standardno fulanje.. ili 3-o ili 0-1 na kraju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Po meni igra nije losa, u odbrani stojimo dobro ne dozvoljavamo im puno a i imamo dominaciju na sredini terena, jedino u napadu moramo biti efikasniji, a i nemamo srece. Nekako me podsjeca igra na onu protiv malage, gdje lopta jednostavno nece preko linije.raaymoon je napisao/la:Losa igra, nadam se da ce u drugom poluvremenu bolje odigrati I na kraju dobit ovo.
Da, vidi se taj mali strah u okicama, ipak je obeštećenje 'neko' breme pored ostalog. Vjerovatno ćemu biti lakše u gostima doći do tog oslobođenja.Blaszczykowski je napisao/la: mikiju fali malo samopouzdanja, jedan gol mu treba da ga oslobodi.
thulkazal je napisao/la:
Respect.
Dosta bolja nego prosle sezone ali jos ne na nivou od prije par godina...iako veceras je odigrao bas dobro,cini mi se nakon dugo vremena da gledamo Sahina koji ima kontrolu nad citavom igrom BvB-a(bar je meni tako izgledao).geronimo je napisao/la:Malo me više interesuje Sahin-ova forma, ali @Ado reče da je pozitivno iznenađen.
Dobro je kada ostvaris pobjedu uprkos nesposobnoj upraviValencia je napisao/la:Dobar start Dortmunda. Dobro je kada ustvaris pobjedu uprkos nesto slabijoj igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.