Bolje da si me udario palicom po glavi nego sto si mi ovo rekao.SemirP je napisao/la:Davis se povrijedio, nece se ni vracatiVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bolje da si me udario palicom po glavi nego sto si mi ovo rekao.SemirP je napisao/la:Davis se povrijedio, nece se ni vracatiVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu
VGS je napisao/la:Bolje da si me udario palicom po glavi nego sto si mi ovo rekao.SemirP je napisao/la:Davis se povrijedio, nece se ni vracatiVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu
A jest gadan nekakav, a ja igrao Mirotica manje, lik ce igrati cijelo drugo poluvrijeme i samo sutaVGS je napisao/la:Znao sam da je taj kreten nesto krivNema mi mrzeg igraca od Griffina i Wigginsa.
Ma fula on dosta imas ti sanseSemirP je napisao/la:A jest gadan nekakav, a ja igrao Mirotica manje, lik ce igrati cijelo drugo poluvrijeme i samo sutaVGS je napisao/la:Znao sam da je taj kreten nesto krivNema mi mrzeg igraca od Griffina i Wigginsa.
Evo igra 5 minuta vec al nije sut uzeokladionicar03 je napisao/la:ja gledam boca-river uopste nisam gledao detroit-no,znaci onaj davis od stakla hebo majku ako ikad odigram na njega vise,mozda sam 4 puta odigrao njega i treci put se on povrijedio znaci nemogu da vjerujem a ovamo na narodnom listicu imam reggija preko 15 poena on 0 na poluvremenu![]()
vec mi je lakse,gledam bez opterecenje,popravni je tuVGS je napisao/la:Evo igra 5 minuta vec al nije sut uzeokladionicar03 je napisao/la:ja gledam boca-river uopste nisam gledao detroit-no,znaci onaj davis od stakla hebo majku ako ikad odigram na njega vise,mozda sam 4 puta odigrao njega i treci put se on povrijedio znaci nemogu da vjerujem a ovamo na narodnom listicu imam reggija preko 15 poena on 0 na poluvremenu![]()
Najjace igrati ovih par arapskih klubova svaku tekmu oba daju i 3+ dodjejopaa7 je napisao/la:Oj ovih iz Katra, 10.min 1:1
Valjda sad nece cekanje na 3.gol do 87.minVGS je napisao/la:Najjace igrati ovih par arapskih klubova svaku tekmu oba daju i 3+ dodjejopaa7 je napisao/la:Oj ovih iz Katra, 10.min 1:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.