Itekakosvrakino1921 je napisao/la:Izgleda da ti nedostaje nas Dokoljenkoredbull93 je napisao/la:Gdje nam supewmen amaw

Bolan dosao vam da brani i velica amawa. Svako dobro moj svrakino.
I je li se na kraju pjevala u glas ona pjesma od montena?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Itekakosvrakino1921 je napisao/la:Izgleda da ti nedostaje nas Dokoljenkoredbull93 je napisao/la:Gdje nam supewmen amaw
Mislis na naseg Osketa,pa on je vazda bio dostojanstven,za razliku od Amawa...zlajci je napisao/la:Osim me iznenadio kako je dostojanstveno podnio poraz na presici
Dokoljenko trenutno lupka amawa po leđima ne bil ovaj podrignosvrakino1921 je napisao/la:Izgleda da ti nedostaje nas Dokoljenkoredbull93 je napisao/la:Gdje nam supewmen amaw
svrakino1921 je napisao/la:Ahaaaa
Doping kontrola na Grbavici
Ako nadu viagru kod onog sto nam je zabio prvi gol kako nam je zabio idu tri boda nama
To je teren opstinskibodi123 je napisao/la:
Pozdrav od novih prvaka s Koseva za moje lijepe kone
Na nedozvoljen nacin ste dosli do prednosti ako mu nadu viagruVanja8 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Ahaaaa
Ako nadu viagru kod onog sto nam je zabio prvi gol kako nam je zabio idu tri boda nama![]()
![]()
Vi samo naucili da prosite,sad bi i tri boda za zelenim stolom,pa eto dali smo vam lunch pakete,dali smo vam tri gola,sad hocete i tri boda...Pa stvarno nemate obraza,evo i tri smajlija od mene...
![]()
![]()
Pa nije nogom a nije ni glavomAlfredNobel je napisao/la:E čuj penisom.. Pa kako to možeš reći na pressici pa tito dragi.
Dalo bi se raspravljati o velikanimahskzmostar je napisao/la:Jeb... te na sto dodjose ovi velikani bejha nogometa jedni se sa Celikom bore za europu a drugi rivalitet prave se trecim sarajevskim klubom po drugim ligama
Dotakli smo dno
Sumljiv je Amaw,mnogo nam zagleda u medjunožje...Hmmmm...svrakino1921 je napisao/la:Na nedozvoljen nacin ste dosli do prednosti ako mu nadu viagruVanja8 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Ahaaaa
Ako nadu viagru kod onog sto nam je zabio prvi gol kako nam je zabio idu tri boda nama![]()
![]()
Vi samo naucili da prosite,sad bi i tri boda za zelenim stolom,pa eto dali smo vam lunch pakete,dali smo vam tri gola,sad hocete i tri boda...Pa stvarno nemate obraza,evo i tri smajlija od mene...
![]()
![]()
Hajd ti sad znaj sta vi radite dole u Butmiru
Mnogo ste sumljivi
Dole se zatvorite i ......
Digla se Darku kita, dao mu Džakmić viagru. Na sve se misli u bordo taboru.svrakino1921 je napisao/la:Pa nije nogom a nije ni glavomAlfredNobel je napisao/la:E čuj penisom.. Pa kako to možeš reći na pressici pa tito dragi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledaj snimak prvog gola
Sreća pa je neobrezan, to je presudilo.AlfredNobel je napisao/la:Digla se Darku kita, dao mu Džakmić viagru. Na sve se misli u bordo taboru.svrakino1921 je napisao/la:Pa nije nogom a nije ni glavomAlfredNobel je napisao/la:E čuj penisom.. Pa kako to možeš reći na pressici pa tito dragi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledaj snimak prvog gola
Evo naseg @Denchi-jaDenchi je napisao/la:Fino Husref rece;
Bit ce muska tekma, samo kone izvele pichkice hahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.