BjelanWandelanoite je napisao/la:![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Krupa i Gosk dodaj, oni nas guze redovnohskzmostar je napisao/la:Hvala Zeljo
Sarajevo sampionski jedino ih aktuelni sampion moze namuciti ostali prime 3+
Alejkjum Selam brateHPCompaq je napisao/la:U KOST pa 0-3,selam za svrakino brata,vjernog manijaka,iskrenog zeljovca.
vetrovito i neka kiša golova u vašoj mreži, najgore bi kad makedonac udari na vašeg makedonca, užasne scenesvrakino1921 je napisao/la:Evo naseg @Denchi-jaDenchi je napisao/la:Fino Husref rece;
Bit ce muska tekma, samo kone izvele pichkice hahhahaha
Kako je bilo na reprezentativnom stadionu
Ako si bio uopste
Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
pa to nas i buni kakve veze ima to željovci vazda govorePenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
Ispunila ti se željaPenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
Ja onaj drugi gol nikako ne shvatam, kako samo amaterski odigrano od vaše strane.. Sipović i Kjosevski ako se ne varam, nevjerovatno.Rooney88 je napisao/la:Bolja ekipa zasluzeno dobila, a i ocekivano rekao bih. Bilo je tu od Zelje, sto Amar kaze, dobrih 20tak minuta drugog dijela gdje si imao sta da vidis. Objektivno dosta slabiju ekipu kako na dva gola zaostatka pokusava da se vrati u mec. Ali Sarajevo je izdrzalo uz malo srece (precka) i na kraju rutinski potvrdilo pobjedu.
Ali bez zajebancije sad, mrtav sam ozbiljan, znači Ahmet u godinama već koji je po svemu poznat osim po brzini nekako uze onog Sipovića ko bolt za 5-6 sekundi jbt i opet nije baš dobro centrirao/dodao ili šta je već ono bilo i Kjosevski izađe na loptu pa se vrati?Osim13 je napisao/la:Šta ima bit nevjerovatno, stanje regularno
Ma i **** me zaboli za vamaMortemHz je napisao/la:Ispunila ti se željaPenaltiky je napisao/la:Otkad je par idiota prošle godine počelo vrijeđati i najvaljivati da će pregaziti i izbaciti Slobodu iz lige.Goretzka je napisao/la:Od kad se Zenicani i Tuzlaci prepucavajuNisam nesto pratio nasu ligu pa i ne znam.
I za jednim i za drugimMortemHz je napisao/la:Nisam ni rekao za nas.. samo tvoju želju
Sloboda nekad na kraju dobila.. vidio sam
Horde zla se ne bi složile sa tobom.Stroj1946 je napisao/la:Kone su PONOS glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.