Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigro sam i Utrech - Heracles gol u oba poluvremena, gleda vode 3:0 iz prvog poluvremena, sad laganica ko na terminu, ono samo da privedu tekmu.... hajde go bilo ko...
Eibar Levante 4:4, 5 golova u drugom pol.
Sassuolo Fiorentina 3:3, 6 golova u drugom pol.
Sto je s ovim ranim tekmama
Sassuolo Fiorentina 3:3, 6 golova u drugom pol.
Sto je s ovim ranim tekmama

ne mogu da vjerujem Glasgow Rangers od 19 minute igraca vise imaju i ne mogu da pobjede da zabiju go Dandiju...
I ja nadjem za dodatni par ovaj Krasnodar bas...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Hajmo njemice rukomet 

Odigram 4 tiketa i sva 4 padnem na prvom paru. 

odigram tiket i greškom stavim emmen - feynord oba gol i kažem radnici da sam pogriješio i da sam konto stavit venlo - groningen oba gol i ona prepravi i ja normalno padnem odma na prvom paru 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
-
- Kontakt:
jel gledao neko basel
pa ne moze mi vise pod kozu majke mi moje,imam na jednom listicu jos samo 3+ a na drugom oba daju gol,kamara sansi mrtvih zicera,nedosudjen cist penal za zurich,koliko sam se samo isfulo u zadnje vrijeme sve za jedan gol ovaj mi je basel tacno dohako u pm,ne mogu da vjerujem

-
- Kontakt:
Strašno je šta su sve ofulali .. Šlag na tortu je onaj promašaj Bazela na kraju, Ajeti čini mi sesubcoccinela je napisao/la:jel gledao neko basel![]()
![]()
pa ne moze mi vise pod kozu majke mi moje,imam na jednom listicu jos samo 3+ a na drugom oba daju gol,kamara sansi mrtvih zicera,nedosudjen cist penal za zurich,koliko sam se samo isfulo u zadnje vrijeme sve za jedan gol ovaj mi je basel tacno dohako u pm,ne mogu da vjerujem
![]()
![]()

Nemogu da vjerujem. Elche vs gijon oba tima penal 0:0 zasad. Nece lopta u gol
nije neče lopta, nego neče igrači da je pošalju u golturok je napisao/la:Nemogu da vjerujem. Elche vs gijon oba tima penal 0:0 zasad. Nece lopta u gol
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Svi pucaju po golu. Ko hoće nek pogleda penal od vitesa. Nevjerovatno. Naravno da su izgubili protiv nac brede koji su zadnjibart je napisao/la:nije neče lopta, nego neče igrači da je pošalju u golturok je napisao/la:Nemogu da vjerujem. Elche vs gijon oba tima penal 0:0 zasad. Nece lopta u gol
Joj ovog Premiera, ne daju u live-u da se igraju zuti kartoni, samo 2 na poluvremenu, bice ih 10 na kraju
(River - Boca)

Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu 

- kladionicar03
i ja sam ga igrao mamu mu a uvijek vise volim igrat na holidaya,ovaj put stavim njega valjda ce proraditVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu

Igrao sam Holidaya nekidan, niko nije pogledao prema kosu osim Davisakladionicar03 je napisao/la:i ja sam ga igrao mamu mu a uvijek vise volim igrat na holidaya,ovaj put stavim njega valjda ce proraditVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu

- kladionicar03
bas zbog toga sam i ja igraoVGS je napisao/la:Igrao sam Holidaya nekidan, niko nije pogledao prema kosu osim Davisakladionicar03 je napisao/la:i ja sam ga igrao mamu mu a uvijek vise volim igrat na holidaya,ovaj put stavim njega valjda ce proraditVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu

Da makar igra lik ybt, 6 minuta na parketu od 20 glavni igrac 

Davis se povrijedio, nece se ni vracatiVGS je napisao/la:Davis uzeo jedan sut za cetvrtinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.