AAA NISAM UPLATIOOOOO LOLLL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

isto jaraneIker C je napisao/la:Me mogu da vjerujem da VsV i Jesenice ne mog skoro 2 trećine da daju gol. Ja čekam više golova.
od svih utakmica sto sam prognnoziro sve sam pogodio al brat mi nije uplatio tiket doso ranije iz skole a klada se otvara u 10h lol,mandraX je napisao/la:Kloten![]()
koji preokret, zadnja trecina 4 : 0
Vidim, za sve je kriv crveni karton. Samo bih čekao Bostona.OTNYS_YNWA je napisao/la:@Willy, samo će ovaj Almere oboriti. Koji klocevi.
grrrradis.p je napisao/la:1 1542 Lille Metropole - Saint Quentin 11.19. 20:00 1 1.45 x
2 1612 Jastrzebski Wegiel - Olsztyn 11.19. 18:00 1 1.20
3 1765 Kunitsyn I. - Hrbaty D. 11.19. 16:30 2 2.35
4 3525 Ramirez Hidalgo R. - Arnaboldi A. 11.19. 21:00 1 1.30
5 72930 TOP/Barcelona Atl. - Huelva 11.19. 21:00 1 2.10 trenutno 1-0
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulog : 4.50
Koef. : 11.16
Dobitak : 50.23
Slabo. One reprezentacije nemoguće uvezati 4-5 parova.Devil je napisao/la:Momci je li bilo sta ovih dana?
Ja bio na putovanju nisam nista ni igrao zao mi bilo ovih stranaca.![]()
Sutra krecem ponovo u pohod.
Devil za kaznu ujutro 5 tiketa.Devil je napisao/la:Momci je li bilo sta ovih dana?
Kako sam i pretpostavio da ce me Vendam zeznuti,dosad sve 3+ zavrsene samo ova sa 2 gola,koji sam ja baksuz,da od 4 para izaberem jedini koji nije 3+harry_90 je napisao/la:Vidjecemo,valjda uzmeInter1977 je napisao/la:Harry cekam ovog poltena, spojio ga sa jucerasnjim parovima i proslo sve na tom tiketu..Hoce li dobiti??harry_90 je napisao/la:Tiket za danas
TNS - Llaneli 1
Polten - Hartberg 1
Almere - Vendam 3+
Legia - Gdynia 1
Salzburg - Olimpija 5+
7.33 na 5 km 36.65 kmovaj bi Vendam mogao 2 doci,al ja sam sam 3+ odigrao i poznavajuci kakve sam ja srece zavrsice 0:1 ili 0:2
Moze brate,taman jos nisam podigao onaj tiket od nedelje.Willy je napisao/la:Devil za kaznu ujutro 5 tiketa.Devil je napisao/la:Momci je li bilo sta ovih dana?
Willy je napisao/la:Vidim, za sve je kriv crveni karton. Samo bih čekao Bostona.OTNYS_YNWA je napisao/la:@Willy, samo će ovaj Almere oboriti. Koji klocevi.
jacky09 je napisao/la:Naturhouse - Granollers 2 @2.15

i naravnoAdmir_Sa je napisao/la:isto jaraneIker C je napisao/la:Me mogu da vjerujem da VsV i Jesenice ne mog skoro 2 trećine da daju gol. Ja čekam više golova.
u prvih 12min 2-2 i onda nista. A gledaj ostala tri para, najmanje golova u prvoj trecini, a sve otislo u over. Ja prosto ne mogu da vjerujem sta sam Bogu zgrijesio, pa ovako fulam![]()
![]()
vendam go
bosh zx2
ingolstad over
jesenice over
ajndhoven zx2
al ajd ovaj zadnji pol 0-0, al sam siguran da ce biti 3+ samo da meni bude teze i da se jedem iznutra![]()
![]()
![]()
grödig prosao, tns odgodjen..The New Saints (0) - Llanelli (1)
1
2.10
Grödig - First Vienna FC 1894
Over 2.5
1.51
Total odds 3.17
Total stakes 75kr
Nadam se da ce prolaznost biti uspjesna,ako nekom pomognem bice mi drago,al prelazi nisu bas sigurni,igrate na svoju odgovornostlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Da isprobam:
Union Berlin - Dusseldorf - X/1
pravo te krenulo danas sa tim prelazima
i ja a ovako po ovoj kiši ne bi se nakanioWilly je napisao/la:hari skinuo prelaz Union Berlina X/1. Da imam kladionicu u mojoj ulici grdne bih pare zaradio igrajući harijeve prelaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.