Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kksiroki
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kksiroki » 26 sep 2014, 12:30

Head je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ko su ti sa fašističkim imenom ? I ja bi ih zabranio ako postoje takvi .
Jedan od fasistickih pokreta se nazivao tako jer su se krili po skripama.
Ahahahahaha
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 sep 2014, 12:31

kao prvo ova priča je dosadna više i uvijek u isto vrijeme se stane pisati gluposti...
kao drugo, što se tiče baklji ne znam je li ima veze to da li su bacane u teren i je li utakmica prekidana ili ne..
budući da kod bakljade škripara za rođendan baklje nisu ubacivane na teren niti je susret prekidan možda zbog toga nema ni kazne..

kao treče, ako head misli da smo fašisti, vampiri, ustaše šta li već neka misli, koga boli **** šta on misli, ima pravo pisat šta oće, mene to apsolutno ne vrijeđa niti me dira..budući da znam masu drugi sarajlija koji redovno ovuda budu, prolaze, druže se i poslovno i privatno i koji su sasvim normalni i maltene oduševljeni s onim što vide ovdje..

uvijek ima zadojenaca i svugdje je tako..svugdje ima mafije, krkana, levata, idiota, kretena itd, pa generaliziranje jedne sredine naspram nekolicine jest neznanje, zadojenost itd pa na kraju krajeva i neka zavist ili ljubomora budući da si ispred u mnogim stvarima..

uživajte malo u ovom rivalstvu, ovo jadu i čemeru od lige ali kakvom takvom jer je naš i nadajmo se svi skupa napretku u ovoj napaćenoj zemlji, a ovakve rasprave kao iznad nam ništa dobrog donijet neće..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 sep 2014, 12:46

Head je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:E ako ste normalni obojica...
Zbog cega, jesam ja to sta slag'o?
Zanimalo me kako da se neko kazni za baklje a neko ne, kakav je to kriterij po kojem se jedni kaznjavaju a drugi ne.
Druga stvar, frajer hoce da me ubijedi da je normalno da drze fasisticke zastave ako BBB, Torcida i neke druge navijacke grupe po Evropi drze iste na tribini. Sve su to ista govvna, fasisti.

Nikog nisam uvrijedio, ne vidim zbog cega bi bio banovan.
Pa ti prvi znas da toga ima kod nas prvih koliko hoces. Dobro, to su sada vecinom pojedinci s kojima se mnogo ljudi i ne slaze, ali nije to bas tako bilo prije nekih 10-tak godina, sto je hajde i razumljivo je u neku ruku, tesko da ovdje u Sarajevu ima porodica da nekoga bliskog nisu izgubili u ratu. Mi manijaci smo vec kaznjavani par puta i hvala Bogu vise se nije ponovilo. Pa ti si prvi pisao protiv Srbije kao zemlje na temi kosarkaskog prvenstva u Spaniji, a mnogo manje o kosarci.
Listica, Siroki Brijeg je manja sredina i u zadnje vrijeme sam par puta isao tamo, ni na kakve probleme nisam naisao. Cak mi je i prijatelj nedavno uzeo auto iz Sirokog Brijega, bolje nego bilo gdje ovdje sto bi nasao za te pare.
I ovi idioti na tribinama su vjerujem pojedinci, a ne citava grupa. Pa i sam klub se ogradio od toga. Neka ovo gostovanje prodje bez problema, da se nikome nikada vise ne ponovo ono sto je bilo u Sirokom, a s tim ce se sloziti vjerujem i ovi normalni navijaci ovdje na forumu.
Hajmo spustiti malo loptu na zemlju ljudi, debila ima svugdje i dok je ljudi bice i fasista. Pa demokratska Europa je preplavljena time, a drzi se da su mnogo razvijeniji i civilizovaniji od nas.
Sto se tice samih baklju, ne znam da li su bile ubacivane na teren, ali vjerovatno da ce NSBIH to kazniti. Nije im niko ostao duzan.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2014, 12:49

Opet će se ključati ova tema, :lol:

Taktički mudar potez Sarajeva za otkaz trenera.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 sep 2014, 14:04

:kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 sep 2014, 14:38

Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 14:49

Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.
Izraziti patriota.

Sad ako je na forumu kaznjivo sto ja ne volim drzavu Srbiju, Hrvatsku ili Madagaskar onda nek me banuju.

Moje argumente ne moze niko oboriti jer nisam nista slag'o.
Skupina koja istice fasisticke zastave i koristi fasisticki pozdrave je okrenuta toj ideologiji.
1946

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 sep 2014, 14:55

Head je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.
Izraziti patriota.

Sad ako je na forumu kaznjivo sto ja ne volim drzavu Srbiju, Hrvatsku ili Madagaskar onda nek me banuju.

Moje argumente ne moze niko oboriti jer nisam nista slag'o.
Skupina koja istice fasisticke zastave i koristi fasisticki pozdrave je okrenuta toj ideologiji.
A kako se zove skupina koja diskriminira po mjestu stanovanja ( zadnji trans na Kosevu ) i vjerskoj osnovi ( poruka želji ,bolje 5 uz alaha nego 1.uz pomoć vlaha ) ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 15:09

Prvo, istocno Sarajevo je za Sarajevo selo, ne vidim sta je lose napisano, parola na mjestu, moje misljenje.
A to drugo, poruka nije bila na navijackoj tribini nego na istocnoj koja nije navijacka tribina tako da HZ nema veze sa tim.
1946

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 sep 2014, 15:17

Head je napisao/la:Prvo, istocno Sarajevo je za Sarajevo selo, ne vidim sta je lose napisano, parola na mjestu, moje misljenje.
A to drugo, poruka nije bila na navijackoj tribini nego na istocnoj koja nije navijacka tribina tako da HZ nema veze sa tim.
E to bi bilo isto da ja kažem da ona petorica mašu preko puta i da je ona naci zastava bila iza leđa pa je ovi ispred nisu vidjeli .
Poruku prije sam ti napisao da ti samo dokazem da svugdje ima svega i svačega i da to nije vezano za mjesto boravka a ti sad opet opleti kako ti odgovara .

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 sep 2014, 15:22

Pusti ga, to je kompleksas kakvog nema, klasicna ona ubleha. Svi, svi, svi, samo ne mi prica. Naravno pravdana toboze jedinim podobnim patriotizmom u (dijelu) BiH.
A na Balkanu zivi kao i ostatak ovog jadnog naroda, i nesto se kao izdvaja, sta li. :facepalm:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 15:23

Ja nigdje nisam rekao da toga nema u ostalim podrucijma., samo sto vi pokusavate predstaviti stvari onakve kakve nisu. Skripari slijede tu fasisticku ideologiju i to je jasno ko dan. Naravno, oni su jedna mala grupica koja se sastoji od mizernog broja clanova i to je isto istina.

Elem, kako je moguce da ne budu kaznjeni za baljadu ?
Da vas podsjedim, kazna se placa za pirotehniku neovisno o tome da li je ili nije ubacena na teren.
1946

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2014, 15:24

Delegat utakmice nije bakljadu zapisao, tako da nisu ni kaznu dobili. To je jedino logično objašnjenje.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 15:29

Neutral je napisao/la:Delegat utakmice nije bakljadu zapisao, tako da nisu ni kaznu dobili. To je jedino logično objašnjenje.
Hmmm
Delegat je bio Medzid Gvozden iz Sarajeva, i to sam uspio saznati.
1946

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2014, 15:33

Ma 100% da je tako, nema smisla da njih ne kazne, dok su ostale kaznili. Savez kao država, mogu raditi šta hoće, ne moraju nikome odgovarati.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 sep 2014, 15:40

Vedrimo i oblacimo ligom, nista bez naputka i dopustenja Hercegovca, neovisno o naciji. :kafa:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 sep 2014, 16:19

Neutral je napisao/la:Ma 100% da je tako, nema smisla da njih ne kazne, dok su ostale kaznili. Savez kao država, mogu raditi šta hoće, ne moraju nikome odgovarati.
Možda je malo izvan teme ali je istinito.Na utakmici LP Zrinjski-Maribor jedan krezubi i.diot među ultrasima se sjetio da zapali baklju i normalno delegat to vidi ,uzme aparata i hoće da slika.Jedan dio ljudi na tribini koja su to primjetili bukvalno ali ono skoro pa molili čovjeka da ne slika i vidi čuda.Čovjek ugasi aparat i sjedne :urnebes: :thumbup: .Dobio delegat skoro najveći aplauz na tekmi a kasnije sam saznao da ni u svom izvješću nije ništa napisao i nije bilo nikakave kazne.Doduše onom papku su odmah oteli baklju samo i on je trebao fasovati jedan žešći aplauz po pači.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 16:21

http://sportsport.ba/bh_fudbal/velkoski ... olu/141350" onclick="window.open(this.href);return false;

Dojave :urnebes:
1946

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 sep 2014, 16:29

po kvotama na premijeru koeficijent 4934,22.nije lose.

vrijedi dati markicu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 26 sep 2014, 18:48

Vrijedi pravo :urnebes: :urnebes: pola parova nece skinuti... Citiram se nekad poslije..;) :bih:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.