BjelanWandelanoite je napisao/la:![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavaju
Nisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam. 
Dali im igracima po 20 milja jer su jeftine fukse,i morzu smo dali sta u dzep. Mole boga kako kazu da 8h neki azijat kupi mitomani mali,do juce se spradli govorili utrpani,oni se ne prodaju(osim SDA) bla bla a sad kmece da nadju azijata,smjesna i mnogo jadna sorta kone,rijetko ogavni i ljudi bez obraza,prozivaju nas za nesto a oni su gori 500 puta
Krupa i Gosk dodaj, oni nas guze redovnohskzmostar je napisao/la:Hvala Zeljo
Sarajevo sampionski jedino ih aktuelni sampion moze namuciti ostali prime 3+
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- svrakino1921
- Kontakt:
Alejkjum Selam brateHPCompaq je napisao/la:U KOST pa 0-3,selam za svrakino brata,vjernog manijaka,iskrenog zeljovca.
najskuplji je bio gol kurcem, jedva pristaše...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
vetrovito i neka kiša golova u vašoj mreži, najgore bi kad makedonac udari na vašeg makedonca, užasne scenesvrakino1921 je napisao/la:Evo naseg @Denchi-jaDenchi je napisao/la:Fino Husref rece;
Bit ce muska tekma, samo kone izvele pichkice hahhahaha
Kako je bilo na reprezentativnom stadionu
Ako si bio uopste
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"navijač sam želje 40g.al ovakvo navijanje nevodi ničemu.neznam odakle je ovaj što vodi navijače želje očigledno da nije,sarajlija jer nema pojma o navijanju..umjesto da navija za želju cijelo vrijeme laje koševo i sarajevo.
jbg ljudi imaju bolji tim i svaka čast na pobjedi ali zašto laješ pitare hajvanu jedan tamo su mi rođaci komšije i prijatelji..ako neznaš navijat za svoj klub kupi 20 ovaca i fataj se šume"

jbg ljudi imaju bolji tim i svaka čast na pobjedi ali zašto laješ pitare hajvanu jedan tamo su mi rođaci komšije i prijatelji..ako neznaš navijat za svoj klub kupi 20 ovaca i fataj se šume"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
pa to nas i buni kakve veze ima to željovci vazda govorePenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispunila ti se željaPenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja onaj drugi gol nikako ne shvatam, kako samo amaterski odigrano od vaše strane.. Sipović i Kjosevski ako se ne varam, nevjerovatno.Rooney88 je napisao/la:Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali bez zajebancije sad, mrtav sam ozbiljan, znači Ahmet u godinama već koji je po svemu poznat osim po brzini nekako uze onog Sipovića ko bolt za 5-6 sekundi jbt i opet nije baš dobro centrirao/dodao ili šta je već ono bilo i Kjosevski izađe na loptu pa se vrati?Osim13 je napisao/la:Šta ima bit nevjerovatno, stanje regularno
Ma i **** me zaboli za vamaMortemHz je napisao/la:Ispunila ti se željaPenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
Sve tri Slobode juče pobijedile, ovo se zadnji put desilo 1999 ja mislim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni rekao za nas.. samo tvoju želju 
Sloboda nekad na kraju dobila.. vidio sam
I za jednim i za drugimMortemHz je napisao/la:Nisam ni rekao za nas.. samo tvoju želju
Kone su PONOS glavnog grada 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla se ne bi složile sa tobom.Stroj1946 je napisao/la:Kone su PONOS glavnog grada
"GODINAMA JEDNI DRUGE LAŽETE, MITOVIMA OČI MAŽETE, BEZ IDEJA, PASTIR STADOM VLADA, VI STE JAD I ČEMER GLAVNOG GRADA"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.