Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la jopaa7 » 11 dec 2018, 22:19

SemirP je napisao/la:Ima li neko 1 cent da mi posalje, al samo 1 cent, da mogu gledati NBA veceras na wwinu.com
Jel nisu ukinuli to slanje jos odavno?

SemirP
Kontakt:

Post Postao/la SemirP » 11 dec 2018, 22:21

jopaa7 je napisao/la:
SemirP je napisao/la:Ima li neko 1 cent da mi posalje, al samo 1 cent, da mogu gledati NBA veceras na wwinu.com
Jel nisu ukinuli to slanje jos odavno?
Oj vidi jesu :lol: , a uvijek ostavim 1 cent kad odigram, da mogu gledati i zaboravim danas :lol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 dec 2018, 23:14

Imate na bet at home bonus 5 eura danas, ako nemate acc samo se registrujte i pise sa strane santa voucher. Vrijedi do ponoci. Bice do Bozica svaki dan nekakvi bonusi, uglavnom ovih 5 eura moras tri puta uplatiti da ti budu validne pare kvota 1.5 al moze ukupna kvota tipa 2-3 po 1.2 ne mora single biti. Bezveze poredam nekakve gluposti 15 minuta prije pocetka i dobijem 10 eura :lol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 dec 2018, 23:30

Oj ponude :lol:

slika

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 11 dec 2018, 23:34

VGS je napisao/la:Imate na bet at home bonus 5 eura danas, ako nemate acc samo se registrujte i pise sa strane santa voucher. Vrijedi do ponoci. Bice do Bozica svaki dan nekakvi bonusi, uglavnom ovih 5 eura moras tri puta uplatiti da ti budu validne pare kvota 1.5 al moze ukupna kvota tipa 2-3 po 1.2 ne mora single biti. Bezveze poredam nekakve gluposti 15 minuta prije pocetka i dobijem 10 eura :lol:
kako si se registr. zar dozvoljeno iz BIH da se reg. kod njih,jos jedna pitanje ali najvaznija kako ces isplatiti pare ako dobijes :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 dec 2018, 23:41

kladionicar03 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Imate na bet at home bonus 5 eura danas, ako nemate acc samo se registrujte i pise sa strane santa voucher. Vrijedi do ponoci. Bice do Bozica svaki dan nekakvi bonusi, uglavnom ovih 5 eura moras tri puta uplatiti da ti budu validne pare kvota 1.5 al moze ukupna kvota tipa 2-3 po 1.2 ne mora single biti. Bezveze poredam nekakve gluposti 15 minuta prije pocetka i dobijem 10 eura :lol:
kako si se registr. zar dozvoljeno iz BIH da se reg. kod njih,jos jedna pitanje ali najvaznija kako ces isplatiti pare ako dobijes :D
Registrujes se normalno... nije dozvoljeno koliko ja znam al kako ce te upratiti pare mozes preko skrilla dobiti. Gledam ponudu na kosarkase imas sve bukvalno poene asistencije blokove skokove ukradene izgubljene a granice za kosarkasa biras sam, evo za Paula najniza 15 najvisa 25 :lol:

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 11 dec 2018, 23:50

VGS je napisao/la:
Registrujes se normalno... nije dozvoljeno koliko ja znam al kako ce te upratiti pare mozes preko skrilla dobiti. Gledam ponudu na kosarkase imas sve bukvalno poene asistencije blokove skokove ukradene izgubljene a granice za kosarkasa biras sam, evo za Paula najniza 15 najvisa 25 :lol:
ojj sunce ti kalajisano nemogu da vjerujem da je takva ponuda za kosarkase,da hoce tako ove nase kladionice tako uvest ovdje pa ne bi ni pogledao ostalu ponudu :lol: :lol: ako sta budes uspio javi da se i ja reg. tamo :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 dec 2018, 23:53

Brate imas da pogadjas broj pogodjenih trica evo za hardena od 4 do 8 granice :lol:

Registruj se odmah uzmi 5 eura bonusa vazi do ponoci pa ne moras igrati ako neces al da imas ako se predomislis... treba ti minuta za reg.

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 12 dec 2018, 00:13

VGS je napisao/la:Brate imas da pogadjas broj pogodjenih trica evo za hardena od 4 do 8 granice :lol:

Registruj se odmah uzmi 5 eura bonusa vazi do ponoci pa ne moras igrati ako neces al da imas ako se predomislis... treba ti minuta za reg.
evo reg sam se sad,jel ovo radeem bonus kliknem,ako je tako nema bonusa izgleda mozda je isteklo :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 12 dec 2018, 00:22

VGS je napisao/la:Brate imas da pogadjas broj pogodjenih trica evo za hardena od 4 do 8 granice :lol:

evo reg sam se sad,jel ovo radeem bonus kliknem,ako je tako nema bonusa izgleda mozda je isteklo :D
Zakasnio si :D
Za danas ima nesto za rulet 12 eura ako se kladis na taj broj i dobijes.. ovo je isteklo 5 eura :D

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 12 dec 2018, 00:27

VGS je napisao/la:

Zakasnio si :D
Za danas ima nesto za rulet 12 eura ako se kladis na taj broj i dobijes.. ovo je isteklo 5 eura :D
ma moze i rulet da probam malo ako ima bonus taman dok ne pocnu ove camuge :D gdje da kliknem za taj bonus samo

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 dec 2018, 00:30

Sekabet živi vječno

Jel se ovo Jopson doca vratio :ljepota: :salut:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 12 dec 2018, 00:38

gordon u startnoj petorci,u jbm ti srecu nesrecu rizicno mi je malo sad ovaj paul a imam ga na glavnom tiketu :roll:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 12 dec 2018, 00:52

LjumanM95 je napisao/la:Sekabet živi vječno

Jel se ovo Jopson doca vratio :ljepota: :salut:
Oko moje :salut:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 12 dec 2018, 01:58

@kladionicar03
Moras vec imati na racunu pare pa ako pogodis valjda tu 12-ku dobijes jos 12 eura, glup je danasnji bonus :D

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 12 dec 2018, 02:32

VGS je napisao/la:@kladionicar03
Moras vec imati na racunu pare pa ako pogodis valjda tu 12-ku dobijes jos 12 eura, glup je danasnji bonus :D
i ja sam vidio to,mislim da prvo trebam stavit na racun para jbg.
btw juka i paul odlcine su krenuli njih zajedno 2 poena za sad :crazy: :crazy:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 dec 2018, 11:08

Krećemo aktivno sa novom uslugom... Evo da javim da forumaši imaju malo prednosti nad ostalima, na kraju decembra dijelićemo bonuse za najbolje igrače i to 3 x 100 KM:

100 KM bonusa u kladionici Wwin za igrača sa najboljim omjerom unutar opklada na kvote 1,5 ili veće, 10 uzastopnih dana sa po 10 KM bonusa u kladionici Mozzarbet za igrača sa najvećim ukupnim dobitkom (BOD) u tom mjesecu, te 10 uzastopnih dana sa po 10 KM bonusa u kladionici Mozzarbet za igrača sa najvećom pojedinačnom pogođenom kvotom.

BOD se računa kao zbir svih pogođenih kvota minus po jedan bod za svaku promašenu kvotu (tj. kao da ste se na svaki par kladili sa po 1 KM)

Pri registraciji na portal obavezno ostavite mail koji zaista koristite jer ćete putem tog maila biti kontaktirani oko preuzimanja bonusa.

Ovo je samo za početak, prvi testni mjesec, te vas molim da imate razumjevanja oko eventualnih grešaka i problema koji mogu nastati. Mi i dalje testiramo stvari, računamo na igrače da nam skrenu pažnju ukoliko primjete neke probleme ili imaju ideju za usavršavanje usluge. Računajte da je u pitanju samo igra, te i ako se desi neka greška, nemojte zamjeriti, neće se sigurno sve završiti na prvom mjesecu. Broj nagrada će se povećavati, nadamo se da ćemo brzo uvesti i neke sedmične nagrade, možda nagrade i za 2. i 3. mjesto, isl.

Jos jednom da napomenem da se pikaju isključivo tipovi ostavljeni ovdje:

https://sportsport.ba/tipster

Komentare o Tipsteru možete ostaviti ovdje: viewtopic.php?f=38&p=6798314#p6798314

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 12 dec 2018, 14:28

:mrgreen:

slika

SemirP
Kontakt:

Post Postao/la SemirP » 12 dec 2018, 14:48

VGS je napisao/la::mrgreen:

slika
A stvarno pretjerivanje,zato NBA dodali gluposti hiljadu, ali ne mozes igrati dvojicu kosarkasa iz istog meca et.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 12 dec 2018, 14:52

SemirP je napisao/la:
VGS je napisao/la::mrgreen:

slika
A stvarno pretjerivanje,zato NBA dodali gluposti hiljadu, ali ne mozes igrati dvojicu kosarkasa iz istog meca et.
:lol: :lol: :lol:

Nabili su fakat milion stvari a neke osnovne ja nmg naci, npr oba daju i 3+ ili zbroj golova 2-4, domacin 1-2 itd..
Doduse ja mislim da se moze kombinovati oba daju i 3+ kao dva odvojena tipa ali u onu rubriku multi gore pritisnes samo sto ja nemam tu opciju jer se kladim sa bonusom, to vazi samo za uplacene pare... kontam mozda i kosarkasi mogu tako. Jesi li probao?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.