovali sebi kao cilj sezone da završe ispred nas na tabeli posebno moj drug @prison zvijezdicaOsim13 je napisao/la: Šta vam ovo Zeničani rade![]()
![]()
Od vas svakako jesmo bolji i to sigurno.
I par puta sam vec rekao da cemo tesko izboriti evropu, pitanje da ki vemo licencu dobiti i da je izborimo.![]()
'Druga liga'..
Da niste platili Borcu dug za džaju zasluženo ste izborili drugu ligu prosle godine da se ne lažemo druže.
A jesi se obradovao bio za Zvijezdicu sinoć i @bronsoncic takođe

@prison naša zvijezdica iz Zenice

- svrakino1921
- Kontakt:
Al imamo stadion ko secer
- prisonbreak
- Kontakt:
Onako mrtva Sloboda da preokrene rezultat
Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas

Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
pa ne treba kako to ne kontate? to ste već imali 5 puta dosad...kao i mi prije...Rooney88 je napisao/la: Pa evo sve sto si nabrojao upucuje na zakljucak kako Zelji stvarno i treba taj kordon igraca. Zasto bi neko radio performans i stvarao alibi ako se svi vec uredno slazemo da takav potez jedino i preostaje?![]()
Za ostalo se slazem, samo pitanje Rodina je srz veceg problema o kojem nema smisla za sada diskutovati.
treba vam jedan ili 2 igrača na ove, jaka igrača,iskusna, lidera, da skupe ove oko sebe i povuku ih...ostalo morate iz juniora vuć inače koji je smisao op? i sistem igre...
Rodina spominjem jer nemate čvrstine u sredini, čak da ste sa 3 stopera i Rodinom ispred igrali bilo bi pametno, no vjerovatno neoprostivo za navijače...
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad gledam golove Sarajeva
I prva dva gola penju se na Led reklame pa nakav sjeo i on nesto Hordama
Sljedeci put treba donjet merdevine pa se penjeti i komunicirajte sa svojim navijacima ako zabijete gol
Uhvatili po LED reklamama ko da su tarabe yebote
I prva dva gola penju se na Led reklame pa nakav sjeo i on nesto Hordama
Sljedeci put treba donjet merdevine pa se penjeti i komunicirajte sa svojim navijacima ako zabijete gol
Uhvatili po LED reklamama ko da su tarabe yebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.