Kako nije u par navrata ko glavom u zid pokusava proci kroz igrace19vendetta87 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:20Pa nije forsirao, oba prolaza na polaganje su bila cista, i cudi me da je ono fulaomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Ovo sarmica ne bi slozio ovako. Covjek je najveci tremaros u ekipi i to je sve. O cemu ti pricas bog ti zdravlja daomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
treba biti realan i reci da je kao mvp kvalitetno podbacio protiv partizana, a posebno ovo u prvoj veceras..podsjetilo me na neke tekme iz nba kad se zabijao i donosio smijesne odluke,kao junior u seniorskoj konkurenciji.
steta, jos dobio odmor pred ovo nocas..nadati se da ce se sad dozvati, ali tesko, realno.
steta, jos dobio odmor pred ovo nocas..nadati se da ce se sad dozvati, ali tesko, realno.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sta je nejasno? Uvijek misli da se sve vrti oko njega, umjesto da ceka da prirodno dodje lopta i pozicije do njega on glavinja i zabija se u 3 igracaKajzer10 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:21Ovo sarmica ne bi slozio ovako. Covjek je najveci tremaros u ekipi i to je sve. O cemu ti pricas bog ti zdravlja daomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
Joj Randolpha brata 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Pa nije mu rola da coskari nego je lik glavni ofanzivac Reala i treba imati (po)najvise suteva. To sto mu se pod pritiskom muda stisnu i ne moze bazen pogoditi je druga stvar i tu lezi problem, a ne u onom sto si ti napisao.marlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:22Sta je nejasno? Uvijek misli da se sve vrti oko njega, umjesto da ceka da prirodno dodje lopta i pozicije do njega on glavinja i zabija se u 3 igracaKajzer10 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:21Ovo sarmica ne bi slozio ovako. Covjek je najveci tremaros u ekipi i to je sve. O cemu ti pricas bog ti zdravlja daomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
Pa ove akcije su citavu sezonu igrali za njega da primi loptu visoko na sredini i napadne reket.Nije da radi nesto van sistema,druga stvar sto je zajebo.marlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:22Sta je nejasno? Uvijek misli da se sve vrti oko njega, umjesto da ceka da prirodno dodje lopta i pozicije do njega on glavinja i zabija se u 3 igracaKajzer10 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:21Ovo sarmica ne bi slozio ovako. Covjek je najveci tremaros u ekipi i to je sve. O cemu ti pricas bog ti zdravlja daomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
-
- Kontakt:
Tavares 10 poena, 6 skokova, 100%, procent suta 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najbitniji igrač Reala definitivno.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Istina ali valjda moze prepoznati situaciju kada probiti i ici na kos, a kada izbaciti loptu. Nemam zamjerku protiv ovih zicera koliko protiv ovog zabijanja koje me vrati u njegov period u NBA. Taman se ponadas da se naucio kontrolirati i donositi bolje odluke on se zabije 3 puta u Abrinesa u 5 minuta.Kajzer10 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:25
Pa nije mu rola da coskari nego je lik glavni ofanzivac Reala i treba imati (po)najvise suteva. To sto mu se pod pritiskom muda stisnu i ne moze bazen pogoditi je druga stvar i tu lezi problem, a ne u onom sto si ti napisao.marlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:22Sta je nejasno? Uvijek misli da se sve vrti oko njega, umjesto da ceka da prirodno dodje lopta i pozicije do njega on glavinja i zabija se u 3 igraca
-
- Kontakt:
Rudy gori nek Musa sa ovim air ballovima
Izgleda nema vise minuta za njega u 1 poluvremenu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Chuss baš ima glupe rotacije, Rudy i Hezonja užasni ali ih drži na terenu, Goss počeo fino i izveo ga i nema nazad na teren.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jako bitna trojka Lulla
-
- Kontakt:
Musu ne yebe niko ni 1% na parketu u ova zadnja 2 minuta
Ma dobro,radi Rudy u odbrani,a sa Hezonjinim debilinim sutevima zivis i nadas se da ce procepiti,evo i Llull je igrao vrlo lose ali pogodi ovo svoju mandarinu.Slazem se da je Goss trebao igrati vise minuta,ali kad su te ova trojica penzinera doveli na F4 moras ima dati minutazu.Unofficialpage je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:47Chuss baš ima glupe rotacije, Rudy i Hezonja užasni ali ih drži na terenu, Goss počeo fino i izveo ga i nema nazad na teren.
ova barca je real za ove levate:-)
kako lijepu i raznovrsnu kosarku ljudi igraju za razliku od ovog rudarenja sa druge strane.
Musa izgorio, kljucna su prva dva poteza sad u trecoj, ako ih ukenja, moze ga slobodno izvesti.
kako lijepu i raznovrsnu kosarku ljudi igraju za razliku od ovog rudarenja sa druge strane.
Musa izgorio, kljucna su prva dva poteza sad u trecoj, ako ih ukenja, moze ga slobodno izvesti.
Musa ništa
morao je ubaciti ona dva prodora na početku..
Ostaje 2 pol...

Ostaje 2 pol...

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Za sada Musa flop, Sarmica vs ostatak foruma 1:0 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ne znam šta je bilo u prvom, ali vidim da u drugom vrlo dobro bježi od odgovornosti. Jel ono neko reče da je on mudonja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.