Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 26 nov 2012, 22:02

mujdza je napisao/la:Dokle ljudi vise... Koji su to razlozi da napadate Saju? Jel to nije dovoljno bodova osvojio, jel pravi cirkus od repke a na kraju krajeva koji je selektor vise bodova osvojio od Papeta i ove repke a tek je prvi dio kvalifikacija... Znam reci cete lagana je grupa. Al do jucer smo gubili od tih istih repki, sad smo za njih misaona imenica i na kraju opet pojedinci blate selektora... Sram vas bilo al naj iskrenije kazem... Pape uz tebe smo i nase zmajeve...
Do juce nas i Moldavija guzila. Da ne govorim kako su nam zapadne komsije prosle u Grckoj prosle kvalifikacije,i kako ih je ta "slabasna" Grcka poslala u baraz.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 nov 2012, 12:25

gruezi je napisao/la:Evo ja cu navesti sta mi smeta kod safeta susica.. 1. Ponavljanje jednih te istih gresaka vec godinama 2-3 klasicne desetke na terenu(misimovicpjanic medunjanin).. 2.pizdast pristup u velikim I odlucujucim tekmama(portugalfrancuska kuci grcka itd) 3. Totalna apatija I nezainteresovanost prema potencijalnim pojacanjima za repku (hrgota hajrovic kurtic m.vrancic) ... Da su ovi igraci na vrijeme pozvani tj da je safet otisao I u 4 oka popricao za njima ja sam 100 posto siguran da bi imali barem 3cu od njih 4ce...hajrovic je jos prije 3 godine bio kvalitet za repku ne zbog toga sto je bio super dobar nego sto smo bili totalno hendikepirani na krilnim pozicijama...4.nedovoljno mu.a(kako je moguce da begovic nije branio u prvoj postavi protiv francuske, kako je moguce da misimovic nije na klupi nego ga na silu gura u igru kad je pjanic tu miske samo smeta jer protiv litvanije I latvije igrali smo bez desnog krila a protiv grcke ibisevica silovali tu... Safet jednostavno nema damu da misketa pogleda u oci I da mu kaze ,"ostajes na klupi ima bolji od tebe... 5.Konstantno pozivanje totalno propalih igraca (medunjanin ibricic vrsajevic) za koje I slijep covjek vidi da su totalno limitirani I ispodprosjecni igraci....o greskama protiv francuske portugala rumunije albanije itd necu ni pricat jer bi mi 3 dana trebalo
Bravo majstore! Samo da još neki shvate da kritika nekad ne znači da ga treba razapeti ili otjerati. Slažem se svim ovim ali i pored svega ja bih prije ostavio Papeta nego recimo vratio Ćiru.
Drugo je kad se blati čovjek i takvima mogu samo reći sram ih bilo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 12:52

Koji su ovo Hrgota, Kurtic, M. Vrancic sto ih spominje @gruezi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 nov 2012, 13:02

Elegant je napisao/la:Koji su ovo Hrgota, Kurtic, M. Vrancic sto ih spominje @gruezi ?
Hrgota igra za Borusia-ju Moenchengladbach.Igrao je za U17 repku Svedjanja a sada ce igrati za Hrvate.Vrancica sam pratio dok je igrao za U21 Njemacke.Momak je cinio cuda.Sada igra u 2 bundesligi ali opet ima solidan potencijal da napreduje.a za Kurtica nisam ni ja cuo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 28 nov 2012, 13:03

gruezi je napisao/la:Evo ja cu navesti sta mi smeta kod safeta susica.. 1. Ponavljanje jednih te istih gresaka vec godinama 2-3 klasicne desetke na terenu(misimovicpjanic medunjanin).. 2.pizdast pristup u velikim I odlucujucim tekmama(portugalfrancuska kuci grcka itd) 3. Totalna apatija I nezainteresovanost prema potencijalnim pojacanjima za repku (hrgota hajrovic kurtic m.vrancic) ... Da su ovi igraci na vrijeme pozvani tj da je safet otisao I u 4 oka popricao za njima ja sam 100 posto siguran da bi imali barem 3cu od njih 4ce...hajrovic je jos prije 3 godine bio kvalitet za repku ne zbog toga sto je bio super dobar nego sto smo bili totalno hendikepirani na krilnim pozicijama...4.nedovoljno mu.a(kako je moguce da begovic nije branio u prvoj postavi protiv francuske, kako je moguce da misimovic nije na klupi nego ga na silu gura u igru kad je pjanic tu miske samo smeta jer protiv litvanije I latvije igrali smo bez desnog krila a protiv grcke ibisevica silovali tu... Safet jednostavno nema damu da misketa pogleda u oci I da mu kaze ,"ostajes na klupi ima bolji od tebe... 5.Konstantno pozivanje totalno propalih igraca (medunjanin ibricic vrsajevic) za koje I slijep covjek vidi da su totalno limitirani I ispodprosjecni igraci....o greskama protiv francuske portugala rumunije albanije itd necu ni pricat jer bi mi 3 dana trebalo
Medunjanin propali igrac?? daj bolan ne brukaj se...ok za onu dvojicu al za Hareta si potpuno profulao..Hare je igracina...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 nov 2012, 13:24

Evo Štilić govori da je Safet snjim u stalnom kontaktu, možda je još snekim al mi ne znamo :o

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 02 dec 2012, 04:21

Zekoo je napisao/la:Evo Štilić govori da je Safet snjim u stalnom kontaktu, možda je još snekim al mi ne znamo :o
Jeli preko sms-a o meil-a :roll:
M. Vrancic
Vrancic 2.0 malo novija verzija, mislim da sam jasan.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 dec 2012, 08:01

Da li ima neko ko bi nama mogao ugoditi? Nema. Nije ga jos majka rodila. Pa mi da imamo Mourinja za selektora nasli bi mu mane i mahane. Ko kad ste besposleni pa visite po netu i trazite dlaku u jajetu. Idite nadite sebi kakav posao i ne smarajte normalan svijet na forumu. Eto sad nam ne valja ni Pape. Nije valjo ni Ciro, ni onaj prije njega, a Boga mi ni onaj prije. Sta Vam je to sad Pape skrivio? Po meni covjek je izbacio "cirkus" a uveo profesionalizam u ovu repku. Sad se pripremamo za tekme u koliko toliko nermalnim uslovima. Ne prave se vise teferici od priprema. Sto se tice pozivanja igraca, dobro mozda par propusta, ali smatram da su svi koji su zasluzili poziv dobili isti. Ili su bar kontaktirani po tom pitanju. Pa nije Pape kriv sto Hajrovic ni sam ne zna kud bi i sta sa sobom. Prekomandovao je nekoliko igraca iz B-repke u A. Rezultati solidni. I sta bi to vi sad? A majka mu stara nismo ni Brazil ni Spanija da rusimo sve redom. I zivo me zanima koga bi to vi za selektora postavili? Barbareza- nemojte me pogresno shvatiti jer Barbareza postujem i smatram legendom BH fudbala ali on trenutno selektor ne moze biti. Pa covjek nema iskustva prvo u poslu pa onda sve ostalo. Bi li mogao biti pomocnik Papetu-naravno da bi. I mislim da bi od istoga mnogo naucio. Al to je druga prica. Vahu-Vahi svaka cast ali em sto covjek sad ima posao i obaveze, em sto uopste ne znamo ni bi li on prostao da vodi repku. Elem Pape radi dobar posao (za ove pare nebi ga niko radio) al haj ti to Bosancu bistrom dokazi. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 dec 2012, 20:58

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... cosa/93240" onclick="window.open(this.href);return false;
Sead Hajrović u timu Arsenala za utalmicu LP protiv Olympiacosa. :D

Sad će ga Pape vjerovatno zvat za prijateljsku utakmicu u februaru, da se ne bi desila situacija ko sa njegovim
bratom Izetom, Sead je rekao da neće prihvatiti niti jedan poziv osem poziva reprezentacije BiH :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 dec 2012, 21:08

Ne znam Bgm, na njihove izjave ostajem hladan k'o šprica, nakon duble game from Hajrović senior
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2012, 21:16

zizu1991 je napisao/la:Ne znam Bgm, na njihove izjave ostajem hladan k'o šprica, nakon duble game from Hajrović senior
Ma jarane,koji ce nam kyrac. Imamo mi dovoljno talenata koji jedva cekaju igrati za BIH.
Evo Modic iz AC Milana dosao ,a i buraz Mihael,takodje clan AC Milana,cim dobije poziv odazvace se. Ismar Tandir odlican talenat, Ermin Imamovic (jos mu je Majka Ruskinja) iz Lokomotive Moskve. I da ne nabrajam . Sad mi trebamo klecati na koljenima,da ove **** dovedemo u reprezentaciju.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2012, 21:18

TMovac je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koji su ovo Hrgota, Kurtic, M. Vrancic sto ih spominje @gruezi ?
Hrgota igra za Borusia-ju Moenchengladbach.Igrao je za U17 repku Svedjanja a sada ce igrati za Hrvate.Vrancica sam pratio dok je igrao za U21 Njemacke.Momak je cinio cuda.Sada igra u 2 bundesligi ali opet ima solidan potencijal da napreduje.a za Kurtica nisam ni ja cuo.
Nece Hrgota igrati nizakakve Hrvate,nego je clan U21 Svedske i dalje za njih igra.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2012, 21:25

edo07 je napisao/la:
Medunjanin propali igrac?? daj bolan ne brukaj se...ok za onu dvojicu al za Hareta si potpuno profulao..Hare je igracina...
Medunjanin propali igrac,covjek standardan u Turskoj,a pojacanja vidi u Mariju Vrancicu, Kurticu hahahah,o tugo,Hajrovic mu prije 3 godine bio kvalitet za A reprezentacije,hahah,ima li jos koja provala.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 dec 2012, 13:51

emir79 je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
Medunjanin propali igrac,covjek standardan u Turskoj,a pojacanja vidi u Mariju Vrancicu, Kurticu hahahah,o tugo,Hajrovic mu prije 3 godine bio kvalitet za A reprezentacije,hahah,ima li jos koja provala.
Naravno da su propali kad u 28-oj godini igraju u ekipi iz donjeg dijela tabele u Turskoj, dok su ovi momci koje je momak nabrojao kud i kamo mlađi i nazvao ih je potencijalnim jer iako možda sada nemaju mjesta među 11 vrlo lako i vrlo brzo to mjesto mogu i zaslužiti dok Medo već ispada polako i iz prvih 11 i takvih igrača imamo u repki. Svaka čast Medi na ovome do sada i sigurno će biti od pomoći u ovom ciklusu, ali već vrijeme njegovo prolazi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2012, 11:35

Sta je slagao Pape nije mi jasno?

Pa nece Pape biti u redu i cekati za Hajrovica,gurati se po cipsu i opstinama. :lol:
1946

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 dec 2012, 14:29

Taj Sead može igrati desnog beka i štopera podjednako dobro. Iako po meni teško će uspjeti u Arsenalu.

Ja bih volio da se malo pogled baci na Seferovića, Nadarevića, Kolašinca i Bičakčića. A ako može I.Hajrović i dalje nastupati za BiH i ako želi, ja bih mu prešao preko svega slično onome kako smo prešli preko svega mnogim. Na kraju se samo kvalitet pika, jer da se pika patriotizam, evo mene, zovi me Pape. :mrgreen:

Kolašinac i I.Hajrović se trebaju čim prije dobiti u reprezentaciju. Ostala trojca mogu još čekati.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 dec 2012, 14:42

Gringo, buraz, sto se ti ne prijavis za posao "cekatora pasosa u redu" za nase potencijalne igrace? Korisnije bi ti bilo to nego da Avdiju ljudima trpas u usta i blatis ih zbog manjka volje kod nedorasle djece ..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 dec 2012, 15:52

Kod nas raja dosta mjesa pojmove drzavljanstvo i sportsko drzavljanstvo.Drzavljanstvo svaka osoba ganja sebi i ne moze ga niko drugi izvaditi osim tebe.Osim naravno u slucaju da si neka faca pa ti ga sredi predsjednik.Tj naredi da ti ga izdaju u sto kracem roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dok sportsko drzavljanstvo ganja savez.Jer savez salje molbu UEFA-i i FIFA-i za promjenu za promjenu sportskog drzavljanstva.Naravno uz potpisanu izjavu samog igraca da ga zelim promjeniti i u buducnosti igrati za tu i tu zemlju odnosno reprezentaciju.Ali sam zahjev/molbu kako god zelite ne salje sam igrac nego savez.

Nazalost mi smo jos uvijek ostali Jugoslavija u malom.U smisli da jedni moraju igrati bez obzira na kvalitet.Gdje se gledalo da se nadje taj neki nacionalni balans iz svih republika,gdje su pojedini igraci bili nepravedno izostavljeni iz repke samo zato jer su dolazili iz pojedinih republika.

izvinjavam se na oftopicu.

Bilo kako bilo ja se nadam da cemo otici u Brazil i da cemo napraviti dar mar kao Grcka u Portugalu pa da Pape dobije ulicu,trg ili spomenik u Zavidovicima:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 dec 2012, 16:02

TMovac je napisao/la:Kod nas raja dosta mjesa pojmove drzavljanstvo i sportsko drzavljanstvo.Drzavljanstvo svaka osoba ganja sebi i ne moze ga niko drugi izvaditi osim tebe.Osim naravno u slucaju da si neka faca pa ti ga sredi predsjednik.Tj naredi da ti ga izdaju u sto kracem roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dok sportsko drzavljanstvo ganja savez.Jer savez salje molbu UEFA-i i FIFA-i za promjenu za promjenu sportskog drzavljanstva.Naravno uz potpisanu izjavu samog igraca da ga zelim promjeniti i u buducnosti igrati za tu i tu zemlju odnosno reprezentaciju.Ali sam zahjev/molbu kako god zelite ne salje sam igrac nego savez.

Nazalost mi smo jos uvijek ostali Jugoslavija u malom.U smisli da jedni moraju igrati bez obzira na kvalitet.Gdje se gledalo da se nadje taj neki nacionalni balans iz svih republika,gdje su pojedini igraci bili nepravedno izostavljeni iz repke samo zato jer su dolazili iz pojedinih republika.

izvinjavam se na oftopicu.

Bilo kako bilo ja se nadam da cemo otici u Brazil i da cemo napraviti dar mar kao Grcka u Portugalu pa da Pape dobije ulicu,trg ili spomenik u Zavidovicima:))
U tome i jeste cijeli fazon. Niko od njih da posalje izjavu da zeli promijeniti sportsko drzavljanstvo, a bez toga Savez nema sta da pokusava kod Uefe ili Fife jer bi ispadali amateri, za takve nas bas imaju. Decki neka posalju podpisanu izjavu pa neka onda po novinama izjavljuju kako zele igrati, a selektori nikako da ih pozovu ..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 dec 2012, 16:53

Jedini koji su potpisali su Hadzic i Bičakčić.....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.